Bu nedir ya? ( sebze fiyatları )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün kasaba gittim, dana trançtan çektirirm kıymayı kasap fiyatı 160 lira içim acıdı resmen tavuk göğüs 70 lira... Ne yana dönsem bir acayip fiyatlar
Et fiyatları korkunç cidden. Balığa dayanıyorum ben ucuz diye. Haftada 2-3 balık yiyoruz resmen.

Bazı satıcılar sattığı fiyattan cok ıyı kar yapmasına rağmen su fiyata satayım cok iyi kar ederim dıyor oburu de bunu goruyor ee ben de o fiyata satayım dıyorlar toplu fıyat yükseliyor bırde kısın bu aylar sebzeler artık gecıyor zamanı fiyatı artıyor her sene

Et fiyatları korkunç cidden. Balığa dayanıyorum ben ucuz diye. Haftada 2-3 balık yiyoruz resmen.
Çupraya 95 TL veren ben

Bu arada kim market demişsin ya, haklısın burada da uygun fiyatları genel olarak diğer marketlere göre. Şimdi de baktım tekrar ve Rabbime dün pazara çıktığım için şükrettim.

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-15-17-06-38-60_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 68

iyide siz yemiyor olabilirsiniz yemek isteyen insan da fiyatından dolayı almıyor yada alamıyorsa "yeme" diyemezsiniz... fiyatlarda anormal derecede pahalı mevsim farkından dolayı olmadığıda aşikâr

Çiftçiyi de çok zorladılar maalesef artı olarak aracı dan sana gelene kadar kat be katı oluyor zaten.. çiftçi eskisi gibi üretemiyor ki.. üretim için kullandıkları çogu malzeme zamli olunca o da yansitiyor mecbur sonra digeri sonra market yansitiyor derken baya pahalaniyor.. zincirleme öpücük yani kibar tabirle

eve kadar kendini tutabildiyse iyi, ben pazarda basladim, yazik kizimda anne ne diyosun banami kiziyosun o nedemek diyip duruyodu yanimda çocuk gun yuzu gormemis laflar duyunca tabi

Et pahalı,Tavuk pahali,Gıda nin hepsi pahalı ekmek 4 lira oldu sebze pahalı meyve pahalı pardon ama ne yiyeceğiz ne ile besleyeceğiz ?Sanki bir tek kış diye yaz sebzeleri pahalı et de mi yaz ürünü tavuk da mi yaz ürünü ekmek de sadece yazın mi yeniyor.Bazilari da nasıl savunacağım diye kendini parçalıyor.Insanlar evine ekmek alamıyor ya ekmek ekmek.

Kışın çupra levrek almam. Yaz balığı onlar. Sardalya, hamsi, mezgit gidiyoruz biz balık sezonu açık olduğu sürece.

Kim güzel ya ben seviyorum, sebzesi de kaliteli. Online’ı olduğunu bilmiyordum ama. Ya da burda yoktur belki hiç bakmadım. Bana 500 metre falan mesafede bir şubesi.

iyide siz yemiyor olabilirsiniz yemek isteyen insan da fiyatından dolayı almıyor yada alamıyorsa "yeme" diyemezsiniz... fiyatlarda anormal derecede pahalı mevsim farkından dolayı olmadığıda aşikâr
ben kimsenin kimseye bir sey yeme dedigini okumadim. biktirdiniz artik insanlari her yoruma sen soylesin sen boylesin, sen su konuda fikir belirt bunda belirtme diyerek. herkesin kendi fikri? burada net olan sey sizin kimseye yalaka diyemeyeceginiz.

fiyatlar anormal pahali dogrudur, bunun dusurulmesini de ureticiden bekleyemezsiniz. ne diyeyim umarim basta elektrik ve dogalgaz olmak uzere her sey ucuzlar da biraz nefes alirsiniz uzerinizdeki bu gerginlik de kalkar belki.

izmir de hangi marketin fiyati bunlar
bizim burda pehlivanoğlu ve başdaş var baya fark var sizin yazdiginiz fiyatlarla

Sordum ama gözden kaçmış sanırım. Şehirlerde kurulan hallere gitsek, kilo ile satış yaparlar mı ordan? Bilgisi olan var mı?

Hamsi kadar çinekopun kilosu 70 lira, çupra 85 lira valla taşınıcam bu şehirden ona karar verdim şu an
Sardalya 20, hamsi 25 liraydı valla geçen hafta.

Hatta bir ay önce falan balık halinden arkadaş bir kasa karışık balık getirdi 5-6 kilo vardı muhtemelen 50 liraydı tamamı. Biraz küçüktüler ve arada ne olduğunu çözemediğim balıklar vardı ama uzunca bi süre idare etti bizi.

Gel izmire

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…