Bu nasıl iştir canim cok sıkılıyor:(

ayy canm kıyamam sana Allah yardımcın olsun.git hemen en yakın çarşıya..
2 tane hastane çıkışı al bebebğin cinsine göre.1 polar ve 1 ince battanıye al. en yakın eczanedend e biberon takımı al yenıdoğan için. en yakın marketten 1 pk yenıdoğan beebk bezi al. eşine de göster belki heves eder. aldıklarını görünce.
kendini de unutma ama 3 4 tane buyuk beden kilot emzirme südyeni ve 2 takım gecelik veya picama tk mı al lohusalar için. kısacası para varsa gerisi kolay.. 3ünü 5 ini düşünme harca gitsin. 2 ay kalmiş. para kazanılır. önemli olan senin gönlün olsun tatlim.Allah saglicakla bebeğini kucağina almayı nasıp etsin inşalah

öncelikle sakin ol ve eşine bu duruma üzüldüğünü ciddi ciddi anlat para varsa hepsini almak birgün alırken merak ettiğin tavsiye istediğin şeyleri yazarsan cevaplarım hayırlı sağlıklı doğumlar...

Canım kendin rahatça gez bence o gelmiyorsa.
ürünleri de eve yollarlar.
arkadaş ve aileden birilerine de haber verebilirsin yalnız olmak istemiyorsan.

dert ettiğin şeye bak. öncelikle hastane çıkışı al 2 tane takım..
omlar 2 ay kullanılıyor.
birkaç tane çıtçıtlı atlet 2 tulum, birkaç örgü yelek, battaniye tamamdır..
kıyafet olarak bunlar yeter.
sonra beşik al idareten taşınabilir küçük bişey olsa bile yeter . sonra bakım ürünü şampuan yeterli . elinde bile yıkanır bebek küvete gerek yok.
etraftaki abartılı alışverişlere kaptırma kendini.. birçok şey gereksiz masraf oluyor.. ihtiyaç oldukça alırsınız..

Bebeği istemiyor muydu bu adam. Yani alışveriş zor bişey değil. Mobilya yatak uykuseti falan alınca aldığın mağaza eve gönderiyor. Bazı bebek mağazalarında tüm büyük ürünleri alıp eve getirtirsin. Giyisi vs almak ta çok eğlenceli oluyor. Yani işin en keyifli kısmında bunu yapan adam çocuk olunca nasıl olur. Umarım çok iyi olur

Yakin bir sehirde olsan gelirdim yardima ama Turkiyede degilmissin
İki ayda dunya kadar sey alinir , disari cikamiyor musun? Nerelerde satildigini biliyorsan ve saglik durumun elveriyorsa her gun cik birseyler al canim

Benim eşim uzakta çalışıyor ve 1 ay sonra gelecek yanımıza, evin boyasına, temizliğine kalkıştım, 17 aylık bebeğim var 8 tane diş çıkarıyor onunla ayrı ilgileniyorum, yeni gelecek olan bebeğimin bütün alışverişini ben yaptım yapıyorum, bunun yanında banka, gıda alışverişi, pazar alışverişi, hastane kontrollerim daha sayamadığım bir sürü şeyi tek başıma yapıyorum. Gece bu kocaman göbeğimle 7 kez kalkıyorum oğluma...Bunları niyemi yazdım haline şükrüt diye tadını çıkar hamileliğin takma kafana. gerekirse kendin yap herşeyi, eşinde olsa girme beklenti içine...üzülürsün yoksa.

Bu zamana kadar neden bi seyler almadiniz ki..7 aydir naptiniz?her seyi illa birilerinden beklemeyin..alt tarafi bebek alisverisi..
Siz önemsememissiniz ki esiniz önemsesin

Bu adam illaki hamilelikten oncede boyleydı.
Neden bu adama çocuk yapıyorsun . Evliliğini kurtarmak için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…