Bu nedir?

Hanımlar,
konu sahibesiyle neden dalga geçiyorsunuz? Kadın iş yerinde yeniymiş henüz tam tanımadığı kişilere karşı tedirgin olmasının nesi komik?
Bende anlamadim cok sasirdim yorumlari okuyunca ki insan anlamazmi ya kimin nasil niyetle yaklastigini.Cünkü orda kac kisi calisiyoruz neden hic kimse degilde ben bu kisiden bu kadar rahatsiz oldum.

Allah akıl fikir versin size. Sizin gibi art niyetli insanlar yüzünden gelişmiyor bu ülke.

Allah akıl fikir versin size. Sizin gibi art niyetli insanlar yüzünden gelişmiyor bu ülke.
Gercekten okuyunca güldüm bu yorumunuzu.Benmi anlatamiyorum bilmiyorum ki kendimi.Bakin bir s yeri düsünün ariyorum 30 kisi calisiyor ve bir kösede bir kadin adamin agzina girmis gözüne üflüyor.Ne münasebet Allahaskina.Bana göre normal degil ve art niyetliyim

İyide adam bana suni tenefüs yap dememiş ki gözüme birşey girdi bakar mısınız demiş. Hoşlanmamış olabilirsiniz, bakmak zorunda da değilsiniz ama buraya konu açacak kadar da “taciz” konusu değil yani. Abartmayın.

Arkadaslar gercekten ben de cok sasirdim.Konu sahibine tamamen hak veriyorum.Daha yeni girdigim bir is yerinde adamin birinin gelip gözüme toz kacti bakar misin demesinin neresi normal.Bir de vücut dili denen bir sey vardir.Konu sahibi belli ki rahatsiz olmus.

Bu arada erkeklerden gayet iyi arkadas olabilecegini düsünen biri olarak bu yorumu yaptigimi belirtmek istiyorum.Yani gayet de acik fikirliyim ama bana da normal gelmedi.

Bu olayı bende taciz olarak adlandırmam. Adam münasebetsiz bence sadece. Bazı tipler vardır temas etmeyi çok sever. Önünü kesmezsende merhaba derken bile dokunur sana. Bende hoşlanmam temas olayından.
Adami dedigim gibi fazla tanimiyorum mesala önceden orda calismis onra geri gelmis falan .Herneyse bu adamin konusmasi falan beni niye bilmiyorum rahatsiz ediyor.

Valla gozume kirpik vs girse ve rahatsiz etse, o an yanimda bir is arkadasim olsa yanina gider bir baksana derim. Ki farkli zamanlarda farkli kisilerle bunu yasadik seneler icinde, ben de baktim baskalari da bakti. Asil biri beni terslese bu yuzden ne garip tip diye dusunurum. Arkadaslarima da anlatirim.

Ben kosarim lavaboya.. kadin ya da erkek bak demem yani

Tabiki öyle hatta esim tanir hepsini ne varki bunda.Ama dediginiz gibi hani insan bir hisseder yani

Kadın ya da erkek ne kadar samimi olursam olayım dokunarak konuşması beni hep rahatsız eder gereksiz bi hareket

Ama büyük bi sorun değil daha mesafeli davranırsınız olur biter

Öff ne alaka ya.Ben elalemin adaminin gözüyle niye ugrasayim.Orda bayan calisandan cok erkek calisanda var.Gitsin onlara söylesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…