Bu nasıl olabilir ya bunlar nasıl insanlar

Çok üzüldüm. Ne yapabilirim bilmiyorum. Şikayet etsem ailemden çekiyorum. Neden bilmiyorum. Onlar daha çok üzülüp sinirleniyorlar. Azda olsa cesur olup adamı süründürmem gerek ama bende o nerdeee
Yani çekiniyorsan söyleme, kendin hallet, git savcılığa şikayette bulun. Olsun bitsin.

Dikkat çekecek şekilde giyinirseniz takılırlar tabi. Hem kadının gece o saatte dışarıda ne işi var? Akşam en geç 7de evde olmanız lazım. Sonra da "vay beni taciz ettiler" diye ağlarsınız. Kadın kendini korumalı, kadın güzel giyinmemeli, kadın gezmemeli, kadın gülmemeli, kadın tek başına hiçbir yere gitmemeli, kadının başında mutlaka bir erkek bulunmalı, kadın, kadın, kadın.... Her şeyin suçlusu kadın. Önlem alması gereken kadın. Kendini aklaması gereken kadın. Oysa erkeklerin hiç ama hiç kabahati yok. Ortaçağ kadın anlayışı hala hüküm sürüyor. Kadın erkeği baştan çıkaran bir şeytan! Sizin giyiminiz, dışarıda bulunduğunuz saat taciz edilmenizin sebebi görülemez!

Yani çekiniyorsan söyleme, kendin hallet, git savcılığa şikayette bulun. Olsun bitsin.
Arkadaşlarımdan yardım isteyebilirim aslında onlarda olursa pek çekinmem gider beraber söyleriz olur biter. Onlarsızda yapamıyorum ne olucak böle bu konularda çok çekiniyorum malesef

Etek giymekle ilgisi yok aslında.
O tamamen kişinin kendi ş.rfsizliği!
Lanet olsun yaa,aşağılık adi yaratıklar bunlar.
Evlerine gidince karısı kızı oğlu anası bacısı neyi varsa utanmadan yüzüne bakıyolardır bir de,kepazeler

Gecmis olsun.
O an hemen polisi arayip biri beni takip ediyo deseydiniz keske,telsizlerden size en yakin polisleri yonlerdirirlerdi .

Her zaman tanidik,iyi insan cikmayabilir karsiniza,polisi aramaktan cekinmeyin.

Verilmiş sadakan varmış diyelim bence.
Pepper Sprey taşı yanında (ufak çanta içi olan göz yaşartıcılardan).
Kendini çok tehdid altında hissettiğinde kullanabilirsin.
Aslında hepimizin taşıması lazım... :KK51:

Neden bilmiyorum ama bağırma işini yapamıyorum. Daha önce denedim bir adam üstüme üstüme geliyordu bağırdım avazım çıktığı kadar insanlar garip garip baktılar adamda gülerek uzaklaştı

İnsanlarımız da duyarsızlaştı çünkü. Yardım istesen mal mal bakıyorlar. Görseler bile tepki vermiyorlar.

1 yıl önce otobüste herifin biri liseli, üniformalı genç bir kızı sıkıştırıyordu. Ben de bağırdım herife bana dönüp sana ne dedi adam, ben de sapık dedim. O an tacize uğrayan insan şokla bir şey yapamayabilir, görüp duyuyorsanız mutlaka dalın kızlar. O gün adamın ağzına s...tım ya ölsem gam yemem.

Kıyafetle alakası yok.insanın içi pis olmasın.haberlerde vardı 80 yaşındaki kadına tecavüze yeltenip öldürmüş bi sapık.80 ya 80.
Hava kararınca dışarı çıkmıyorum ben.etraf sapık dolu.

Ailem Dogulu kirsal ufak bir kasabadan, bir gun anneannem otobuste yasli bir kadinla tanismis 70-80 yaslarinda. Kadin anneanneme nasil tecavuze ugradigini anlatmis.

