Bu ne olabilirrr ????

Sallanan yatağı nerden bulcaz peki sekerim. Ben gece yatarken bacaklarımı sallıyorum bir de uykuya dalmak icin sizde varmi bu durum? Sanirim huzursuz bacak sendromu :) hep sallarım

Yatinca ayaklarimi sallamak, esimin ayagi ile oynamak :))) kalkip kalkip bir yerleri kontrol etmek ozellikle sigaralari kullukleri kontrol etmek hepsi var :))) umutsuz vakamiyiz dersiniz kizlar :)

Yatinca ayaklarimi sallamak, esimin ayagi ile oynamak :))) kalkip kalkip bir yerleri kontrol etmek ozellikle sigaralari kullukleri kontrol etmek hepsi var :))) umutsuz vakamiyiz dersiniz kizlar :)
Abooooooo ayni huylar çöpe atınca da kapagi acip bakiyorum sönmüş mu izmarit diye

Valla ben perdeyi actim yagmur yagiyor aslinda tam uyumalik hava ama yokkkk... uyku yok ooofff ooooffff....

Kizlar biz bu gidisle yakinda uyuyamayanlar topigi acariz :)))
Su sesi , ortopedik yatak, yastik hicbiri cozum degil malesef.
Pink_Butterfly92 . Sallanan yatak cozum olabilir :)))

Bakin baya arastirma yaptim. Uyku sorunu cekenler esleriyle uyumasinlar diyor... Birde yatakta uzun sure gecirmiyecekmişiz. Eger gecirirsek her yataga girdigimizdr acaba uyuyabilecekmiyim diye strese girip uyuyamazmişiz.

Bakin baya arastirma yaptim. Uyku sorunu cekenler esleriyle uyumasinlar diyor... Birde yatakta uzun sure gecirmiyecekmişiz. Eger gecirirsek her yataga girdigimizdr acaba uyuyabilecekmiyim diye strese girip uyuyamazmişiz.

Onuda deniyorum kalkiyorum hatta simdi bir kahve ismarladim kendime yok yok yok.

Offf cok guzel yağmur yagiyooooo ama uyku yok bendede meyveli yogurt yicem simdi (
Ama eşlerle uyumazsak nasil olcak o is yani bazi geceler biz ayrı yatiyoruz ben yataga geciyorum o sonra kalkip tekrardan pcye geçiyormuş uyuymıyormuş yani beni uyutup gidiyor sabah bi bakiyorum kanepede uyumus ama bu nadir oluyor. Simdi eslerden ayri mi yatmak lazim ooooffffff

Ya canim bunun farkindayim ben zaten. Benim esim bazen gece uykusundan bagiriyor cagriyor. Anneeeee faln diyor. Hattaaa " koşun koşun iste burda yakalayin " falan diyor bazen horluyor. Ve ben tam dalacakken uyaniyorum. Ama oturma odasinda onsuz cok daha kaliteli uyuyorum. Ay bilmiyorum ayri da yatmak hoş degil

Düzensiz uyku
Rem sleep
Uyuduğunuz oda 19 derece olsun, ve yanlış anlaşılmasın çıplak uyumak tavsiye edilir.
Tabi o tercih.
Ben mesela sırt üstü yatarsam en kötü anımı başka türlü görüyorum. Uyku apneası olabilir demişti doktorum,
Bilinç altı çalkantısı şekerim :)

Sirt ustu yatarsaniz ne oluyor dediniz pardon ?

Bende bu anlattigim seyi hep sirtustu yatarken yasiyorum. Ki normalde sirtustu yatamam

Sirt ustu yatarsaniz ne oluyor dediniz pardon ?

Bende bu anlattigim seyi hep sirtustu yatarken yasiyorum. Ki normalde sirtustu yatamam
Şöyle özet edeyim
Elim kolum rüyada bile uyuşuk, hızlı yürümek isterim yürüyemem
Çıt sesi gelir, genleşme büzüşme tüm eşyalardan
Sesi duyarım kalkamam, son anda nefes akıp son sesime kadar çığlık atarım. Felçli gibi hareket edemem ya da ip bulurum kollarımla kendimi çekerim
Yan yatarken bu olmuyor, sadece sırt üstü yatarken
O da işte horlama değil, sessizi ve kabuslusu
Apnea bu

Evet mesela esime seslenmek istiyorum seslenemiyorum. Yan donmek istiyorum donemiyorum. Elimi kipirdatamiyorum. Yani dis dunyaya hakimim ama mudahale asla edemiyorum. Ve cok uzun suruyor gibi....

Sizin anlattiginiz seyi cocukken cok yasardim yani kabusumda ama uyanigim bilinc acik... acaba bunlar o zamanlardan kalma biseymi. Ama bu hirsiz meselesinden once hic yasamadim bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…