- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Ooo markette fiyatlar böyle mi ? Hangi marketse baş harfini yazar mısınız. Bende gider bakarım valla. Çok iyiymiş lahana ve karnabahar fiyatı.Tamam hiç bir şey ucuz değil artık da kışın yaz sebzeleri tüketmezseniz eksik kalacağınızı sanmıyorum.
Geçen hafta marketten 4 liraya karnabahar, 5 liraya lahana aldım. Patlıcan 35 liraydı. Almadım. Çünkü niye? Patlıcan bir yaz sebzesi.
Baş harfe gerek yok söyledim zaten.Ooo markette fiyatlar böyle mi ? Hangi marketse baş harfini yazar mısınız. Bende gider bakarım valla. Çok iyiymiş lahana ve karnabahar fiyatı.
Abi şu mesajı beğenmeyecek ne yaşadınız? Üreticiler mi kovaladı sizi? Sebep sonuç ilişkisi kurmuşum sadece. Cidden ülke insanı toptan çıldırdı sanırımHe brokoli bir önceki hafta 5 liraydı bu hafta 25 olmuş burda da. Ben hava şartlarına bağladım. Muhtemelen soğuktan don oldu, ürünlerini kaybetti üretici.
Farklı bir şey yazmadım zaten. Mevsim sebzeleri pahalıAma kış sebzeleri pahalı ki bildiğim kadarıyla brokoli kış sebzesi. 35 TL ydi kilosu. Pırasa mesela 18 TL. Karnabahar aynı. İzmir'de pazar fiyatları böyleydi. Market belki daha pahalıdır bilmiyorum.
Valla kurtarmıyosadece anne sutu mu iki yılmı
Ben 15 tl ye brokoli 13 e karnıbahar alabiliyorum sebze fiyatları illere göre mı değişiyor... şimdilik sizlere göre gayet uyguna alıyorum umarım değişmezO zaman biri bana brokoli neden 30 TL onu açıklasın
Valla ben gidicem 1 km ymiş en yakın kim market. Yarın akşam eşimle giderimBaş harfe gerek yok söyledim zaten.
Kim market.
Reklam yaptım resmen adamlara bedavadan
Benim oturduğum semtte marketler çok pahalı pazar yok çünkü burdakilerin pazara ihtiyacı yok ama geçen annemlerin oradan pazara gittim brokoli kgsuna 20 TL ödedim ve sebzenin kendinden çok sapı vardı yani artık pazarlarda o kadar uygun değilMarketler ciddi olarak pahalı. Ama pazarlar normal bence. Markette brokoli 26 tl. Pazarda 8 e de var 15 de. Maydonoz dereotu vs pazarda 2-3-4 olarak değişiyordu. Meyveler de 5-8 tl arası. Marketten genel yoğurt süt et vs harici pek sebze meyve almiyorum. Veya ihtiyacı gore 1-2 tane gerekirse.
konuya şimdi geldim.sebze de neymiş yemeyiverinciler gelmedi mi acaba?Yani tarım ülkesinde sebze meyvenin pahalı olması garip değil de kışın domates yemek isteyen mi garip anlamadım...
aynen kış sebzeleri de pahalı Ankara da.bu arada turfanda üretimi onyıllardır var yeni çıkmadı ya.onları üretenler de ev geçindiriyorlar.ha bir de benim gibi vejeteryanlar ne yapacak?gece gündüz brokoli karnabahar pırasa mı yiyeceğiz?dolaba sebzeler attığım halde insanın canı turfanda da çekiyor alıyorum da.neden alamadığımız sorun değil de turfandalığı sağlıklı olup olmadığı mı sorun sadece?sanki diğer yiyeceklerden sağlık fışkırıyor?Ekmek olmuş fil fiyatı. Yok yaz sebzesi yemeyin eksik kalmazsınız... Kış sebzesi de yiyemiyoruz zaten.
Yorumlara bakkonuya şimdi geldim.sebze de neymiş yemeyiverinciler gelmedi mi acaba?
hee gördümm gelmişlerrr.su faturam 185 tl geldi.haftada bir yıkan düşür faturayı diyen de olur belkimmmm.Yorumlara bak
Salata yeme,et yeme,bakliyat yeme,sebze yeme ee ne yiyecez kardeşim fotosentez mi yapacaz?Salata yemiyoruz kökten çözdüksebzeler temel gıda sayılmıyor mu KDV indirimi olmamış mı acaba? Gerçi inse ne kadar inecek 10 lira belki... Sonumuz hayrolsun.
Sen bu ekonomik krizde vejetaryen olmaya utanmıyor musun?aynen kış sebzeleri de pahalı Ankara da.bu arada turfanda üretimi onyıllardır var yeni çıkmadı ya.onları üretenler de ev geçindiriyorlar.ha bir de benim gibi vejeteryanlar ne yapacak?gece gündüz brokoli karnabahar pırasa mı yiyeceğiz?dolaba sebzeler attığım halde insanın canı turfanda da çekiyor alıyorum da.neden alamadığımız sorun değil de turfandalığı sağlıklı olup olmadığı mı sorun sadece?sanki diğer yiyeceklerden sağlık fışkırıyor?
eskiden en ucuz beslenen gruptum artık en pahalı tey teyyySen bu ekonomik krizde vejetaryen olmaya utanmıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?