Bu ne şimdi ???

Ay şu erkeklerin tavırlarına ölüyorum ya
Sanki dünyada bir tek onlar çalışıyor onlar yoruluyor bir tek onların derdi var
Offf vallaa...
İnsan 2 dk vakit bulup arayamaz mı? Çok saçma ve hiç inandırıcı değil.
Ben seninde fazla üstelememeni tavsiye ederim, iyice şımarmasın

bende inanmıyorum inşallah sorunu vardir gerçi ama

istese tabiki arardı

Seni yiyooor diyeyim bu kadar takmamazlık hayra alamet değil.

Keske birsey yazmasaydin canim ya. Neyse artik olan olmus. Ne yazdin peki? Ne zamandir birliktesiniz?
7-8 aydır birlikteyiz.
sorun ne diye sakin şekilde yazdım biz berabersek bir sorun olduğunda birlikte çözmeliyiz böyle yapmaman gerekir falan dedim işte
Seni yiyooor diyeyim bu kadar takmamazlık hayra alamet değil.
bana da öyle geliyor kaç gün oldu çünkü

sevgili konu sahibi duygularıma tercüman olup iyki konu açmışsın yoksa aynısını ben açacaktım. buraya dertlerimle ilgili defalarca konu açtım, valla artık utanıyorum kendimi tuttum.

baskasıyla ılgılenıyor onu terketmenı ıstıyor
barız yalanlar soyluyor
senınle ayrılmak ıstıyorum dıyemeyecek kadar bamya kendısı :)
ya cidden konu sahibi gibi bende aynılarını yaşadım ve istemiyorsan uzatmayalım dedim, kırılmam bela olmam sadece dürüst ol dedim, aynen yok ayrılmıyor ama ilgilenmiyor anlamadım.

ya cidden konu sahibi gibi bende aynılarını yaşadım ve istemiyorsan uzatmayalım dedim, kırılmam bela olmam sadece dürüst ol dedim, aynen yok ayrılmıyor ama ilgilenmiyor anlamadım.
kendısı ayrılmaz ayrılalım dıyemez sebepde soyleyemez
duzgun olsa zaten bu yere getırmez
ıstemıyorsan uzatmayalım demene sormana bıle gerek yok
:) bu onun egosunu tavan yaptıırır daha cok bak benı bırakıp gıdemıyor agzımı yokluyor der
bazı erkekler cıdden tuhaf
senı ıhmal ettıgını hıssettıgın an uzaklas pesıne dusmesı bı sorunmu var demesı ılıskıyı koruması gereken kısı erkek hıııccc dusunmeyın canlar :)

evet ama biz kadınlar hep seven taraf olduğumuzdan bu taktikleri anlamıyoruz, belki beni yan cebinde tutuyor, ama bazan uyanmamız için kendimizi çimdiklememiz gerekiyor şekercim, teşekkürler güzel yanıtın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…