Bu nedir ya? ( sebze fiyatları )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fırın ? elektrik
o fırın ısınana kadar yakıyor tüm elektriği zaten, bende çok severek yapardım onu 20 dk da fanlıda çıtır çııtır muhteşem oluyor ama 2 haftada 1 yapmak lazım onu max.

Bizde vardı te kaç sene önce almıştık. Sonra pervanesi kırıldı daha da almadık makine kaldı öyle. Ben şahsen hiç sevmezdim tadını kötü bir plastik tadı vardı. Saman gibi oluyor.
Birde C ceycey0406 in dedigi gibi maliyetide fazlaymis 50 dakika sürüyormuş kızartmasi.. ne anlami kaldi ki hem daha maliyetli hem tadi kötü olduktan sonra

Pahalanmayan ne kaldı ki.. mevsimi olmayan sebzeleri geç mevsimi olan basit otlar yeşillikler bile aldı başını gidiyor. İnsan ne pişireceğini şaşırdı

Kisin caniniz istediginizde yaz sebzesi alirken durup dusunuyorsaniz, hatta vazgeciyorsaniz tebrikler fakfakirsiniz. Neden fiyatlar bu durumda demek yerine, gerekirse unlu dusunur ve fikir insani, Marie Antoinette gibi (ekmek yoksa pasta yesinler cumlesi) sukredin , mevsiminin sebzesini ye cinimm diyiniz. Boyle yaparsaniz herkes mutlu, mesut ve sorgulamadan yasar.

Telefonunu çıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…