Bu nedir ya? ( sebze fiyatları )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım vardır, yaygınlaştı bu aralar. Bana yakın iki şube var, biri yürüme mesafesinde biri arabayla 2 dakika.

Sebze meyve reyonu en iyi marketlerden biri bence. Ucuz diye kötü değil.
netten subelerine baktim simdi karsiyaka da bir magazalari var oda cok uzak sayilmaz.

Yeni mahalle' den Metro ile gitksek, ulus hali uzak mıdır ulus metro durağına?

Ben hiçbir şeyi kabullenmiyorum.Kendimi enayi gibi hissediyorum.Eşim markete göndermiyor artık beni çok söyleniyorum markette .Yuh ! oha! Bol bol market ziyeretinde sarf ediyorum.
Valla ben eşimden çok takılıyorum. Eşimin parası olduğu halde, o gerekirse az al ama al diyor. Adam da haklı. Eşek gibi çalışıyorum bari adam gibi yemek yiyelim diyor. Zaten karın tokluğuna yaşayacak hale getirdiler insanları, bari karnımız güzel doysun diyor :)

Ben hiçbir şeyi kabullenmiyorum.Kendimi enayi gibi hissediyorum.Eşim markete göndermiyor artık beni çok söyleniyorum markette .Yuh ! oha! Bol bol market ziyeretinde sarf ediyorum.
Bende kabullenemiyorum
Pazı çok severım önceden bi bağında dolu dolu olurdu
Şimdi saydım 10 yaprak vardı ve 10 tl
Yakında tek yaprak satılacak
Bi ilerisi pazı diye üfleyecek kasada ki kız poşetin içine bende para verip çıkacam

Nerede, hangi semtte yaşıyorsanız çok şanslısınız o halde dediğiniz fiyatlar aylar öncesinin fiyatları çünkü, kime sorsam da aynı. Kardeşimde İzmir'de yaşıyor onun dediği fiyatlar da benim belirttiğim fiyatlara yakın. Emin olun etiket fotoğrafı paylaşmak için o markete bir daha uğradığınızda aynı fiyatları bulamayacaksınız. Ucuz diye çoktan aldım ben diye belirtmissiniz zaten, belli oluyor çoktan aldığınız. Her neyse genel olarak fiyatlar ortada tartışmaya gerek yok, sağlıcakla.

cherry aslında pahalı değil diyor eşim (bu sektörde çalışıyor) tohumu, ilacı, gübresi, mazotu, sulaması, işçi çalıştırması bunlar hep maliyet diyor tanıdığım bir çok çiftçi artık bu işleri yapmak istemiyor çarkı döndürecek finansal sıkıntılar yaşıyor diyor bunlar iyi günlerimiz domatesi mevsiminde bundan daha pahalıya alabiliriz diyor. fideciler maliyetlerden dolayı artık fide yetiştirmiyor diyor özellikle elektrik zamlarından sonra aslında durum bu.

Kalabalık ailelerin Allah yar ve yardımcısı olsun. Ben 2 adet patlıcan 2 adet kabak 2 adet domates alıp 39 TL ödedim. Birde ufak ufak valla. Ondada bugün türlü (2 kişilik) yaptım bitti. Pırasa ıspanak otlar bile 15 den aşağı değil. Eşim muz,balık,et falan alınca sen daha çok ye hamilesin diyor.

Klima yok
Kombi yok
Ama ne var
Bende buna yetecek kafada yok

Allah Asgari ücretle hayatını idame ettirmeye çalışanlara yardım etsin.

Asgari ücreti alkışlayanlara da akıl fikir versin
Klima olan evlere bin üzeri geliyor olmadığı faruranizdan anlaşılıyor . Alkislayanlari da ben alkışlıyorum .
asgarî ücretle geçinmeyen biri olarak nasıl bir kafa yapısı anlamak zor..

Çoktan demedim çok dedim. Sinirden okuyamamışsınız Geçen çarşamba aldım.
Yarın yine pazar alışverişi günü yine gideceğim. %100 aynı fiyatları beklemiyorum tabi ki ama bunlara yakın fiyatlar olacaktır. Konu kapanırsa size özel olarak mesaj atacam gidersem

Kısmen katılıyorum ama sağlık açısından . Kışın asla taze domates , patlıcan gibi sebzeleri evime almam, bu pahalılıkta da isabet oldu acıkcası

Üçü bir arada 1.5 liradan 1.4 düşmüş zamlardan dolayı kahveden soğudum en iyi tarafı bu ama markete her girdiğimde höst, yuh, oha, bu ne lan diyerek dolaşıyorum, hele giyim mağazaları seneye çıplak gezeceğim yemin ederim.

Oğlum için tazedirektten organik söyledim. Aldıklarım;
Birer kilo pirinç, irmik, bulgur, havuç, ıspanak, patates, elma, armut, muz ve 2 adet avokado
Toplam 202 tuttu. 50lira hoşgeldin indirimi ile 152 ödedim.
Bunu markette de öderdim
En azından organik ve pestisit raporları var

Kısmen katılıyorum ama sağlık açısından . Kışın asla taze domates , patlıcan gibi sebzeleri evime almam, bu pahalılıkta da isabet oldu acıkcası
Ben de sağlık açısından almıyorum zaten. Burda meşhurdur benim sağlıklı beslenme takıntım. Yazdan gerekli şeyleri dolaba atarım, sonrasında mevsim dışı sebze bir lira da olsa almam.

İndirimsiz bile oldukça iyi görünüyor.
Taze masaya bakıyordum. Taze direkti de aldım listeme. Teşekkürler.
Gerçekten bakış açım artık şey oldu, o kadar para veriyoruz bari doğru düzgün olsun.

Kışın yaz sebzeleri her zaman pahalı olur. Şu anki durumda daha da pahalı oldu. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Kimse bize bir şey sormuyor
Ama kış sebzeleri pahalı ki bildiğim kadarıyla brokoli kış sebzesi. 35 TL ydi kilosu. Pırasa mesela 18 TL. Karnabahar aynı. İzmir'de pazar fiyatları böyleydi. Market belki daha pahalıdır bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…