Bu nedir?

Iste
Iste siz beni anlayabilirsiniz sorun bu.Sürekli konusmaya calismasi gereksiz samimiyet kurmaya ugrasmasi .Yoksa kac kisi var tabiki konusuyoruz sakalasiyoruz ben neden bunlardan rahazsiz olmuyorum neden bu adamdan oldum.Cünkü evet niye bilmiyorum öyle hissediyorum.

Anladığım kadarıyla önceden bisey yaşamışsın ve ön yargılısın. Tabi hissettiğin enerji de o niyetle olduğu için rahatsız olmuş olabilirsin boşver uzak dur muhattap olma. Ben lisedeyken simdiki eşim o zamanki sevgilim sanki ihanet ediyomusum gibime gelir silgi bile isteyemezdim erkeklerden ne saçmaymış diyorum şimdi

bence siz biraz abartıyorsunuz.
ofis ortamınız biraz laçka sanırım.
ben niye bakcam git aynada bak demek yerine ya da abi demek yerine x bey, bence gidin aynada bakın diyebilirsin.

cagri merkezinde mi calisiyorsunuz? soyle soleyim kalabalik is ortamlarinda her turlu insanla muhattapsiniz. boyle sacma sebeplerle sivrilmemenizi tavsiye ederim. adamin sizi taciz ettigini ima ediyorsunuz da ben ole bisi gormedim.

Bu abartının dibidir.

Size saygı duyulmasını saglayın. Sınırınızı çizin. Abi değil bey deyin. Yakın temastan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Orası bir işyeri sizi ne kadar rahatsız edebilir ki, elinizde ciddiye alınacak kanıt ve sahitleriniz olursa da şikayet edersiniz tabii ama sadece kötü elektrik almanız simdilik konuyu sizin çozmeniz gerektigini gosteriyor çunku baska elektrigi tutmayan yok, oyle dediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…