Bende anlamadim cok sasirdim yorumlari okuyunca ki insan anlamazmi ya kimin nasil niyetle yaklastigini.Cünkü orda kac kisi calisiyoruz neden hic kimse degilde ben bu kisiden bu kadar rahatsiz oldum.Hanımlar,
konu sahibesiyle neden dalga geçiyorsunuz? Kadın iş yerinde yeniymiş henüz tam tanımadığı kişilere karşı tedirgin olmasının nesi komik?
Tanımadığınız birine mizah yapmak bir kenara, karşısındakini kırmaya kimsenin hakkı yoktur.Dalga geçildiğini düşünmüyorum, mizahi bir şekilde eleştirildi.
Birde taciz tecavuz diyenler.. adamin alninda niyeti mi yaziyor sanki ablam? Ust uste 10 kez ayni sey denmis birdeTanımadığınız birine mizah yapmak bir kenara, karşısındakini kırmaya kimsenin hakkı yoktur.
Taciz diyelim neye göre adlandiriliyor bende merak ettim.Birde taciz tecavuz diyenler.. adamin alninda niyeti mi yaziyor sanki ablam? Ust uste 10 kez ayni sey denmis birde
Valla adsm iyi niyetlide olsbilir bu seni baglamiyor. Sen rahatsiz olduysan bitti yaniTaciz diyelim neye göre adlandiriliyor bende merak ettim.
Gercekten okuyunca güldüm bu yorumunuzu.Benmi anlatamiyorum bilmiyorum ki kendimi.Bakin bir s yeri düsünün ariyorum 30 kisi calisiyor ve bir kösede bir kadin adamin agzina girmis gözüne üflüyor.Ne münasebet Allahaskina.Bana göre normal degil ve art niyetliyimAllah akıl fikir versin size. Sizin gibi art niyetli insanlar yüzünden gelişmiyor bu ülke.
Bu olayı bende taciz olarak adlandırmam. Adam münasebetsiz bence sadeceTaciz diyelim neye göre adlandiriliyor bende merak ettim.
İyide adam bana suni tenefüs yap dememiş ki gözüme birşey girdi bakar mısınız demiş. Hoşlanmamış olabilirsiniz, bakmak zorunda da değilsiniz ama buraya konu açacak kadar da “taciz” konusu değil yani. Abartmayın.Gercekten okuyunca güldüm bu yorumunuzu.Benmi anlatamiyorum bilmiyorum ki kendimi.Bakin bir s yeri düsünün ariyorum 30 kisi calisiyor ve bir kösede bir kadin adamin agzina girmis gözüne üflüyor.Ne münasebet Allahaskina.Bana göre normal degil ve art niyetliyim
Adami dedigim gibi fazla tanimiyorum mesala önceden orda calismis onra geri gelmis falan .Herneyse bu adamin konusmasi falan beni niye bilmiyorum rahatsiz ediyor.Bu olayı bende taciz olarak adlandırmam. Adam münasebetsiz bence sadece. Bazı tipler vardır temas etmeyi çok sever. Önünü kesmezsende merhaba derken bile dokunur sana. Bende hoşlanmam temas olayından.
Siz tavrınızı belli ederseniz oda çeki düzen verir kendine zaten.Adami dedigim gibi fazla tanimiyorum mesala önceden orda calismis onra geri gelmis falan .Herneyse bu adamin konusmasi falan beni niye bilmiyorum rahatsiz ediyor.
Ben kosarim lavaboya.. kadin ya da erkek bak demem yaniValla gozume kirpik vs girse ve rahatsiz etse, o an yanimda bir is arkadasim olsa yanina gider bir baksana derim. Ki farkli zamanlarda farkli kisilerle bunu yasadik seneler icinde, ben de baktim baskalari da bakti. Asil biri beni terslese bu yuzden ne garip tip diye dusunurum. Arkadaslarima da anlatirim.
Tabiki öyle hatta esim tanir hepsini ne varki bunda.Ama dediginiz gibi hani insan bir hisseder yaniArkadaslar gercekten ben de cok sasirdim.Konu sahibine tamamen hak veriyorum.Daha yeni girdigim bir is yerinde adamin birinin gelip gözüme toz kacti bakar misin demesinin neresi normal.Bir de vücut dili denen bir sey vardir.Konu sahibi belli ki rahatsiz olmus.
Bu arada erkeklerden gayet iyi arkadas olabilecegini düsünen biri olarak bu yorumu yaptigimi belirtmek istiyorum.Yani gayet de acik fikirliyim ama bana da normal gelmedi.
UmarimSiz tavrınızı belli ederseniz oda çeki düzen verir kendine zaten.
Öff ne alaka ya.Ben elalemin adaminin gözüyle niye ugrasayim.Orda bayan calisandan cok erkek calisanda var.Gitsin onlara söylesin .Valla gozume kirpik vs girse ve rahatsiz etse, o an yanimda bir is arkadasim olsa yanina gider bir baksana derim. Ki farkli zamanlarda farkli kisilerle bunu yasadik seneler icinde, ben de baktim baskalari da bakti. Asil biri beni terslese bu yuzden ne garip tip diye dusunurum. Arkadaslarima da anlatirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?