Bu nasıl sevme şekli?

biraz abartmış gibi ama çok da kızılacak bir şey gibi gelmedi bana :) tabii siz hoşlanmıyor olabilirsiniz. Erkekler genelde çok sevmez böyle sözleri ama aşkı depreşmiş demek ki :)) benim nişanlım da ona kızarsam kızma asabi pikaçu der nedense ben de bazen kuşum derim koca adama

Bende olsam bende bozulurdum..Tosun ne yaaa..Kg mu aldınız ki ima yoluyla bence bişeyler ima ediyor..Hiç sevimli değil.Benım zoruma giderdi şahsen.İyi aslanım demiyor ..

kendince degisiklik yapıyor iste ne varki soyledigi tum hayvanlarda sevimli bocek dısındabide tosun olmamıs arada sasırıyor demekki ama sorun edilcek birsey yok bence

Ben eşimi severken görseniz yada onun benı seviş şeklini bu insanlar Hangi kafa yasıyor derdınız.. Ama hoslanmıyorsanız soylememesını ısteyın.

Arada olur öyle biz de bir ara çok yapardık ama bıraktık. Sorun değil bence bir süre sonra sıkıyor insanı o da vazgeçer :)) hala böceğim diyor bana sevgilim arada ama arada diyor allahtan

Bende minik bebegim koalam falan diye seviyorum cokta hosuna gidiyo. Oda bana kedim minigim falan der. Bence yakinlik gostergesi fazla kafaya takma kasinti olma

Ben kocami cirkin ordegim diye seviyorum amam hepsi asktan. Bazen tosunum essegimde derim. Baklavam boregim dedigimde olmustur . Demek adamon ici icine sigmiyor askim falan demek yetmiyo demek hahahhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…