- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
- Konu Sahibi -denizkizi
-
Sağolun çalışıyorum inşallahCanım benim, ben sana çok üzüldüm, hissettiklerini derinden hissediyorum. Allah babacığına hayırlı şifalar versin size bağışlasın. Bol bol dua et olur mu?
Sen duaya sığın, derslerini iyi çalış ki baban seninle gurur duysun, olur mu? Ona bu mutluluğu yaşat.
İnşallah allahımmmBazen insana yükü fazla geliyor aynen yukarıdaki arkadaşın dediği gibi duaya sığın
Allah yar ve yardımcın olsun
ama geleceğin güzel olacak bence
acılar yerini güzelliklere bırakır hep buna inanmak gerek
Abim adam yaralamadan girdi. Bunu söylemek istemiyorum ama bir abim oldugunu söyleyecegim, görüşmüyoruz dicem cidden arkadaşlarım da bilmiyor çünkü abimin durumunu. Ciddi noktalara gelindiğinde söylerim.. daha okullarımızın bitmesi gerek bişeylerin ciddileşmesi için de.Allah şifa versin, seni anlıyorum!..bazen duadan başka bişey gelmiyor insanın elinden... Bizler de senin gibi " ya annem olmazsa ya babam olmazsa " gibi şeyler düşünüyoruzdur emin ol.bende babasızım ki en çok babama düşkündüm ama işte olmuşla ölmüşe çare yok ... Dik durmak zorundasn, başarılı olup babanı mutlu etmelisin sadece bu bile babana yeterli gelecektir ...
Sevgilinden bişeyler saklamak çok kötü sonuçlar getirebilir sana. Mesela çok aşık olursun ve bunu duyup, " bana yalan konuştun" deyip seni yarı yolda bırakabilir ve kendini harap edersin. Bence dürüst ol ve söyle yakın zamanda. Özel dgilse abin neden içerde ?
Evet okulların bitmesi gerekiyor ama ben senin bu tutumuna şaşırdım... yapmış bir hata ve cezasını çekiyor bence abinden utanmamalısın... Neyse sen bilirsin tabiki yinede. Tekrardan Allah babana şafi ismiyle şifa versin. Çok çok gecmis olsun.Abim adam yaralamadan girdi. Bunu söylemek istemiyorum ama bir abim oldugunu söyleyecegim, görüşmüyoruz dicem cidden arkadaşlarım da bilmiyor çünkü abimin durumunu. Ciddi noktalara gelindiğinde söylerim.. daha okullarımızın bitmesi gerek bişeylerin ciddileşmesi için de.
İnşallah çok sağolunbabanin iyilesmesini cani gonulden dilerim ya umarim tum mucizeler seninle olsun
Haklısınız o onun hatası ama dediğim gibi zor geliyor söylemek biraz daha bişeylerin oturması ve ciddileşmesini bekleyecegim. Çok sağolun inşallahhhEvet okulların bitmesi gerekiyor ama ben senin bu tutumuna şaşırdım... yapmış bir hata ve cezasını çekiyor bence abinden utanmamalısın... Neyse sen bilirsin tabiki yinede. Tekrardan Allah babana şafi ismiyle şifa versin. Çok çok gecmis olsun.
Allah size de güç versin.. gerçekten Allahtan başka kimsesi yok insanın.. çaresizlik çok başka.. güçlü olmak zorundayız hep..Yalnız değilmişim.. bende babamı kanserden kaybettim aramız kötüydü çok çektik rahmetliden. Ama boşluğu hep oldu 8 yıl sonra annemin kanser olduğunu öğrendim hemde düğünümden 1 hafta önce .. ve esimden ayrıldım. Allahtan başka kimse yok hayatımda. .
Çok teşekkür ederim aminnnHangi gece sabaha kavuşmamış. Hayatta binbir şekilde sınav var. Rabbim yolundan ayırmasın, o terketmesin bizi yeter ki. Biran önce şifa diliyorum babacığına. Sevgilinden de bir şey saklama. Ola ki sevdin ve bir hayat kurmaya karar verdin. Hoş durum olmaz.
Annen nasıl ? Kaç yıllık evliliğin bittiYalnız değilmişim.. bende babamı kanserden kaybettim aramız kötüydü çok çektik rahmetliden. Ama boşluğu hep oldu 8 yıl sonra annemin kanser olduğunu öğrendim hemde düğünümden 1 hafta önce .. ve esimden ayrıldım. Allahtan başka kimse yok hayatımda. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?