Bu nasıl sevme şekli?

Bana da eşim sincabim pandam atom karincam der gülüp geciyorum☺yalnız Tosun biraz sıkıntılı kilolu musun merak ettim

tosun da koptum
abartmayın bence
bana da tuhaf geliyor ama çoğu (kız) arkadaşım sevgililerine böyle yazıyor konuşuyor o yüzden bana normal geliyor

(benim kız arkadaşlarımında sevgilileri kızıyor ama kızlar odun ya azıcık sevimlilik yapalım diyoruz herkes içinde bari diye kavga çıkartıyor diyorlar)

Hadi böceğim, kuşum bir derece de, tosun ile sıpa nın neresi sevgiliye hitap?

Kilolu musunuz peki?

Çok büyük bir dert gerçekten. .bence mutlaka ayrıl..

Çok boşa kiziyosun hemde benim esimde bana der tosunum falan diye sende ona de bende ona derim şekilli panda tosunum falan bunlar sizin artık standarta gectiginizin göstergesi :)

benim eşim bana tosunum der halbuki ne alaka 52 kg 161 cm bi hatunumbende ona öküzüm diyorum

konu sahibi sende öküzüm, mandam,osuruk böceğim. bk böceğim filan de .ama böyle olur mu derse?sen diyince nasıl oluyo de

Teşekkür ederim cevaplar için demek ki normalmis bn biraz abartmsm.
Tosunum lafını ilk bn ona demiştim oda ordan kullanıyor

Aşkım lafından böğğğhhh geldi.(Kullanmadık ,kullanmıyoruz,kullanmayacağız da)
Ben eşime Gülüşüm yada kısacası Gülüş derim.(Benim kız da 3 yaşında sorsanız babasının ismini Gülüş der)
Yavru kuş un kısaltılmışı =Yavruş ta derim.(kız uyuyunca tabisi)
Kendisi bana hatın,hatun,avrad der(avrat kelimesini sinir etmek için özellikle söyler).Bunlar en sık söyledikleri.
cano,gülüm,pisik (kedileri çok sevdiğim için) arada söylenenler.

Tosun biraz abartı olmuş.
Yeni tanıştığım adam da bana patron diyor

Yengem hamileyken abim onu orkinosum diye severdi. 30 kilo aldığı için kızamıyordu da adama...
benim de otuz kiloyu bulacak bu gidişle. evet çok kilo aldım ama eşimin de böyle dalga geçmesi gerekmiyor ki. hamilelik psikolojisi. insan zaten kendini kötü hissediyor. yengeniz çok anlayışlıymış. ben de birşey demiyorum gerçi ama bence bu tür şakaları en azından gebelik döneminde ertelesinler. çünkü diyet yapabileceğimiz bir zaman diliminde değiliz.

Daha önce bu şekilde hitap etmiyorsa ve yeni yeni bu şekilde hitap etmeye başladıysa; bu durum düşündürücü..
Bence kıllanın....

Takılıyordur ya, sıkma canını. Hamilelikten kafaya takıyorsun bence de.

Ben azıcık kilo alsam eşim gürbüz çocuklar gibi oldun demeye başlıyor, hamilelikte kim bilir neler duyacağım.

Biz de diyoruz birbirimize böyle şeyler, hepsi sevgiden. Ben kızılacak ya da alınacak bir şey göremedim ☺

Sende iyiyim öküzüm .sen nasilsin camiş im .günaydin kurbagam falan yaz ne diyim.bizde boyle yok hani kelebegim falan dese anlicamda bu aralar belgeselemi sardi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…