Önceki konularını okudum. Sorularım olacak:
1. Madde bağımlısı demişsin önceki konularında. Düzeldi mi bu bağımlılığı?
2. Hakaretler, nankörlükler, ilgisizlik, sevgisizlik, adam yerine koymama, hesapsızca dışarı çıkmalar, istediği saatte eve gelmeler vb.den yakınmışsın. Artık yapmayacak mı bunu?
3. Çalışmıyor, evine bakmıyor, kayınbabam bize bakıyor; kocandır, idare et, bırakıp gitme diyorlar demişsin. Şimdi de aynı mantıkla seni eve çağırıyor olamazlar mı?
4. Bir kızın var. Ona reva gördüğün baba modeli bu hanzo, anne modeli de ezik bir kadın mı? Bu çocuk da evlenince ezilmeyecek mi? Kendini ezdirme diyebilecek misin kızına? Desen de öğrenilmiş bir çaresizlikle ezdirmeyecek mi kendini?
5. Kendine hiç saygın yok mu? Ailen arkandaymış. Kızın 2 yaşında. Kızını kreşe verip çalışabilirsin. 3 aydır baba evindesin. İşe girmedin mi hâlâ, neyi bekliyorsun? Gelip sizi götürmesini mi? Düzelmesini mi?
Onun dolaylı yoldan sana gönderdiği mesajlara kafa yorup oturma. Annesin sen, ergen bir aşık değil. Aklını başına topla. Ne derse desin, bu iş düzelmez. Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna!!!