- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ben de küçük bir yerde yaşamıştım ama öğretmenimin evine hiç gitmedim
İnsanlar çıldırmış durumda veliler, öğrenciler.....
Öğretmen değilsiniz dimi?Ben olsam ogrencilerime soylemem onlarin dunyasinda sen harikasin evine gelmek bi ayricalik. Ogretmn bizi istemiyor sevmiyor dusuncesi olustrabilir bazilarinda
Daha yeni oraya taşınmamış mıydınız?Öyle bir durumdayım ki küçük yerde yaşamak istemiyorum, istemiyorum diye geziniyorum
Eşimin kafasını da ütüledim..
Anlaşılan ev oturmalarına bi veliler değil çocuklarda meraklı çıktı :)
Bizim öğretmenimiz var 1.ci sınıfız asla kimseye taviz vermiyor ne sert ne çok Güleryüz lü evide okulun yanında ama asla hiç birimiz öğrenelim de gideriz düşüncesine girmedik.
Bi veli olarak böyle olması daha mantıklı herkes yerini bilmeli..bu biraz sizin elinizde
Daha yeni oraya taşınmamış mıydınız?
Küçük yerler sıkıntı sevmiyorum küçük şehirleri o yüzden dedikodusu bitmez bir türlü herkes birbirinin açığını arar genelde
O onun oğluyla birlikte berikisinin kızı o yolun yolcusu bilmem ne daha neler var neler.....
Biz o dediğim küçük şehre taşınmadan önce büyük bir şehirde yaşıyorduk ilkokul öğretmenimi çok sevdiğim için onu arayarak evine ailemle bir ziyaret için gitmiştik o da beni severdi :)Evet eylül başında geldim.
Aynen ben de sevmiyorum.
Bu insanları sevemedim, iyi niyetlerine de inanmıyorum işte..
Bu yüzden o kimsenin sevmediği büyük şehir kalabalıklarında kaybolasım var..
Bunun nazikçe söylenecek bir şey değil.
Direkt söylemelisin.
Yarın bir gün çok kötü ihtamlara maruz kalabilirsin.
Bence velilerin her birine söyle.
Kat-i suretle evine kabul etme.
Bir şikayetle mesleğinden olursun...
Biz o dediğim küçük şehre taşınmadan önce büyük bir şehirde yaşıyorduk ilkokul öğretmenimi çok sevdiğim için onu arayarak evine ailemle bir ziyaret için gitmiştik o da beni severdi :)
Küçük şehre taşındık ya oradaki ilkokul öğretmenim de iki kez bizi ziyaret etmişti benim yaşım küçük olmasına rağmen hoşuma gitmemişti bir mahremiyet olmalı bence küçük şehirdekiler bunu anlamıyor galiba...
+1
Sizin velilerin sağı solu belli olmaz o insanlar garip geldi bana. Bence de baştan kesin bir dille söyleyin.
Aa ağlamanıza üzüldümNasıl anlatcam hiç fikrim yok..
Onlar yüzünden okula adapte olamıyorum.
Sınıfta bile bir düzen oturtamıyorum.
İki haftadır sıra örtülerini yıkamaya göndermeyi bile unutuyorum.
Kafam onların yüzünden hep dolu.
Her gün düşünecek başka bir şey çıkarıyorlar ve bunları düşünmekten enerjisi düşük bir halde
işe gidiyorum.
Şuan gerçekten ağlıyorum yaa çok mutsuzum
Kesinlikle konuşmanız lazım bu konuda çocuklarla okul dışı sorumluluk almak zorunda değilsiniz, artı rahatsız olmakta haklısınız gün içinde yoruluyorsunuz kolay değil çocuklarla ugraşmak dinlenmek kendinize ve eşinize vakit ayırmak sizin de hakkınız,evet çocuklar sizi sevdiğinden geliyorlardir gezmeyi değişik ev görmeyi de seviyorlardir çocuk bu merak eder ama güzelce anlatılirsa anlarlar...bizim öğretmenimiz oğlum 1ci sınıfta whatsap grubumuz var veliler kendi aralarında muhabbet ediyorlardı vardı bir kaç tane uyardı ders dışında birşey yazmayın dedi bana da özelden herşey için yazmayın akşam gidince kapatıyorum ben Telefonumu dedi ki haklı kadın yoksa bu tarz şeylerin önüne geçemez..sizde konuşun uygun dille umarım hersey gönlünüzce olur.
Kızlar az evvel evin kapı zili 30. kez çaldı.
Yine bir öğrencimdi tabi.
Küçük bir yer, dönüş yolunda beni görüp evimi öğrendiler.
Bir gün ikisi anlaşıp gelmiş, kapıyı açtım güzel karşıladım ilk diye.
Bir kez yine aralarında biz öğretmenin evine gittik deyince diğerleri birlikte de gidelim.
Beni de götür falan diye konuşuyorlardı :)
Başta bu durum çocukça ve sevimli bile geldi ama bugün yine bu öğrencim ben annemden izin alıp sizin eve gelcem dedi. Bir de bu en yaramazlardan okul yetmiyor dışında da gösterecek kendini :)
Hayır git derslerini yap ben evde olmam zaten dedim.
Ama dinlememiş gelmiş. Üstüne inatla abartmıyorum kapıyı ısrarla yumrukladı.
Küçücük boyu ile zile de uzanmayı başardı. 30 kez çaldı.
Açmadım, inat ettim.
Ve istemiyorum eminim.
Böyle şeyleri istemiyorum.
Açık açık gelmeyin de denmez biliyorum.
Çocuk kalbi kırmak istemem.
Velilerim de bir değişik saygısız, rahat ve bilmişler.
Sevmedim.
Nasıl denir sizce?
İşimde hiç huzurum yok..
Aa ağlamanıza üzüldüm
Toplantı düzenleyip velileri uyarabilirsiniz çocuklarınızı ve sizleri evimde görüşmelere kabul edemem benim tarzım öyle değil ve böyle yaparak aradaki mesafenin yok olacağını düşünüyorum...
Anlarlarsa ne iyi :)
Köy yeri gibi bir yer olsa gerek. Ben 2 yıl köyde kalmıştım. İlgilenmek adına bir kez olsun aldım içeri. Merak ediyorlardı. Karıştırmadıkları yer kalmadı. Sonrasında da ardı arkası kesilmedi bu misafirliklerin. Akşam bile gelen çocuklar oluyordu. En sonunda eşim kızdı. ( Eşim de aynı okulda öğretmendi) Bir daha olmamıştı.
Allah yardımcınız olsun aklıma gelen tek şeyi dedim valla benim hiç tecrübem bilgim yok güzel bir akıl veren çıkar da inşallah kurtulursunuz.Daha kaç yıl orda kalacaksınız?1 buçuk aydır çok biriktim çünkü..
Hayır sert konuştuğum toplantıda oldu sadece 5 kişi yoktu orada.
Yetmiyor yetmiyor demek.
Daha ne yapmalı bilmiyorum.
Sanki 7 yıllık deneyimim yok.
Yeni başlamış gibiyim.
O kadar farklı, cins insanlar var ki karşımda..
İdarecisi, öğretmeni bile farklı geliyor.
Nasıl sevcem bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun aklıma gelen tek şeyi dedim valla benim hiç tecrübem bilgim yok güzel bir akıl veren çıkar da inşallah kurtulursunuz.Daha kaç yıl orda kalacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?