- 21 Şubat 2018
- 66
- 69
- 88
- 31
- Konu Sahibi lorellacik
-
Sen emin degilsin galiba Allah sizleri islah etsin bence daha evlenmemis dini nikahi hic bisey ortada yok gidiyo adamin altina yatiyo cok yanlis bence
Çok kalın ve büyük demişsiniz merak ettim kalınlığı ve uzunluğu kaç cm
Esiminkinin çevresi yani kalınlığı 14 cm,Ölçmedim
Esiminkinin çevresi yani kalınlığı 14 cm,
Esim kalın diyordu merak ettik ölçtük, geçenlerde biriyle konuşmuştuk inanamadı 14 cm olduğuna, ben de yanlış mı ölçtüm acaba diye tekrar ölçtüm yine aynı çıktı,nasıl ölçtünüz hayret
Esim kalın diyordu merak ettik ölçtük, geçenlerde biriyle konuşmuştuk inanamadı 14 cm olduğuna, ben de yanlış mı ölçtüm acaba diye tekrar ölçtüm yine aynı çıktı,
Pi yi 3,14 mü aldılar acaba yoksa 3 mü aldılar ben ona takıldımnasıl ölçtünüz hayret
Çapı değil çevresi diyor çapı o kadar olur mu?Pi yi 3,14 mü aldılar acaba yoksa 3 mü aldılar ben ona takıldım
Çevresi 14 se çapı 14:3,141=4,4571 yapıyorPi yi 3,14 mü aldılar acaba yoksa 3 mü aldılar ben ona takıldım
olduysa da kesin olmadı derPenisin kalınlığı ne alaka?Boyutundan bağımsız olarak içinize girmesi için tam erekte olmuş halde olması gerekiyor.
Rahatsız olmayacaksanız önceki tecrübelerini sorun. Onlarda da böyle olmuş mu?
40 yıldır sevişirim böyle pozisyon görmedimÖn sevişmedeki pozisyonları detaylı anlatmıyım da sürtünme ve kayganlık gitmesin diye sürekli bir hareket var ve en az yarım saat değişerek bu şekilde devam ediyor
kucakta sürtüşmüşler galiba40 yıldır sevişirim böyle pozisyon görmedimayrıca ön sevişmenin ne pozisyonu olacak ya taktik maktik yok bildiğin bam bam bam
evet kesinlikle :dÇevresi 14 se çapı 14:3,141=4,4571 yapıyor
Ay bibi açık konuşturma insanı40 yıldır sevişirim böyle pozisyon görmedimayrıca ön sevişmenin ne pozisyonu olacak ya taktik maktik yok bildiğin bam bam bam
Çevresi 14 se çapı 14:3,141=4,4571 yapıyor
Bu arada ki bu sahibina cevabım kalınlığı ve on sevişmenin uzun olması sorun değil ama sertleşme in çok geç olması ve çabuk sönmesi büyük bir sorun
Penisin kalınlığı ne alaka?Boyutundan bağımsız olarak içinize girmesi için tam erekte olmuş halde olması gerekiyor.
Rahatsız olmayacaksanız önceki tecrübelerini sorun. Onlarda da böyle olmuş mu?
olduysa da kesin olmadı der
40 yıldır sevişirim böyle pozisyon görmedimayrıca ön sevişmenin ne pozisyonu olacak ya taktik maktik yok bildiğin bam bam bam
Ay bibi açık konuşturma insanıPozisyonu olan ön sevişme aktiviteleri var tabii
Valla bilmiyorum ben o oadar uzun sevismeye dayanamam zaten dayanabilene aşk olsunAy bibi açık konuşturma insanıPozisyonu olan ön sevişme aktiviteleri var tabii
Ya ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrasyonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter daValla bilmiyorum ben o oadar uzun sevismeye dayanamam zaten dayanabilene aşk olsun
Demek ki hepsi aynı. Bende sorduğumda konsantrasyonu dağılıyormușYa ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrayonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter daHayır yanarım o kadar sürdü de adam bitiremeden bitti başarısızlıkla sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?