Öylemi adamin biri nerdeyse agzinizin icine kadar gelip bak deyince rahatsiz olmuyorsaniz dalga gecebilirsiniz.Ben rahatsiz olurum cünkü .Aman tanrım, gencecik bir kıza namussuzca "gözüme bak" dedi ve omuzuna dokunarak taciz edip şerefiyle mi oynadı. Şefi falan geçin, savcılığa şikayet edin, resmen tecavüz.
Tersledim zaten ama bilmiyorum yani insan hani nasil desem bir itici dediginiz gibi yada negativ elektrik aliyor bilmiyorumBabasayken temiz bi tersle. Oyle el kol hareketi itici olabiliyo demekki negatif elektrik slmissin
Tersledim zaten ama bilmiyorum yani insan hani nasil desem bir itici dediginiz gibi yada negativ elektrik aliyor bilmiyorum
Ya iste normalde bende mesafeliyimdir.O yüzden tuafima gitti ilk defa basima böyle bisey geldi.O yüzden sasirdim zaten.Ama burdaki yorumlari okuyunca iyice sasirdim demekki ben normal degilimHerkes abi diyebilir bu seni baglamazki.. belki adam sapik. Yani kac yildir calisiyorum hic birine gozume bak parmagini gozume durt demedimde kimsede demedi:))
Belki kotu niyetli degildir, ama sen pimpiriklendysen uzsk dur yani.
Dalga geçildiğini düşünmüyorum, mizahi bir şekilde eleştirildi.Hanımlar,
konu sahibesiyle neden dalga geçiyorsunuz? Kadın iş yerinde yeniymiş henüz tam tanımadığı kişilere karşı tedirgin olmasının nesi komik?
Ayni seyi düsündüm yemin ederim bütün gün günahini almiyim diye.Ama söyle bisey var benim esim gidip yaninda calusan bir bayana yaklasip baksana gözümümn icine dese ben duysam ne alaka derim yani.Tabiki kimseye güvenemiyoruz artik .Ne yapsaydim o kadar calisanin icinde heryer kamera ben adamin agzina hirip gözüne mi baksaydim.Bu mu acaba normal olanSuç aslında sizdede değil. Insan ilişkilerini böyle hale getirenlerde. Neye güvenip neyden huylanacagimizi kavrayamadık çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?