- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bunun adı merhamet ve vicdan.
Sakın bu duygularını kaybetme. Zaten dünya çekilir halde değil biz bari öyle olmayalım
Sana dünyayı sen mi kurtaracaksın diyenlere evet de birinin sizin pisliklerinizi temizlemesi gerekiyor de ve kapat konuyuTatlım boyle daha kotu sanki olmayacak seyleri dert ediyorum o kadar kotu oluyorumki yardim edemeyince agliyorum.
Ve dunyayi senmi kurtaracaksin diyenler oluyor. Kendimi paraliyorum yardim edim diye insanlar cok rahat gormezden geliyorlar..
Sen olması gerekeni yapıyorsun zaten. Bundan kurtulmak yerine bu duygularını her daim diri tut. Ve Sak'ın kaybetme. Dünya senin gibi güzel insanlarla iyi bir yer olur ancak sakın bundan vazgeçme sakın kafanı kuma gömme
Boşver insanları.Tatlım boyle daha kotu sanki olmayacak seyleri dert ediyorum o kadar kotu oluyorumki yardim edemeyince agliyorum.
Ve dunyayi senmi kurtaracaksin diyenler oluyor. Kendimi paraliyorum yardim edim diye insanlar cok rahat gormezden geliyorlar..
Vicdan ve merhamet güzeldir ama fazlası zarar.
Bu kadar vicdan hayatınızın kalitesini düşürür.
Bir süre sonra düşünmekten sinir hastası olursunuz.
Bence kaygı bozukluğu ile psikologa gidip terapi alın.
Hayat severek, merhamet ederek güzelleşiyor ancak bu size sürekli düşünce olarak dönüyorsa orada bir sıkıntı var demektir.
İyilik yapmaktan vazgeçmeyin ama vicdan muhasebesi şart.
Keşke tüm insanlar senin gibi olsa da, dünya musmutlu bir yer olsa. Merhametli olabilmenin huzurunu yaşamalısın.
Boşver insanları.
Her koyun kendi bacağından asılır. Rabbim görüyor. Elimizden geleni yapmaya devam. Bunun adı insanlık.
Iste ben abartiyorum ama nasil başa cikilir bunuda bilmiyorum. Fazlasi bana agir geliyor tabiki herseyi seversin ama benim bu koruma duygum ve herkese yardim etmeye calismam beni yoruyor.
Gecen yine kopek gordum cok susamiş şiseyi acmaya calisiyor cevresinde milyon tane insan var bitanesi acmadi gittm marketten soguk su aldim icirdim deli mi bu diye millet birbirne bakiyor
Malesef bende de aynı durum var. Geçen gün nişanlımla yürüyorduk, bi dilenci kadın geldi karnının aç olduğunu söyledi, para istedi. Nişanlım da dilencilere para vermeyi sevmez ve doğru bulmaz. Çoğunun ihtiyacı olmadığı halde dilendiğini söyler. Vermedi para, beni de hemen çekti götürdü. Akşama kadar kadının yüzü gözümün önünden gitmediya gerçekten ihtiyacı varsa, ya hiç kimse yardım etmediyse aç kaldıysa..
bi kaç gün önce de yolda bi köpek yürüyordu, adamın biri kocaman taşı yerden aldı olanca gücüyle hayvana fırlattı sonra arkadaşlarıyla güldüler.. köpek acı acı ses çıkararak kaçtı gittio adama orda bi taşta ben fırlatmak istedim.
hayatta öyle şeyler varki şu an biz burda bunları konuşurken dünyanın her köşesinde kim bilir kaç milyon kişi acı çekiyor.. keşke herkes bizim gibi olsa da hepsine de yardım edebilsek..
Ya kesinlikle oyleeee bizde gecen gun oturuyoruz 3 dilenci geldi ( her ne kadar bunu demekten hoslanmasamda ) her birine ayri ayri para verdik bide oyle birlik de degilll. Bende dedim kalk gidelim yoksa cebimizde para kalmicak. Insan kayitsiz kalamiyor gercekten.
Evet suan belki dunyanin bir cok yerinde nice canlar can cekisiyor biz biseyy yapamiyoruz. Bu beni uzuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?