- 10 Nisan 2014
- 42.800
- 114.343
- 798
sen bir damacana suyu kaça alıyoruz biliyon mu peküüü?Bu arada su orucu yaparak hayatta kalınabiliyor.
Ciddiyim
Kilo için birebir diyolar
fırın ? elektrikSeni severim bak az yağla çıtır patates tarifi: az bir sıvıyağ ve tuz serptiğin yağlı kağıdın üstüne ince doğradığın patatesleri diz. Birbirlerine değmesinler mümkün mertebe. Fırında 200 derecede biraz kahverengileşinceye kadar kızart. Ben hep böyle yapıyorum çıtır oluyor, kısa sürüyor
Birde C ceycey0406 in dedigi gibi maliyetide fazlaymis 50 dakika sürüyormuş kızartmasi.. ne anlami kaldi ki hem daha maliyetli hem tadi kötü olduktan sonraBizde vardı te kaç sene önce almıştık. Sonra pervanesi kırıldı daha da almadık makine kaldı öyle. Ben şahsen hiç sevmezdim tadını kötü bir plastik tadı vardı. Saman gibi oluyor.
Yoo çeşme suyu neyinize yetmiyorsen bir damacana suyu kaça alıyoruz biliyon mu peküüü?
Çözümü buldum.O daha pahalı olur , orucluyken insanlar genelde yoldan çıkabiliyor . Bi bakmışsın ki açlıktan tüm marketi evine getirmişsin .
arıtıcı alın canım uzun vadede daha karlı.sen bir damacana suyu kaça alıyoruz biliyon mu peküüü?
Ooo damacanasen bir damacana suyu kaça alıyoruz biliyon mu peküüü?
Yalnız çok zevkliymiş bu heeYoo çeşme suyu neyinize yetmiyor
Kiradayken de alınmıyor… kira fatura derken bir de sebze meyveyi tartışıyoruz yakında ne olacağız acaba :/arıtıcı alın canım uzun vadede daha karlı.
Yok be ablam musluk suyu iç daha iyi ya.arıtıcı alın canım uzun vadede daha karlı.
mezarlık fiyatlarından haberin olmadığı nasıl da belliiiÇözümü buldum.
Ölelim :)
Geçen sene almadigim pişman olduğum herşeyin bu sene üç katı olması..Düşünüyorum da geçen sene ben erik yiyemedimdüşsün fiyat diye bekledik erik yumuşadı. Yine içine oturdu bak.
Yoo alınıyor,seyyarları varKiradayken de alınmıyor… kira fatura derken bir de sebze meyveyi tartışıyoruz yakında ne olacağız acaba :/
Kadavra olup tıpa katkı yapsana kardeşim bunuda mı biz söyleyelimmezarlık fiyatlarından haberin olmadığı nasıl da belliii
Yasiyamiyoruz olemiyoruz arafta bekleyelimmezarlık fiyatlarından haberin olmadığı nasıl da belliii
Töbe töbe Allah göstermesin ayol. Geçecek bu günler az kaldı . Azcık güneşli olsun havalar hemen git saksı maksı al balkona ne bulursan ek . Bir iki ay sürmeden koparıp koparıp ye taze tazeÇözümü buldum.
Ölelim :)
Telefonunu çıkarTamam hiç bir şey ucuz değil artık da kışın yaz sebzeleri tüketmezseniz eksik kalacağınızı sanmıyorum.
Geçen hafta marketten 4 liraya karnabahar, 5 liraya lahana aldım. Patlıcan 35 liraydı. Almadım. Çünkü niye? Patlıcan bir yaz sebzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?