Bu nasıl iştir canim cok sıkılıyor:(

umutluyum-benn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
78
23
88
33
Dogumum a iki ay kaldı ve ben gece gündüz düşünüyorum bebek eşyalarını nerden alsam nasıl taşısam eşim hiç yardimci olmuyo umru bile değil sanki bunalıma girdim ağlamak istiyorum calisiyo boş olduğu günde geziyo yardım etmek istemiyo ben nasıl kalkicam tek başıma bunların altindan:'(

Sanki yaparken çocuğu tek başına yaptın niye bu sorumsuz adama çocuk?

artık olan olmuş git eve teslimat yapan yerlerden al ne yapacaksın

yerleştirmesini de totosunu kaldırıp o yapsın bir zahmet

Canim internetten modellete olculere bak .begen markayi belirle. En yakin subeden sparis et kapina kadar getirip kursunlar.. Neden uzuluosun..den bebegini hissediyorsun onu seviyorsun tasiyorsun.. Ama erkekler boyle degil ki onlar cocuklari ellerine aldiklarinda babaligi yasiyorlar.. Benim esimde dogum olmadan once beni anlamiyordu. Simdi benden once yapmak istiyor gerekenleri..

Dahada ilerlemeden halledin derim,son anlarda çok zor olur. İnternetten alma şansınız var mı? Ben çoğu şeyi öyle yaptım.

Ama eşinizle bu durumu konuşun almak satmak kolayda doğunca yardımcı olması gerekir. Tek başınıza yapmadığınızı hatırlatın,onunda sorumlulukları var..herşeyi size yıkamaz,yıkmamalı.

Bilmiyorum ama çok üzülüyorum bu duruma burda durum turkiyeninkinden daha farklı kendin taşıyıp kendin kuruyosun evde internetten sparis te de korkuyorum iyi çıkmazsa bi daha gönder et eyle bi dünya iş ufff ne bilim işte kafam çok karisik

U

Anladim ikea tarzi..ozamn sende esinle konusup israrci olucaksin canindan bezicek gidip alicaksiz

Daha fazla agirlasmadan haftada 1 2 cik alışveriş merkezine git almaya basla eksik malzemelerini. Onun disinda agir kurulmasi gereken malzemeleri bilinen markalarin online satis sitelerinden al bilinen markalar gelip kurulum da yapiolar ama son aya birakma ben bakim urunlerini almayi gecen hafta tamamlayabildm ama 2 gun belim agridi resmen. Son ay inanilmaz agirlasio insan ben hic boyle olacagimi tahmin etmezdim yani sende o yuzden geciktirme

anneni yada kardesini al beraber git.oh herseyide kendi zewkine gore diz.ödemesinide esin yapsin. oh mis .ben olsam boyle yapardim

Arkadaşın, annen, baban, kardeşin?
Ben anlamiyorum yok hamileyim kocam ilgisiz yok dogurdum kocam ilgisiz. Evlenirken yuva kurarken bakmiyor musunuz bu adamdan baba olur mu diye? Tanimadanmi evleniyorsunuz napiyosunuz hiç anlamiyorum

Hangi ulkede/ sehirde yasiyosun?

Burdaki kk hanimlarimiz sana liste yapar en uygun magazalarin. Hatta indirim gunleri olsun/ indirimli urunler olsun hepsini listeleriz sana alim Allah.
Dertlenme.
Hormonlar tavan yapmis galiba hemen aglamaklisin.

Mobilyaciya gidip begendiginizde adres verince o urunu eve teslimat yapiyor olmalari lazim onu bi ogrenin bence. Esiniz de elini tasin altina koymali. Pazar gunune plan yapma almamiz gerekenler var zaman kalmadi deyip kesinlestirin simdiden gelecek hafta icin. Agir seyler icin beraber gidersiniz hafta ici de siz diger ufak tefek seyleri halledersiniz.

hangi ulkede, sehirdesiniz? Avrupa'da bir cok magaza pazarlari kapali. bilmeden konu sahibinin esini de yargisiz infaz yapmayalim arkadaslar. esiniz gurbetci ailesi cocugu mu yoksa expat mi? sayet expat ise zaten her seyi son dakika halledecek maddi ve manevi birikimi oldugundan tez canlilik yapmiyordur, gurbetci ailesi cocugu ise belki de bilip - kendi ailesinden gormedigi icin siz onu ilgisiz saniyorsunuzdur.

hamilelik, gurbet zor seyler. fakat madem dunyanin en agir sorumluluguna bas verdiniz, boyle basit seylerle yilmayin.

sizinle doktora geliyor mu, ultrasonda bebegi gorunce heyecanlaniyor mu? bunlarla yetinin. turkiyede yeni evli ciftin evinin 10 yillik evli gibi her seyi olmasina alisigiz biz, olmayinca ayipliyoruz ama yurt disinda insanlarin evlerinde - biliyorsunuz - camasir makinasi bile yok.

bu adam da bu bilinc, evlerdeki yer darligi vs ile yetismisse; tutumunuz fazla alinganlik olur ki o da size zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…