Bu ne olabilirrr ????

Aaa o ilaçlar cok feenaaa...

Bir ara cok kotu bir olay yasadim evlenmeden cok önce...

Gece uyuyamiyordum daha dogrusu surekli agliyorrum korkuyordum.

Eczaneden uyku hapi aldim hani iceyimde aglamadan uyuyabileyim diye...

Eylul başiydi... balkonda uyuyakalmişim 18 saat uyumuşumm... işin kotu yani uzerimde yazlik var uzerim acik yagmur yagmis firtina cikmis guneş acmiş ruhum duymamiş...
Hadi benim ruhum duymamiş hani annelik kutsaldi. Hani anneler cocuklarina zarar gelsin istemezdi. Ustumu ortmemişler birde iceri gec bile dememisler.. sonra cok fena hasta olmuştum hapida biraktim :)

Bende evlendikten sonra oldu. Onceden hic bilmezdim boyle seyleri... Hatta onceden cok cay icerdim gunde 7-8 bardak ve fazlasii...

Şimdi acaba caydanmi diyorum çayi kesiyorum , sut iciyorum yok banamisin demiyo. Hani sut uyku getirirdi

Yok canim cayla kahveyle ilgisi yok gibi cunku ben kahveyi cok severim eskiden kahve icer uyurdum :)) ama simdi.. sabah 2 saat uyur yine kalkarim. Boyle devam ederse bir gun pilim bitecek diye korkuyorum :)

O ictigin ilac laroxyl olabilir mi :) remeron da ayni konuda cok başarılıdır

Iyiki icmemissin bir daha

Ben Fm hastasiyim (fibromiyalji) teshisi ne yazikki zor koyduklari icin birde uzun zaman agri cektim. Hastaligi uykusuzluk mu yapiyor yoksa hastalikmi uykusuzluk yapiyor o da belli degil ilac icmeden uyuyamiyordum. Allah var ilaçlarda agrilarimi aliyordu

Ay neler neler cektim. Neyseki biraktim

Laroxyl 18 saat uyutmustu :) yalniz annenlere koptumm insan bi kaldırır oldu mu kaldi mi noldu buna islanmis falan der hic umursamamamislar

Herhalde dedilerki aman uyusun zaten gunlerdir uyumuyor :)

Yok canim cayla kahveyle ilgisi yok gibi cunku ben kahveyi cok severim eskiden kahve icer uyurdum :)) ama simdi.. sabah 2 saat uyur yine kalkarim. Boyle devam ederse bir gun pilim bitecek diye korkuyorum :)

Ya inan ne yapacagimi şasirdim. Onceden dalamiyordum şimdi uyuyorum ama herseyi duyuyorum şaka gibi. Cevremdekilerde tembellikten saniyor

Aynen dedigin ilaç :)
Uyku sorunlari basli basina hayatini etkileyen bir hastalik canim zaten. Saniyorlar ki keyfimizden uyuyoruz :)

Evet canim annem gaddardir biraz. Uyandigimda " baktim kısin ortasinda balkonda uyumuşşun gorsun gununu diye uyandirmadim haberin olsun dedi "

Bende dedim ki " peki ben neden ıslagım "

O da hunharca gulup " ohooo aksam yagmur yagdi , gece firtina cikti, sabaha karsi bidaha yagdi sel goturdu ortaligi , sen uyanmadan oncede guneş acti " dedi.

Insafsiz anne cok fena hasta olmustum :)

Bunlara cok güldüm :)böyle heryerde uyuyabilir misin peki ben uyuyamam yatagim haric bir yerde ay bide arabada uyurum. Oyle bir huyum var 1 saatlik yola gidiyoruz uyumuşum

Bunlara cok güldüm :)böyle heryerde uyuyabilir misin peki ben uyuyamam yatagim haric bir yerde ay bide arabada uyurum. Oyle bir huyum var 1 saatlik yola gidiyoruz uyumuşum

Ya bu yol olayi cok ilginc ama evde uyumak icin herseyi yapan ben uyuyamam ama yolda uyurum bu neden peki ?
Bende baska evde baska yatakta mumkun degil uyuyamam takintilimiyim neyim :)))

Sefil uykuyu cok severim yani o an neresi olursa umrumda degil ama kafam boş olacak. Yataga girerken ay kattle i kapattim mi , kapiyi kitledimmi sunu yaptimmi bunu yaptimmi diye uykum kaciyor..

Sirf uyuyayim diye full ortopedik yatak aldim yine uyuyamiyorum y...

