• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne şimdi bakıcı

Cocugunu icin kres dusunun kesinlikle.
Eve gelen yardimciniz bana hic iyi niyetli gelmedi.
Alsam haram olur mu demesi de cok itici. İzinsiz Almayi kafaya koymusta haramini dusunuyor...
1600 maaş universite okumus stajini yapmis insanlara veriliyor bu devirde.
yardimcinizin yaptigi islerde cok az.
Kres dusunmuyorsanizda yardimcinizi degistirmelisiniz...

Yani bakıcılarda tuhaf oldu.
o zaman bizde çalıştığımız yerden yemek götürelim.

ac gozlu insan ne koparsam kar diye bakiyor sanirim ...nasilda tenezul ediyorr yok olmadi siz giderken erzak hazirlayin her aksamm ..evi yavas yavas yemeye baslamis ana ogul...iyi niyetiniz suistimal ediliyor...

canım o saydıklarını kadın o şekilde yarım ekmekler yapara
kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
dün akşam iş ten çıktım evde elimi yüzümü yıkarken . daha yüzüm köpüklüyken bana bir şeyler söyledi . ...sunu bu alsam haram olur mu ?gibi. yüzümü yıkadım anlamadım dedim . akşam giderken oğlum Nusret e ekmek arası bir şeyler alsam haram olur mu dedi .bende şaşırdım oğlu 35 yaşında 1 ay sonra düğünü var koca adam yani . bende o anın şaşkınlığıyla al dedim bi durum mu var bu akşam gibi konuştum . bu akşam için demediğini bundan sonra akşamları eve giderken ekmek arası bir şeyler alacağını haram olmaz demi diye açıkladı . bende şaşkın bir şekilde al dedim .
ama şaşkınım buna niye tenezzül ediyor ki . neyin yolunu yapıyor. oğlu gümrükte çalışıyor. kızı öğretmen , gelinine Trabzon set aldım diye hava atıyor. ama evdeki yarım ekmeğe ve içine koyacağı şeylere tenezzül ediyor.
bu sebepten soğudum kadın dan . haksız mıyım . sen zaten gün içinde istediğini ye kullan demişim .bize yemek yapmıyor zaten .evimde sadece kahvaltılıklar ve meyve var .
haksız mıyım kızlar . hani ihtiyacı olsa . sadaka diye ben veririm amam istemesi beni çok iğreti etti
canım o saydıklarını kadın yarım ekmekler yaparak almış anlamadın mı?:D

kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
dün akşam iş ten çıktım evde elimi yüzümü yıkarken . daha yüzüm köpüklüyken bana bir şeyler söyledi . ...sunu bu alsam haram olur mu ?gibi. yüzümü yıkadım anlamadım dedim . akşam giderken oğlum Nusret e ekmek arası bir şeyler alsam haram olur mu dedi .bende şaşırdım oğlu 35 yaşında 1 ay sonra düğünü var koca adam yani . bende o anın şaşkınlığıyla al dedim bi durum mu var bu akşam gibi konuştum . bu akşam için demediğini bundan sonra akşamları eve giderken ekmek arası bir şeyler alacağını haram olmaz demi diye açıkladı . bende şaşkın bir şekilde al dedim .
ama şaşkınım buna niye tenezzül ediyor ki . neyin yolunu yapıyor. oğlu gümrükte çalışıyor. kızı öğretmen , gelinine Trabzon set aldım diye hava atıyor. ama evdeki yarım ekmeğe ve içine koyacağı şeylere tenezzül ediyor.
bu sebepten soğudum kadın dan . haksız mıyım . sen zaten gün içinde istediğini ye kullan demişim .bize yemek yapmıyor zaten .evimde sadece kahvaltılıklar ve meyve var .
haksız mıyım kızlar . hani ihtiyacı olsa . sadaka diye ben veririm amam istemesi beni çok iğreti etti
Bence bu kadını derhal çıkar işten.cocugu duzgub bir krese ver o paraya cocuk bir suru sey ogrenir sosyallesir bu bakici tutma mantigini hic anlamiyorum ya.6.aydan sonra krese verebilirsiniz elin kadinina cocuk mu emanet edilir

1600 tl bakıcı parası çok yahu. Hangi ilde yaşıyorsunuz? Asgari ücret bile 1404 tl ki kadın evde yiyip içiyor. Niye o kadar fazla para. Ben buna takıldım. Asıl konuya gelecek olursak yüz verme ve almasına müsade etme. Kadın dolmuş parasini bile istemiş. Arsizlik bu.

