- 20 Kasım 2018
- 13.948
- 52.734
- 598
- 35
- Konu Sahibi lorellacik
-
Hayır kendi istediğinde bıdır bıdır konuşuyoruz o esnada, ben bir şey soruyorum hemen "senden ötürü"Demek ki hepsi aynı. Bende sorduğumda konsantrasyonu dağılıyormuș
Yok o bakımdan değil uzun olmasına şikayet etmem ben o kadar oymaşmaya 100 kere mutlu sona ulaşırımYa ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrasyonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter daHayır yanarım o kadar sürdü de adam bitiremeden bitti başarısızlıkla sonuçlandı
Ya ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrasyonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter daHayır yanarım o kadar sürdü de adam bitiremeden bitti başarısızlıkla sonuçlandı
Demek ki hepsi aynı. Bende sorduğumda konsantrasyonu dağılıyormuș
Valla yaa ben bi kere bir şey oldu güldüm baya. Bana bi tepki verdi neymiş gülünce konsantrasyonu bozulmuş olmadıHayır kendi istediğinde bıdır bıdır konuşuyoruz o esnada, ben bir şey soruyorum hemen "senden ötürü"
Ne hassas konsantrasyonları varmış arkadaş ya
saçmalama Allah aşkınaEsiminkinin çevresi yani kalınlığı 14 cm,
Bence de o 14mm belkisaçmalama Allah aşkına
O kadarsa gidip aldırsınlar birazını.Bence de o 14mm belki
O kadarsa gidip aldırsınlar birazını.
saçmalama Allah aşkına
Yorumlarınızı okuyunca elime mezura alıp baktım vallaBence de o 14mm belki
Vallahi olsa bende hemen bakacaktımYorumlarınızı okuyunca elime mezura alıp baktım valla
Öyle anormal bir şey değil yani, yazınca fazla gelmiş olabilir ama bence normal bir ölçü. Bence okuyunca fazla geliyor, yakınınızda varsa metre, mezura falan bir bakın
14 cm çok ama ya, baya kalın olurYorumlarınızı okuyunca elime mezura alıp baktım valla
Öyle anormal bir şey değil yani, yazınca fazla gelmiş olabilir ama bence normal bir ölçü. Bence okuyunca fazla geliyor, yakınınızda varsa metre, mezura falan bir bakın
Vallahi aklımdan geçmedi değil he.Yorumlarınızı okuyunca elime mezura alıp baktım valla
Değil işte yazınca öyle geliyor da görünce "he tamam o zaman" oluyor14 cm çok ama ya, baya kalın olur
Vallahi aklımdan geçmedi değil he.
Gidip bakıyorum şimdi durun açılın hahah.
Gelip şey der mişim; 14 mü hahah kız o ne öyle soyunmaya değmez falan puhahaha
Aynen ya kocam görse kızar vallahiDeğil işte yazınca öyle geliyor da görünce "he tamam o zaman" oluyor
O kadar da hakkını yemeyelim şimdi ama çok abartılacak bir şey de değil.
Yalnız uğraştığımız şeye bakın yaa
Kız minnacık bişey ya buDeğil işte yazınca öyle geliyor da görünce "he tamam o zaman" oluyor
O kadar da hakkını yemeyelim şimdi ama çok abartılacak bir şey de değil.
Yalnız uğraştığımız şeye bakın yaa
Aynen ya kocam görse kızar vallahi
Hahaha çok hoşsunuz yaaKız minnacık bişey ya bu
Çevresi 14cm doğru anladıysam.
Kusura bakmayın da hiçte büyük değilmiş.
Neyse el alemin şeyi dert oldu bize töbe allam...
Ban yemeden kaybolalım bebeğimLyanna Mormont
Gerçekten de normalmiş
Hahaha çok hoşsunuz yaa
Evet ufaktan sıvışalım ama bu konuya açıklık getirdiğimiz iyi oldu
Vallahi aklımdan geçmedi değil he.
Gidip bakıyorum şimdi durun açılın hahah.
Yalnız yorumu görür görmez ofiste mezuro arayıp evirip çevirip bakmam
Gelip şey der mişim; 14 mü hahah kız o ne öyle soyunmaya değmez falan puhahaha
Gerçekten de normalmiş
Prostat masajı yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?