- 20 Kasım 2018
- 14.266
- 54.318
- 598
- 35
Herkes ben veya siz degil. Farkli insanlariz. Sizin lavaboya kosuyor olmaniz, bak diyenlerin illa taciz niyetiyle farkli sekilde yaklasacagi anlamina gelmiyor.Ben kosarim lavaboya.. kadin ya da erkek bak demem yani
Iste benim sasirmamim nedeni bu kadin calisanlarla bile mesafeliyken bu geleli iki gün olmus ne alaka.Dedigim gibi birde bu adamin bir kac konusmasina sahit oldum yemek molalarinda.Sizene diyeceksiniz oturmus kac kisinin ortasinda neymis karisi senelerdir hastaymis onunla ugrasiyornus falan filan.Bilmiyorum bir lakaytlik var yanni bu adamdaKadın ya da erkek ne kadar samimi olursam olayım dokunarak konuşması beni hep rahatsız eder gereksiz bi hareket
Ama büyük bi sorun değil daha mesafeli davranırsınız olur biter
Bakmak zorunda degilsiniz. Ama sirf buna dayanarak adami tacizci gibi sefinize şikâyet etmeyi dusunuyorsaniz durmayın edin bence :)Öff ne alaka ya.Ben elalemin adaminin gözüyle niye ugrasayim.Orda bayan calisandan cok erkek calisanda var.Gitsin onlara söylesin .
Gidin baska yerlerde oyalanin burdan bisey cikmaz sizeVah vah ne hadsiz bir erkek amannnn tanrım!!!!Tacizin böylesi,gözlerim doldu resmen başınıza gelenler çok acı!
Gözümde birşey mi var bak demiş!!Kesinlikle kabul edilemez!!!
Senelerdir calisiyorum ilk defa böyle birsey oldu.Ne demek böyle durumlar olacaktir ne münasebet .TamAm hoşunuza gitmemiş ama bu tepkiniz de hiç sağlıklı değil hani. Neredeyse işten çıkacaksınız. En fazla soğuk durursunuz o kadar.
Tedirgin olup, ellerinizin titreyeceği kadar ne oldunuz öyle? Hayatınızın her döneminde böyle durumlar olacaktır. Kapatın o zamAn kendinizi, hiç karışmayın topluma.
Herkes ben veya siz degil. Farkli insanlariz. Sizin lavaboya kosuyor olmaniz, bak diyenlerin illa taciz niyetiyle farkli sekilde yaklasacagi anlamina gelmiyor.
Ben gozume bir sey kacsa tuvalete kosmam, yanimdaki is arkadasima donup x gozume bir sey batıyor bir baksana derim mesela.
Gidin baska yerlerde oyalanin burdan bisey cikmaz size[/
GöZüme birşey kaçtı bakarmısın diyen adamı tacizle suçlayacak kadar boş beleş bir muhabbete giren bir insan böyle konuşmamalı benceGidin baska yerlerde oyalanin burdan bisey cikmaz size
Diyorum ki böyle durumlar olacaktır. Yarın sizden bir başkası birşey isterken kolunuza da dokunabilir.Senelerdir calisiyorum ilk defa böyle birsey oldu.Ne demek böyle durumlar olacaktir ne münasebet .
Tabiki vardi erkek calisan ve bizim birimlerimiz farkli.Gelmis bisey icin bizim oraya oyalsnip duruyor sacma sapan sonra bakti ben muhattap olmuyorum böyle sacmalayip durdu.Ama sok oldum yorumlari okuyunca.Rahatsiz olmakta haklisiniz ama eliniz ayaginiz titremesine gerek yok sanki biraz abartmis olabilirmisiniz sorun su baska erkek yokmuydu calisan ona sorabilirdi benim cok kisa calisma hayatim oldu herkesle mesafeliydim o zamanlarda da samimiyet boyle bisey mi anlamakta gucluk cektim dalga gecen arkadaslar icin normal galiba ama benim icin de normal degil en azindan bi erkege gozume bisey mi kacmis bak demem herhalde ayrica ne olursun olsun erkeklere karsi biraz mesafeli olmakta yarar var kisisel dusuncem bu yonde
Muhatap olmayin hatta selam dahi vermeyin ben niyetinin iyi oldugunu dusunmuyorumTabiki vardi erkek calisan ve bizim birimlerimiz farkli.Gelmis bisey icin bizim oraya oyalsnip duruyor sacma sapan sonra bakti ben muhattap olmuyorum böyle sacmalayip durdu.Ama sok oldum yorumlari okuyunca.
Peki söyle olsaydiDiyorum ki böyle durumlar olacaktır. Yarın sizden bir başkası birşey isterken kolunuza da dokunabilir.
Bu sadece iş değil; kalabalık ortamlar içinde geçerli. Bunlar normal yanı. Bu kadar güvensizlik ve hassaslık; psikolojik hastalık boyutunda. Anlıyorsunuz değil mi?
RahatsıZ olabilirsiniz ama buna el ayak titremesi eşlik ettiğinde ya da dert boyutuna getirmeniz sağlıklı değil.
Bakin diyorum ya insan ne bileyim hisseder.Atiyorum orda diger erkek calisanlar var biz molayada cikariz yada mesala mesai bitimi birer kahve iceriz hatta esimde kac defa katildi bize.Bunlar tabiki normal olmasi gereken bu yani.Ama durduk yere bu adamdan rahatsiz oluyorum demedim ben.Muhatap olmayin hatta selam dahi vermeyin ben niyetinin iyi oldugunu dusunmuyorum
Bende inanamadim yorumlara ki ben kac yasinda kadinim.Az cok bir erkegin niyetini anlarim.Yine diyorum ben bu adami en fazla on gündür görüyorum. Düsünün yani.Dedigim gibi niye bu adam orda kac kisi calisiyoruz cokta iyi anlasiyoruz.Hic kimseden böyle gereksiz birsey görmedim.Gerçekten inanamıyorum hanımlar size yorumları okudum kiminiz dalga geçmiş kiminizde tacizlik olay yok neden konu actın gibisinden yorumlar olmus Burda herkes hersryini anlatyo kızda paylaşmak istemis Bi çalısan sonuca yeni girmiş işe böyle düşünmesi cok normal bnce o adam da tanmadıgı insana nıye baksana gözüme dyo orasıda Bi ayrı saçma anlamadım
Adamın hareketinden rahatsız olmanıza bir şey diyemem , bence gereksiz bir tepki ama bu yorumunuz bir garip. Bir insanın iş arkadaşlarıyla eşinin rahatsızlığını paylaşmasından niye rahatsız oldunuz?Iste benim sasirmamim nedeni bu kadin calisanlarla bile mesafeliyken bu geleli iki gün olmus ne alaka.Dedigim gibi birde bu adamin bir kac konusmasina sahit oldum yemek molalarinda.Sizene diyeceksiniz oturmus kac kisinin ortasinda neymis karisi senelerdir hastaymis onunla ugrasiyornus falan filan.Bilmiyorum bir lakaytlik var yanni bu adamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?