- 11 Aralık 2018
- 41.961
- 260.729
- 598
Et fiyatları korkunç cidden. Balığa dayanıyorum ben ucuz diye. Haftada 2-3 balık yiyoruz resmen.Dün kasaba gittim, dana trançtan çektirirm kıymayı kasap fiyatı 160 lira içim acıdı resmentavuk göğüs 70 lira... Ne yana dönsem bir acayip fiyatlar
Çupraya 95 TL veren benEt fiyatları korkunç cidden. Balığa dayanıyorum ben ucuz diye. Haftada 2-3 balık yiyoruz resmen.
o zamana kadar çoktan açliktan bi yerleri kemirmeye baslamis oluruz bu fiyatlarlaSeçim zamanı belki
biraz duzgun konusmayi dener misiniz? cok ayip. herkes sizinle ayni sekilde dusunecek diye bir sey yok.
ben kendi adima konusayim turkiyedeyken subat ayinda domates yemiyorum. o kadar indirim kovalayip gecim derdine dusecekseniz once paranizi verdiginiz seyin kalitesini goz onunde bulundurun bence. cok ayip ya, farkli herhangi bir fikir cikinca hemen yalaka diyorsunuz insana pes cidden.
Çiftçiyi de çok zorladılar maalesef artı olarak aracı dan sana gelene kadar kat be katı oluyor zaten.. çiftçi eskisi gibi üretemiyor ki.. üretim için kullandıkları çogu malzeme zamli olunca o da yansitiyor mecbur sonra digeri sonra market yansitiyor derken baya pahalaniyor.. zincirleme öpücük yani kibar tabirleYa hayır bir de tarıma elverişli toprakları olan bir ülkeyiz.
Hani diğer gıda ürünleri de pahalı ama iki kişi olduğumuz için; kahvaltılık vs. uzun süre gidiyor. Ama sebzeyi sürekli almak gerekiyor.
Eşimde diyor, doğru düzgün yemek de yiyemeyceksek niye çalışıyorum diye. O yüzden içkisi yok, kumarı yok bi salatası var adamın ben de hergün yapıyorum :)
eve kadar kendini tutabildiyse iyi, ben pazarda basladim, yazik kizimda anne ne diyosun banami kiziyosun o nedemek diyip duruyodu yanimdaevden çalışıyorum az önce annem pazardan eve sert bir giriş yaptı heralde biriyle tartıştı dedim:) meğer malum kişiye laf sayıyormuş :) aldıklarını gösterip hiç burası 170 tutar mı diyor yeşillik falan var sadece :) gidişat korkutucu. şimdi bi şekilde insanlar idare ediyor ama bakalım daha neler görücez
Kışın çupra levrek almam. Yaz balığı onlar. Sardalya, hamsi, mezgit gidiyoruz biz balık sezonu açık olduğu sürece.Çupraya 95 TL veren ben
Bu arada kim market demişsin ya, haklısın burada da uygun fiyatları genel olarak diğer marketlere göre. Şimdi de baktım tekrar ve Rabbime dün pazara çıktığım için şükrettim.
ben kimsenin kimseye bir sey yeme dedigini okumadim. biktirdiniz artik insanlari her yoruma sen soylesin sen boylesin, sen su konuda fikir belirt bunda belirtme diyerek. herkesin kendi fikri? burada net olan sey sizin kimseye yalaka diyemeyeceginiz.iyide siz yemiyor olabilirsiniz yemek isteyen insan da fiyatından dolayı almıyor yada alamıyorsa "yeme" diyemezsiniz... fiyatlarda anormal derecede pahalı mevsim farkından dolayı olmadığıda aşikâr
Hamsi kadar çinekopun kilosu 70 lira, çupra 85 lira valla taşınıcam bu şehirden ona karar verdim şu anEt fiyatları korkunç cidden. Balığa dayanıyorum ben ucuz diye. Haftada 2-3 balık yiyoruz resmen.
Yamyamlığa ilk adım ders 1o zamana kadar çoktan açliktan bi yerleri kemirmeye baslamis oluruz bu fiyatlarla
izmir de hangi marketin fiyati bunlarHemen hemen aynı liste izmir için;
İceberg marul 6 lira
Karnabahar 4 lira
Havuç 4 lira (turp almadım bilmiyorum)
Lahana kilosu 5 lira (3 tane dev aldım ucuz diye)
Yeşillik 3 demet 5 lira.
Aynı gün istanbuldaki arkadaşımla balık aldık o 60 lira vermiş ben 20 lira verdim.
Onada güvenemiyorum bir kasabım var et ürünleri ondan hep, marketler etin en kötüsünü satıyor, kasap yine bildiğim yermarket indirimlerini takip edin tr..yoldan falan 2 gun once indirimle 39.95 e aldim tavuk gogsunu.
Sardalya 20, hamsi 25 liraydı valla geçen hafta.Hamsi kadar çinekopun kilosu 70 lira, çupra 85 lira valla taşınıcam bu şehirden ona karar verdim şu an
Yapmazlar. Kasayla almanız gerekir.Sordum ama gözden kaçmış sanırım. Şehirlerde kurulan hallere gitsek, kilo ile satış yaparlar mı ordan? Bilgisi olan var mı?
Haller genelde toptan satıyor ama sormak gerekSordum ama gözden kaçmış sanırım. Şehirlerde kurulan hallere gitsek, kilo ile satış yaparlar mı ordan? Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?