Bu nasıl şanssızlıkmış?

haklısınız, konunun kapanmasını rica ettim zaten mune görünce kapatır, inşallah bu şekilde bi konuşma sonrası da peşine düşecek kadar psikopat değildir...

uzak dursun direk üniye başladığım şeye konuştuğum çocuk da öyle diyince totosuna tekmeyi vurmuştum. gerçi bana aşık olup Atatürkçü olmuştu ya sonradan. görüşmek istemiyorum demesin. yazmasın kardeşin yazarsa çocuk cevap vermesin soğur zamanla kopar çocukta

haklısınız bu konu yüzünden tartışarak bitirmek istemiyor, sizin dediğiniz gibi de olabilir. bakın bu sadece bize denk gelmemiş demekki, konumun sahte olduğunu söyleyenler oldu da, çok anormal bi durummuş gibi.

normal bir durum canım. doğulu bilmem kaç çocuklu bir ailenin oğlu bense izmirde doğup büyümüş yazın istediği gibi bikini şort giyen biriyim. düşün durumun zıtlığını o halde bir denedim ama sonra o lafı duyunca hopp şut

Her yazdığınıza kelimesi kelimesine katılıyorum,buna benzer bikaç şey duydum,konuda geçen muhabbet hiç ütopik değil,herkes niye böyle tepki veriyor anlamıyorum,inşaallah kurtulur biran önce kızkardeşiniz,ayrıca korkmayın bi halt yapamaz size...

aynen öyle, kardeşimle de o çocuğun dediğiniz gibi bu tarz zıt yönleri vardı ama şu lafları duyana kadar hiç olumsuz düşünmüyordu.

haberlerde ya da etrafımızda öyle şeyler duyuyorum ki bu devirde hiçbir şeyi küçümseyemiyorum, umarım dediğiniz gibi olur.

Biz ailece baska gorusteniz, sizin gorusunuzden hic hoslanmiyoruz. Tabiki de birlikte olamayiz desin bence. Olmaz mi?

zaten bu konuşma olurken kardeşim başta şaka yapıp yapmadığını sormuş. o da neden şaka olsun diye sinirlenmiş biraz. kardeşimin başka görüşten olduğunu biliyor. ama sırf bu görüş yüzünden bitirmek isterse çocuk bunu gurur meselesi yapabilir, başına bela olabilir diye düşündük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…