Bu nasıl sevme şekli?

eşimin hitaplarini duysaniz, boncuğum, farem, pırasam en normalleri, ben de ona hacı, müdür, bazen zincirleme hacı müdür falan diyorum

Eşimin bana kullandığı hitaplarla sözlük yazılır...
Rahatsızsanız uyarınca olsun bitsin

Günaydın pandam yerine günaydin ceylanım deseydi böyle sinirlenmezdiniz sanirim:) ama bence aşkımdan daha güzel böylesi ben de esimi romantik kazmam ruh öküzüm diye severdim ilk baslarda

O sana panda demiş yaa iyiyim ayıcigim diyin de cevabını alsinn

Bu normal bence.Her kesin ayrı hitap şekilleri vardır.Teki problem tek bu olsun ilişkinizde ....

'Aşkım' kelimesi antipati duyan tek sevgilimle ben değil mişiz ne kadar çok sevmeyen varmış :)
Bizde kavgalı , küs olunca 'aşkım' diyoruz
Barışınca allah ne verdiyse

Askim, askitom nasilda itici geliyor bana.
Sevgiliye hitap kisiye ozel daha hos.
Pandayi cok severim, Herkesin agzinda vic vic askim kelimesinden daha sevimli bence.

Valla bana çok komik ve sempatik geldi. Ben gülerdim. Yalnız tosunum pek olmamış, askerlik arkadaşı gibi.
Bana aşkım, canım çok bayat ve yapmacık geliyor artık. Olur olmaz herkesin ağzına sakız oldu bu laflar çünkü, hakkı verilmiyor bu lafların. Böylesini tercih ederdim, tavşanım filan, daha samimi yani.
Bu arada şimdi okudum, angry bird'üm de iyiymiş.

Ben ne dersem diyim sonunda askima donuyorum hep ya canim diyince tokat yemis gibi oluyorum bizde canim tripliyken soylenir

Ne var yaa askilotam askosum falan deriz biz de askit bile deriz yani bence bi art niyetinden degildir yani. Ay acaba kilo mu aldin kiz bak simdi aklima geldi onu mu ima ediyo bu da olabilir. Direk soyleyemiyodur?

Ne var yaa askilotam askosum falan deriz biz de askit bile deriz yani bence bi art niyetinden degildir yani. Ay acaba kilo mu aldin kiz bak simdi aklima geldi onu mu ima ediyo bu da olabilir. Direk soyleyemiyodur?
Yok ya evet kilo aldm biraz ama söylüyor tosun gibi oldun diye öyle çekinmez yani

Hahahaha hahah ha ah Hahahaha haha hahah haha başka diycek bir şeyim yok

Benim sevgilimde tosbam der ağlarım kilo mu aldım diye :)
Bende ona danam falan diyorum ben seviyorum oyle konuşmayı bir sıkıntı göremedim şahsen.
Bence şaka ile karışık söylerseniz bir daha söylemez gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…