Kadin kirsal alanda tek basina yasiyormus, oglu yasindaki sapiklar yalniz yasadigini anlayinca evine gelmisler. Kadin da yalvarmis anneniz yasindayim demis ama ........boyle bir dunyada yasiyoruz iste.

Etek giymekle ilgisi yok aslında.
O tamamen kişinin kendi ş.rfsizliği!
Lanet olsun yaa,aşağılık adi yaratıklar bunlar.
Evlerine gidince karısı kızı oğlu anası bacısı neyi varsa utanmadan yüzüne bakıyolardır bir de,kepazeler
Onu bende düşündüm kızı falan vardır diye kötü oldum gece gece

Ailem Dogulu kirsal ufak bir kasabadan, bir gun anneannem otobuste yasli bir kadinla tanismis 70-80 yaslarinda. Kadin anneanneme nasil tecavuze ugradigini anlatmis.

Kadin kirsal alanda tek basina yasiyormus, oglu yasindaki sapiklar yalniz yasadigini anlayinca evine gelmisler. Kadin da yalvarmis anneniz yasindayim demis ama ........boyle bir dunyada yasiyoruz iste.
Allahım sonumuz ne olucak

İnsanlarımız da duyarsızlaştı çünkü. Yardım istesen mal mal bakıyorlar. Görseler bile tepki vermiyorlar.

1 yıl önce otobüste herifin biri liseli, üniformalı genç bir kızı sıkıştırıyordu. Ben de bağırdım herife bana dönüp sana ne dedi adam, ben de sapık dedim. O an tacize uğrayan insan şokla bir şey yapamayabilir, görüp duyuyorsanız mutlaka dalın kızlar. O gün adamın ağzına s...tım ya ölsem gam yemem.
Helal olsun size :KK31::KK31:

Evet bana yardımcı olan adamda öle yapıcaktı daha sonra kendi halletmeye kalktı bekledi adamı o sırada çıktım ben
Geçen yılda benim başıma buna benzer bir şey geldi ama ben farketmedim adami başka bir kadın farketti bir carladi adama bir bozdu adami. O kadin ne zaman aklima gelse minnet duyarim. Bunun etekle falan alakasi yok bende normal pantolon vardi vr gündüz vaktiydi.

Gecen yil basima benzer bir olay geldi
Ve gupe gunduz bir saatte

50 60 yaslarinda bi adam
Ilk takip etti
Sonra hizlandi
Sonra yok beklermisin yok cay icelim konusalim gibi sozler sarfetti
Ben hizlandikca o da hizlandi
En sonunda tasi yerden alip ustune dogru kostum

Sinirlerimi tepeme cikardi

Serefi olmayan yasina basina bakmadan torunu yasundaki insanlara sulanan pislikler

Yine de şikayet edebilirsin.
Bunun daha da ileri aşamaları için her zaman çantada biber gazı bulundurabilirsin.

Bir gün parkta otururken bir amca geldi yanıma sohbet etmeye çalıştı. Amca yani ne kadar art niyet beslenir ki.
en son adam ben yalnız yaşıyorum bazen tanıştığım kızlar bana geliyor 50 tl veriyorum işimi görüyor. Gelmek ister misin sende evim hemen şurda dedi

O zaman dedim ki yok ya artık yasliymiş gencmis önemli değil. O organa sahipse tamam benim için. Güven OLMAZ demektir.

Yine de şikayet edebilirsin.
Bunun daha da ileri aşamaları için her zaman çantada biber gazı bulundurabilirsin.

Bir gün parkta otururken bir amca geldi yanıma sohbet etmeye çalıştı. Amca yani ne kadar art niyet beslenir ki.
en son adam ben yalnız yaşıyorum bazen tanıştığım kızlar bana geliyor 50 tl veriyorum işimi görüyor. Gelmek ister misin sende evim hemen şurda dedi

O zaman dedim ki yok ya artık yasliymiş gencmis önemli değil. O organa sahipse tamam benim için. Güven OLMAZ demektir.

Yaşlılar daha sapık. 50+ adamdan korkacaksın arkadaş.

Back
X