• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne şimdi bakıcı

nesı çok asgarı ucret 1400 zaten

Meziyeti sadece bebeği beslemek ve göz kulak olmak olan bakıcı ücret ortalaması genelde 1000 liraya kadar... eğer yabancı dil, temel dersler, okuma yazma vs verecekse bakıcı ücret yükselmeye başlıyor. Yani ülke ortalaması öyle 1000 lira civarı.

bizim de temizliğe gelen kadın yapıyor benzer birşeyi
her geldiğinde akşam giderken meyve alıp gidiyor evine daha doğrusu gidiyormuş çünkü bize söylemiyor
geçen şöyle farkettim ki annem bize bir torba dolusu bahçeden elma vermişti
kadın gelip gittikten sonra ne göreyim elmalar yok
o zaman farkettim anneme sordum sen mi verdin diye yok dedi
kendisine sorunca şekeri düşüyormuş o yüzden evden çıkarken alıyormuş yanına
tamam al ama haber ver buzdolabını al götür haber vermeden alınca Allah affetsin ama acaba başka şeyler de alır mı diye çekinmeye başladım açıkcası
bi de şekeri düşen insan bir tane alır iki tane alır koca torba olunca insan rahatsız oluyor dediğim gibi miktarında değilim işin dürüstlüğündeyim
o yüzden hak verdim rahatsızlığınıza

gerçekten gelir misin :) evet 1300tl amam ben çok zor durumda kaldım . o nedenle bulamayınca 1500 dedim . sonra yol parası istedi
Bakıcı aranan internet siteleri var. Şehir şehir arıyorsun, özelliklerini profillerinde yazıyorlar. Ev hanımından, üniversite öğrencisine ya da mezununa kadar geniş bir portföy var. Çağırıp yüz yüze görüşüyorsunuz falan. Oralara bir göz atın isterseniz.

1600 nedir ya! Benim dikkatimi bu cekti. İnanamadım.Allaha şükür işim var ama işim olmasa muhtaç olsam bana bir oda verin pazar gün de tatilim olsun.gece gunduz cocugunuza bakayim yetistireyim karnim da doysun derdim bu paraya.cok iyi. Ve asıl mevzuya gelirsek rahatsız oldugunuz halde niye ekmek almasina izin veriyorsunuz madem rahatsiz olacaktiniz müsaade etmeyecektiniz.eee 1500ken 100 daha koparmış, bundan güç almış, yüz bulmuş oglunun akşam öğününü de koparmış sıradaki yüzsüzlüge hazır olun.

1600 lira maaş mı:oha: çok iyi şirketlerde çalışanların bile zar zor aldıkları bir maaştan bahsediyoruz birde kayınvalideniz de yardımcı oluyormuş... hepsini geçtim size maaşınızdan kalan miktarı duyunca gözlerim pörtledi resmen,bence bakıcınızı bir gözden geçirin çünkü gerçekten büyük bir dengesizlik var.

2 UNv mezunuyum
7yıldır özel sektörde çalışıyorum şuan maasım 1460
ayda 1700ev kredi ödeyip evimi geçindiriyorum eşimle birlikte kıt kanaat ama bu tarz insanlar yüzünden gerçekten ben insanlığımdan soğuyorum...

verme ablacım o parayı kreşe gönder kreşe gidince bebiş katı gıdada yer alışır hem eğitim alır daha güzel olur...

1600 nedir ya! Benim dikkatimi bu cekti. İnanamadım.Allaha şükür işim var ama işim olmasa muhtaç olsam bana bir oda verin pazar gün de tatilim olsun.gece gunduz cocugunuza bakayim yetistireyim karnim da doysun derdim bu paraya.cok iyi. Ve asıl mevzuya gelirsek rahatsız oldugunuz halde niye ekmek almasina izin veriyorsunuz madem rahatsiz olacaktiniz müsaade etmeyecektiniz.eee 1500ken 100 daha koparmış, bundan güç almış, yüz bulmuş oglunun akşam öğününü de koparmış sıradaki yüzsüzlüge hazır olun.
haklısınız yüz verdik aliye ......
oma o an için yüzümü yıkarken bir an anlayamadım. şaşırdım diyelim . amam yüzümde düştü . anlayan insan anlardı .