Ya bu yol olayi cok ilginc ama evde uyumak icin herseyi yapan ben uyuyamam ama yolda uyurum bu neden peki ?
Bende baska evde baska yatakta mumkun degil uyuyamam takintilimiyim neyim :)))
Bence bebeklikten kaynakli bazi alışkanlıklar olabilir.
Ben bebekken uyumazmisim babam arabayla gezdirince uyurmusum hani araba sallaniyor ya beşik gibi zannediyordum herhalde.. belki sizde oyle zannediyor olabilirsiniz. Yani bilinç altiniz:)

Bendeee..kanepede bile uyuyamam ki

Bende öyle. Işıkları kaparım sigarayi söndürünce acaba söndü mu diye koridordan tekrar dönerim kapilari kaparım bide yoruluyor insan zihin olarak tabeden olarakta oooffffffff neden boyleyiz:)

Boyun yastığı alsana. Ben ondan kullaniyorum ama bende fitik var o yuzden..oda ortopedik ya cok iyi oluyor
Jelliler var simdi onlardan almayi dusunuyorum bir tık daha pahali
Napalim artik benim de soyadım pahali bu agrilar canımı sıkıyor
Yastikla da alakasi var aslinda ben mesela yuksek yastik hic sevmem bekarken bu fitik çıkmadan evel alcak yastik aldim rahat yatmaya baslamistim uykum geliyordu. Simdide bu ortopedige gectim boyun yastığı. Gerci yatak döşek hikaye sorun zihnimizde...

Gece yatarken su sesi falan acıyor kocam. Antirik.kuntirik seyleri sever meditasyon yapsana dior bana bilmiyorum sen hic yaptinmi dedim. Yapmis

O su sesi uykumu getirmisti ve ona benzer sesler aciyor meditasyon muzigiymis..... hey Allahim

Bende öyle. Işıkları kaparım sigarayi söndürünce acaba söndü mu diye koridordan tekrar dönerim kapilari kaparım bide yoruluyor insan zihin olarak tabeden olarakta oooffffffff neden boyleyiz:)

Bide ben tv izlerken uyumaya bayiliyorum. Mesela esimle film acmisiz. Uzerimde battaniye film acik ben dalmisim. Esim ordan sesleniyor " kalk kalk yataga film bitti "

Yav arkadas ayda yilda bir dalmişimm elleşme işte...

Oncedende kulaklikla muzik dinlemeden uyumuyordum. Simdi yapamiyorum cunku deprem olsa yangin ciksa felaket sireni çalsa esimin ruhu duymaz uyumaya devam eder. O yuzden dalamiyorum sanirim...

Dediginiz dogru olabilir belki de bilincalti. Ben bebekken oyle cok uyurmusum ki surekli beni kontrol ederlermis acaba bir sey mi oldu diye :)))

Dediginiz dogru olabilir belki de bilincalti. Ben bebekken oyle cok uyurmusum ki surekli beni kontrol ederlermis acaba bir sey mi oldu diye :)))
Aaaaaa benim kizkardesim de öyleymiş hep yataemis sakin bir bebekmis ve o da simdi uyumuyor kalkıp kalkip dolaniyor bazen oglenleri ya da aksamuzerleri 1 2 saatligine uyuyor uyumasa bile yatakta kulaklikla muzik dinlior balik burcu ve kendi aleminde bir insan :) demekki yillar sonra degisebiliyo bazi durumlar

Boyun yastigi aldim esim kullaniyor canim sagolsun beni coo düsünür... ilk aldigim gun kendi kullandi sonra birakmadi. Bende yatamadim zaten :) aslinda telefondan degilde hani su hoparlorler oluyor ya aslinda onlar mantikli yarin ben bitane alayim derin uyku muzikleri var dinlerim uyuyabilirim insallah bi ara ninni dinliyordum cidden uyutuyodu ama esim hep dalga geciyodu. Biraktim ya hep esim haa. Belki o yuzden uyuyamiyorum.

Sallanan her turlu seyde cok rahat uyurum sizde oylemisiniz. Misal sallanan sandalye , salincak , araba , bazen bebekleri sallayan anneleri goruncede uykum geliyo benim
Bi ara yine uyuyamadigm zamanlarda esime ayaginda sallasana beni demistim zor olmustu ama tam uyurken ya sen kac kilosun ayaklarim felc oldu kalk artik demisti :)

Sallanan yatak almayi düsünüyorum.

Laptop yokmu? Biz ordan açıyoruz yani esim acıyor hoparlorde olur al.onlardan guzel onlar komodin varsa üzerine koyarsin.
Esin az degilmis destek olcagina köstek olmus desene cok rahat biri ama belli baksana basini yastiga koyar koymaz uyuyormus helal valla

Boyun yastığinin da tadını almış..ona iyi uykular. Biz kendi derdimize yanalim.

Lan yine şafak söküyor be hala uyku yok :)

Kizlar biz bu gidisle yakinda uyuyamayanlar topigi acariz :)))
Su sesi , ortopedik yatak, yastik hicbiri cozum degil malesef.
Pink_Butterfly92 . Sallanan yatak cozum olabilir :)))
Sallanan yatağı nerden bulcaz peki sekerim. Ben gece yatarken bacaklarımı sallıyorum bir de uykuya dalmak icin sizde varmi bu durum? Sanirim huzursuz bacak sendromu :) hep sallarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…