- 28 Haziran 2015
- 78
- 23
- 88
- 33
- Konu Sahibi umutluyum-benn
-
Sanki yaparken çocuğu tek başına yaptın niye bu sorumsuz adama çocuk?Dogumum a iki ay kaldı ve ben gece gündüz düşünüyorum bebek eşyalarını nerden alsam nasıl taşısam eşim hiç yardimci olmuyo umru bile değil sankibunalıma girdim ağlamak istiyorum calisiyo boş olduğu günde geziyo yardım etmek istemiyo ben nasıl kalkicam tek başıma bunların altindan:'(
Hiç kimse yok canım türkiyede değilim hepsinden uzagim2 ayda dünya şey alınır ..
Canını sıkma annişim. .
Annen , arkadaşın falan varmı?
Yada eşin neden ilgisiz?
Hiç kimse yok canım türkiyede değilim hepsinden uzagim
Bilmiyorum ama çok üzülüyorum bu durumaCanim internetten modellete olculere bak .begen markayi belirle. En yakin subeden sparis et kapina kadar getirip kursunlar.. Neden uzuluosun..den bebegini hissediyorsun onu seviyorsun tasiyorsun.. Ama erkekler boyle degil ki onlar cocuklari ellerine aldiklarinda babaligi yasiyorlar.. Benim esimde dogum olmadan once beni anlamiyordu. Simdi benden once yapmak istiyor gerekenleri..
Bilmiyorum ama çok üzülüyorum bu durumaburda durum turkiyeninkinden daha farklı kendin taşıyıp kendin kuruyosun evde internetten sparis te de korkuyorum iyi çıkmazsa bi daha gönder et eyle bi dünya iş ufff ne bilim işte kafam çok karisik
En kötü yani o ya yalnızım burda, ailem türkiyede burda olsalar zaten zorlanmam..anneni yada kardesini al beraber git.oh herseyide kendi zewkine gore diz.ödemesinide esin yapsin. oh mis .ben olsam boyle yapardim
En kötü yani o ya yalnızım burda, ailem türkiyede burda olsalar zaten zorlanmam..[/QUOTE
alla alla nasi koca bu ya
soyleye soylese biktir gelir belki senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?