bizim burada yapıyorlar ama şehirden şehire değişebilir bu yanlış bilgi vermeyeyimSordum ama gözden kaçmış sanırım. Şehirlerde kurulan hallere gitsek, kilo ile satış yaparlar mı ordan? Bilgisi olan var mı?
Kim market.izmir de hangi marketin fiyati bunlar
bizim burda pehlivanoğlu ve başdaş var baya fark var sizin yazdiginiz fiyatlarla
iç anadoluda nüfus 100 bin olmayan şehir için pazar fiyatlarıHemen hemen aynı liste izmir için;
İceberg marul 6 lira
Karnabahar 4 lira
Havuç 4 lira (turp almadım bilmiyorum)
Lahana kilosu 5 lira (3 tane dev aldım ucuz diye)
Yeşillik 3 demet 5 lira.
Aynı gün istanbuldaki arkadaşımla balık aldık o 60 lira vermiş ben 20 lira verdim.
Kim market.
keskinoglunun tavuguydu, ben keskinoglu banvit vs alirim hepOnada güvenemiyorum bir kasabım var et ürünleri ondan hep, marketler etin en kötüsünü satıyor, kasap yine bildiğim yer
totoda yaprak elde mizrak oy kullanaya gidecegin bu gidisle yaniYamyamlığa ilk adım ders 1
OO buzlu badem. hiç yemedimValla ben normal muhit diye biliyodum ama haberimiz olmadan zengin de olmuşuzDur buzlu bademimi Katya'dan isteyeyim de şu kenara ilişip herkesin nasıl geçinemediğini okuyayım
bizim burada yapıyorlar ama şehirden şehire değişebilir bu yanlış bilgi vermeyeyim
siz hangi şehirdeydiniz belki şehrinizden bilen biri yazar
Olmayan nimete sukretmeye gerek yok demek kiŞükür nedir diye bilirsek şükür nimettir ....
ben kimsenin kimseye bir sey yeme dedigini okumadim. biktirdiniz artik insanlari her yoruma sen soylesin sen boylesin, sen su konuda fikir belirt bunda belirtme diyerek. herkesin kendi fikri? burada net olan sey sizin kimseye yalaka diyemeyeceginiz.
fiyatlar anormal pahali dogrudur, bunun dusurulmesini de ureticiden bekleyemezsiniz. ne diyeyim umarim basta elektrik ve dogalgaz olmak uzere her sey ucuzlar da biraz nefes alirsiniz uzerinizdeki bu gerginlik de kalkar belki.
sadece anne sutu mu iki yılmıKendimiz iyi kötü yiyoruz da bebe gelince ona ne yediricem onu düşünüyorum
2 yıl sadece anne sütü en iyisi
ankarada yapiyorlar baska sehirde de yapiliyordur sanirim.Sordum ama gözden kaçmış sanırım. Şehirlerde kurulan hallere gitsek, kilo ile satış yaparlar mı ordan? Bilgisi olan var mı?
ankara hali yenimahallede zatenAnkara - Yeni Mahalle. Ama gerekirse kızılay ( sıhhıiye - yakınlarında ulus ) - çankaya civarlarına da gidebiliriz.
İç Anadolu'da yımDemek ki İstanbul da kötü fiyatlar, mandalina 15 liraydı, portakal 12, bu kadar fark etmemeli ama ya. Perşembe günleri marketlerde bu fiyatları uyguluyor ama bir gün sonra yine kendi fiyatlarına dönüyor, bu sabah marketin önünden geçtim kıvırcık 16 liraydı hemde neredeyse çürümüş
Umarım vardır, yaygınlaştı bu aralar. Bana yakın iki şube var, biri yürüme mesafesinde biri arabayla 2 dakika.umarim bize yakin bir kim market vardir, bakayim netten.teşekkur ederim
ankara ulus halınde satis var, baska hal varmi onu bilmiyorum ama baya kalabalik oluyor.Ankara - Yeni Mahalle. Ama gerekirse kızılay ( sıhhıiye - yakınlarında ulus ) - çankaya civarlarına da gidebiliriz.
Klima yokAynı performansı doğalgazdan da bekliyorum ben akşam sabah gelicek .
çevremdekilere iki katı gelmiş elektrik doğalgaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?