Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Qnlamıyorum yani sonuçta 33 yaşında insanlarız bu konular çok normal niye abarttı bu kadarSevisip mi geldin hayirdir der gibi ahahah.
Konuyu oraya getirmeye calisip derdini anlatamamis.
öyle de ben naz cilve yapmam açık konuşurum onunda açık olmasını isterimDiyor ki
kazulet gibisin cilven yok
not: korkuyorsun diye okudum :d
Ciddi değilim bende ama cinsellik kokuyorsun masumiyetin yok ne?Bence ondan uzak dur.. Amacı belli çok fenaa![]()
Aklın fikrin cinsellikte mi demek istedi acaba .Benim aklıma ilk bu geldi.Konuştugum biri var bana konuşurken öykü cinsellik kokuyorsun dedi neyi ifade etmeye çalışıyor?
farklı şekillerde yorumlanabilir de birsürü anlama çıkıyorAklın fikrin cinsellikte mi demek istedi acaba .Benim aklıma ilk bu geldi.
:)cinsellik kokuyorsun masumiyetin yok dediyse, açık konuşayım romantik böyle kibar kibar ön sevişmeli bir seks beklemeyin. vurdulu kırdılı saç çekmeli çığlıklı seks yolda demek![]()
cinsellik kokuyorsun masumiyetin yok dediyse, açık konuşayım romantik böyle kibar kibar ön sevişmeli bir seks beklemeyin. vurdulu kırdılı saç çekmeli çığlıklı seks yolda demek![]()
tamam işte azıcık naz yapın yolda falan giderken yhaa ayy ben hiç sevmem öyle sert sekssss diyin, sonra eve geçince adamı duvara yaslayın, şok olsunGeçen günde kadın dediğin naz yapıcak filan diyodu ben naz yapmam ama
Abartılı makyaj yok dekoltem var yani masumiyet filan çoçuk degilizGiyim kuşam,davranıslarınız normalse,yoklama çekiyor olması muhtemel. Abartılı makyaj,abartılı dekolte varsa ona istinaden söylemiş olabilir.
Sormadıniz mi o ne demek? Neden yaptın bu yorumu diye? Durup dururken söylememiştir herhalde
'Cinsellik kokuyorsun masumiyetin yok' cümlesi nasıl 'hiç romantik değilsin nazlı değilsin' anlamına gelir ya?
Bir erkek bana böyle dese alenen s ile başlayan bir kelimeye tekabül ediyor bu cümlenin anlamı, anında keserim ilişiğimi, manyağa bak masumiyetim yokmuş cinsellik kokuyormuşum.