Duygu somurusu yapiyorda. Neyin duygu somurusu bu onu anlamadim

1600 tl mi? Yok artıkkk. Çok değil mi?

Ayrıca ekmek arası ne yahu. Aç gözlülüğün dibi!!! Sen bu hatuna yol ver yoksa istekleri artacak.

Oğlumun bir bakıcısı vardı, annemin yanında bakıyordu oğluma. Annem ne zaman güzel yemek yapsa gizlice çocuklarını arayıp yemeğe çağırırdı, tesadüfmüş süsü vererek. Durumları da kötü değildi üstelik. Çocuğun karakteri ilk 3 yılda şekilleniyor. Ben öyle cin fikirli ve aç gözlü bir kadının oğluma bakmasını istemedim, bir sonraki bakıcımız görgülü bir kadındı. Çocuk ondan alıyor siz yokken eğitimini. Yaptığı hoş değil.

Ne cins insanlar var yaa kesin ihtiyaci vardir o ekmege acgozlulukkten baska bir sey deil

1600 tl bakici parasimi olurmus ..benim ablamda baktirdi aylik 1000 tl verdi temizlik yemekte dahildi..haftada bir tam temizlik, hergun duzenli yemek..ve bebek bakimi..valla ben yarim ekmekten ziyade buna taktim..ekmek arasi goturmeside normal cunku eve gittiginde yemek olmayabilir yada yemek hazirlanana kadar acligini bastirsin diye olabilir..cokta onemli degil aslinda..

Haklısın. Cok değişik bi tip. Baskasini bul bence.

Bune karaktersizlik ya. Çocugumu asla o haram mi bu helal mi diyebilen biriyle buyutmezdim.
Çarpılırsın deseydin.
Allah aşkına yollayin şu kadini.

Ayrica o kadar parayi evde bu kafada bir kadina verecegime kreşe veririm. Çocuğumun ne yedigi belli olur kacta kalkip uyudugu belli olur. Butun hafta seni bir teyzeyle eve kapatsalar me dusunursun. O kadin çocuğum tam en merakli aktif enerjik zamanlarında ne verebilir ki ona. Etkinlik mi yaptiracak sanki. Pış pış ninni ninni öcü geliyor öcü.
Baska bir sey veremez. Cocuguda yazik. Cogu en hanimida cocuklariyla yeterince ilgilenemiyor zaten ev isi yemek bulasik derken. O yüzden benim kuzenim ev hanimi iken cocugunu yarim gun kreşe verdi. Cocuklarimizida düşünelim.

Valla ben de paraya takildim.. sabah 8 aksam 6 cocuk bakimi 1600 lira:KK57: Ben haftanin 6 gunu ofis isinde calisiyorum asgari ucret aliyorum. Bu kadin yemek de yapmiyormus. Peki temizlik falan?

Yemek yapması lazım aslında. Kuzenim yeni 1700 yaptı maaşını yemek yapıyor. Ve gördüğüm en ilgiki bakıcı. Kreste öyle ilgilenmezler. Günlük ortalık toparlama yapıyor. Temizlik kuzenim yapma diyor zaten çocukla ilgilensin diye. Keşke en baştan yemek konusunda anlaşsaydınız. Ekmek konusuna yorum yapamayacağım ben olsam problem etmem.

bursa dayım sigorta yok :) sabah 8 akşam 6 üstelikte kayınvalidemde yanında oda yardımcı çocuk bakımına
Bence de maasi bu karakterde birine cok fazla. Burda gaziantepte de yarim gunluk bakiciya 500 tam gun 1000 lira civari veriliyor. Hem o kadar maasa cocuga babaannesiyle beraber bak hem de evdeki yarim ekmege tenezzul et. Daha profesyonek birini bulun bence de

1600 nedir ya esim muhasebeci cok yogun calisiyor isinin de ehli sayilir daha okadar alamiyor siz cok fazla oduyorsunuz uzuldum size galiba kazanciniZ cok.iyi sizi etkilemiyor..ekmek konusunda gelince kesinlikle ne.koparsam kar dusuncesinde ac gozlu bir kadin

Back
X