Pardonda niye bu kadar hiddetlendiniz.Madem bir fikriniz yok bakmayin birde bütün yorumlari okuyup yormusunuz kendiniziAbartin abartin her yorumda biraz daha ekleyin. Az once gozdu baktiniz elestirildiniz simdi boyuna gecti. Bakalim birazdan nereye gececek.
Yoo hiddetlenmedim. Aksine halime sukrettim. Sizin gibi biriyle ayni ortamda calismiyorum diye. 30 kisilik ortamda tek rahatsiz sizseniz sorunu adamda degil kendinizde arayin. Ayrica istedigim konuya bakarim. Keyfimin kahyasi degilsiniz.Pardonda niye bu kadar hiddetlendiniz.Madem bir fikriniz yok bakmayin birde bütün yorumlari okuyup yormusunuz kendinizi
Kac yasinda..Bilemedim kusura bakma o kadar sacma yorumlar geldiki.Beyinsiz adam zaten gözünü gectim hala boynumun oralara bak bisey var galiba falan diyor.Kac yasinda adam yahu bilmiyormu bunun abes oldugunu.
Ne kadar saçma salan insanlarsınız gerçekten haftalardır bbunu mu biriktirdiniz içinizde. Haha bayağı ukte olmuş devam edinEee adama dönüp ; 'Senin sevgilinde sana gece birisiyle beraber oldum dememiş ki abdest gerekiyor demiş.Ama nolmuş, sen yine de bi rahatsız olmuşsun dimi.' derler!
Bunu yazmazsam uyuyamazdım.Bu da benim tabiatım kusura bakmayın.
Ayrıca herkesin bi özel alanı vardır. Konu sahibi de haklı olarak bu alan ihlal edilince rahatsız olmuş.
hayır aklımda kalmış napimNe kadar saçma salan insanlarsınız gerçekten haftalardır bbunu mu biriktirdiniz içinizde. Haha bayağı ukte olmuş devam edin
Ne kadar boşsunuzhayır aklımda kalmış napim
söylediklerinizi söyledim, ben bişey yapmadım ki, aaa kırldım bak!Ne kadar boşsunuz
Iyi aksamlar
Bugün sacma sapan bisey oldu.Is yerinde birisi alakasiz bisekilde baksana gözümde bisey mi var deyip yaklasacak oldu direkt tersledim
Dedim ben niye bakcam git bak aynada.Yok iste elleri kirliymiste ne varmista .Neyse cikana kadar tek kelime etmedim cünkp moralim cok bozuldu.Neyse bu sahisla muhattap dahi olmadim.Zaten olmuyordum abi diyoruz.Daha gelmis bisey sorma bahanesiyle arkamdan omzuma vuruyor .Ne yapsam bilmiyorum ben yeniyim burda herkes iste cok iyi biridir iyi niyetlidir falan diyorlardi hakkinda.Ama ben resmen tiksindim kötü düsünmek istemiyorum ama bu durunda ne kadar iyi düsünebilirim.Simdi sefimize söylesem olay büyür falan rezil olurum diye korkuyorum. Isimi seviyorum daha yeni alistim zaten ama cok tedirginim hala ellerim titriyor.Gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?