Bu guzel bir iltifat olur hakediyosa cunki esseklerin gozleri gercekten coook guzelsende eşşek gözlüm de.eşek resmini gönder.
Bende olsam bende bozulurdum..Tosun ne yaaa..Kg mu aldınız ki ima yoluyla bence bişeyler ima ediyor..Hiç sevimli değil.Benım zoruma giderdi şahsen.İyi aslanım demiyor ..Son bi kaç gündür adamın ağzına yapıştı bu laflar . Sözlüm olacak kişi gün içinde konuşmalarimzda şu şekilde hitap etmeye başladı
Günaydın böceğim
Tamam tavsanim
Olur tosunum
Peki sıpam
Bu sabah da günaydın pandam yazmış. Bnde iyice abarttın bu kelimeleri sinir olmaya basladm dedim.
Ne kadar sevimli bilmion ki demiş bide panda resmini gonderms aynı senın gıbı kara gözlü tatlıga bak diye .
Ey Allahm iyice sinir oldm. Normalde yüz yüze kavgalı bile olsak aşkım bitanem der şimdi mesajlaşırken bunları kullanmaya başladı.
Dalga geçiyor gibi. Bn mi boşa kızıyorum kızlar. Yoksa sizinde eşleriniz sevgilileriniz böyle hitap ediyor mu ?
Bu da iiymisYok da Son zamanlar çok belgesel izliyor galiba ona da söyledim kızma angry bird um diyor
Telefonunda kelebeğim diye kayıtlıyim zatenSende iyiyim öküzüm .sen nasilsin camiş im .günaydin kurbagam falan yaz ne diyim.bizde boyle yok hani kelebegim falan dese anlicamda bu aralar belgeselemi sardi acaba
Sevimli tabi ki de bi anda sabah günaydın pandam deyince insan şaşırıyor.Adam sevse suc sevmese suc. Evet panfalar cok sevimli hayvanlar
Galiba bugün kızdım diye biraz öncede cadı demeye başladıBence siz taktığınız için gıcıklık yapıyor :)
Son bi kaç gündür adamın ağzına yapıştı bu laflar . Sözlüm olacak kişi gün içinde konuşmalarimzda şu şekilde hitap etmeye başladı
Günaydın böceğim
Tamam tavsanim
Olur tosunum
Peki sıpam
Bu sabah da günaydın pandam yazmış. Bnde iyice abarttın bu kelimeleri sinir olmaya basladm dedim.
Ne kadar sevimli bilmion ki demiş bide panda resmini gonderms aynı senın gıbı kara gözlü tatlıga bak diye .
Ey Allahm iyice sinir oldm. Normalde yüz yüze kavgalı bile olsak aşkım bitanem der şimdi mesajlaşırken bunları kullanmaya başladı.
Dalga geçiyor gibi. Bn mi boşa kızıyorum kızlar. Yoksa sizinde eşleriniz sevgilileriniz böyle hitap ediyor mu ?
Sevimli tabi ki de bi anda sabah günaydın pandam deyince insan şaşırıyor.
Hergün yeni bi hitap buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?