1600 lira maaş mı:oha: çok iyi şirketlerde çalışanların bile zar zor aldıkları bir maaştan bahsediyoruz birde kayınvalideniz de yardımcı oluyormuş... hepsini geçtim size maaşınızdan kalan miktarı duyunca gözlerim pörtledi resmen,bence bakıcınızı bir gözden geçirin çünkü gerçekten büyük bir dengesizlik var.
evet ben şuan bütün hayatımı gözden geçiriyorum . geçici bir süre taş çatlasa 2 yıl veririm dedim .

kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
dün akşam iş ten çıktım evde elimi yüzümü yıkarken . daha yüzüm köpüklüyken bana bir şeyler söyledi . ...sunu bu alsam haram olur mu ?gibi. yüzümü yıkadım anlamadım dedim . akşam giderken oğlum Nusret e ekmek arası bir şeyler alsam haram olur mu dedi .bende şaşırdım oğlu 35 yaşında 1 ay sonra düğünü var koca adam yani . bende o anın şaşkınlığıyla al dedim bi durum mu var bu akşam gibi konuştum . bu akşam için demediğini bundan sonra akşamları eve giderken ekmek arası bir şeyler alacağını haram olmaz demi diye açıkladı . bende şaşkın bir şekilde al dedim .
ama şaşkınım buna niye tenezzül ediyor ki . neyin yolunu yapıyor. oğlu gümrükte çalışıyor. kızı öğretmen , gelinine Trabzon set aldım diye hava atıyor. ama evdeki yarım ekmeğe ve içine koyacağı şeylere tenezzül ediyor.
bu sebepten soğudum kadın dan . haksız mıyım . sen zaten gün içinde istediğini ye kullan demişim .bize yemek yapmıyor zaten .evimde sadece kahvaltılıklar ve meyve var .
haksız mıyım kızlar . hani ihtiyacı olsa . sadaka diye ben veririm amam istemesi beni çok iğreti etti

asgari ücret 1400 TL iken bir çok insan bu para için deli çaba sarf ederken bu kadın hem 1600 tl alıyor hem çocuk bakımından başka bir şey yapmıyor bi de yarım ekmeğe mi göz dikiyor. niyeti bozuk zaten haram yazsa ne olur yazmasa ne olur..

kadına bi kere oha diyorum bu bir ikincisi yemek yapmıyo bişey yapmıyosa yapsa bile 1600 çok para asgari bile 1404 olmuş yeni hepimiz afedersiniz köpek gibi o parayı almak için çalışıyoruz ve sen o üstünden geçinmeye çalışsan kadına o kadar para veriyosun yazık canım sana çıkar işten ve daha az ücret ver bu benim düşüncem

ohaaa deseydiniz
1600 maaş vereceğim yemek bile yapmayacak
üstelik evdekini götürmeye uğraşacak koca oğluna
kv niz de yanınızda hazır bence derhal değiştirin
evde kamera v.s. var mı birde ne kadarlık bebeğiniz?

asgari ücret 1400 TL iken bir çok insan bu para için deli çaba sarf ederken bu kadın hem 1600 tl alıyor hem çocuk bakımından başka bir şey yapmıyor bi de yarım ekmeğe mi göz dikiyor. niyeti bozuk zaten haram yazsa ne olur yazmasa ne olur..
zaten haram ayağına yatanlar milleti sömürüyo sözüm meclisten dışarı:kahve:

kreş şuan çin olmaz yeme sorunu var çünkü katı gıda yiyemiyor. gözü gönlü tok . insan kaldımı ki . çok canım sıklıdı . bundan önceki bakıcının da kocasıyla oğlu eve gelmek istedi diye olmadı . bir önceki de çocuk ağzından yemeği çıkardı diye kızdı hem de benim yanımda oda öyle gitti . of hep bir şey oluyor. bu sefer buldum demiştim .
1600 alıyormuş size yemekte yapabilir ortalığı da toplayabilir,diğer bakıcının kocası ve oğlu eve gelip ne yapacakmış.

Back
X