Bu nedir?

Fiziksel temaslı şakalardan ben de nefret ederim. Yakınlarım da bilir bu huyumu ona göre davranırlar. Bence adamı uyar, ben temaslı şakalardan vb davranışlardan hoşlanmıyorum de, oda ona göre davranır zaten devam etmez. Büyütmeye yada şikayete gerek yok.

Pardonda niye bu kadar hiddetlendiniz.Madem bir fikriniz yok bakmayin birde bütün yorumlari okuyup yormusunuz kendinizi
Yoo hiddetlenmedim. Aksine halime sukrettim. Sizin gibi biriyle ayni ortamda calismiyorum diye. 30 kisilik ortamda tek rahatsiz sizseniz sorunu adamda degil kendinizde arayin. Ayrica istedigim konuya bakarim. Keyfimin kahyasi degilsiniz.

Taciz deyince insnlarin aklina neden sadece cinsel anlamda birseyler geliyor anlamadim. Tacizin anlamini bilmiyorlar galiba... taciz, hangi niyetle ne sekilde olursa olsun birinin sizin ozel alaninizi ihlal etmesi yada istemediginiz seyi yapmasidir... bu lafla olur elle olur gozle olur.. cinsel anlamda yada bi bayan arkadasiniz bile olsa sizinle konusurken surekli el kol hareketleri yapmasi temas halinde olmasi sizi rahatsiz ediyorsa bu da bir tacizdir... illa cinsel anlamda olmasi gerekmez

konu sahibine hak veriyorum, hiç cevap vermeyin bence görmezden gelin. Tersleyip durursanız da yüz göz olur gibime geldi, yapışık bi tip gibi....

Böyle şeylerden rahatsız olmak hakkınız ama tepkileriniz çok abartı. Kişisel alanımı seviyorum, bana dokunulmasından da hiç hoşlanmıyorum, lütfen bir daha yapma diye uyarabilirsiniz adamı. Şefe söylemeyi düşünmek filan, çok tuhaf yani... Adam sizden daha rahat bir kafada olabilir, kötü niyeti olmayabilir, rahatsız olduğunuzu düşünecek kadar ince olmayabilir, bu demek değil ki ondan gelecek her hareketi kabullenin. Sadece tepkilerinizi daha mantıklı verin, sonra saçma sapan bir konuma düşebilirsiniz.

Ne kadar saçma salan insanlarsınız gerçekten haftalardır bbunu mu biriktirdiniz içinizde. Haha bayağı ukte olmuş devam edin

ayna ne güne duruyor yahu, gitsin baksın aynada. hiç hoşlanmam ne münasebet. evet taciz değil ama gereksiz bi istek adamınki. hiç olmadı konu sahibi bi sürü erkek çalışanın olduğunu söylüyor, onlara sorsun. sormak için bula bula konu sahibini mi buldu? ben de erkeklerin çoğunlukta olduğu bir sektörde çalışıyorum, kimse de bugüne kadar bana gözümde ne var diye burnumun dibine girmedi yani. girseydi de zaten bi geri bas bakalım arkadaş derdim. herkes gidip aynada baksın kendi gözüne

Yapı itibariyle soğuk bir insanım özellikle dışardan bakınca kadınlara karşı hariç tabi ama erkeklerle kim olursa olsun samimiyet kurmayı sevmem iş yerinde ve oturduğum apartmanda yıllardır böyledir huyumu bilirler yani fakat apartmanda nietinin de kötü olduğundan emin olduğum bir hanzo var eşini de çok severiz saniyelik bile beni görse konuşmaya çalışır uzun süredir konuşmadan direk yanından çıkıp gitiğim halde hala bişeyler anlatmanın derdinde şimdi dövsem ben hatalı duruma düşerim çünkü aleni tacize gircek bişey yapmıyor ama rahatsızlık veriyor anlatması çok zor ama var böyle tipler o yüzden konu sahibi sürekli tersle sen arsız biri çıkmaz inşallah da bırakır peşini

Abi deseniz bile hiç kimseye güvenilmez ki öyle yakın davranılmasından da GAYET hoslanmıyabilirsiniz.. Varsın geri kafalı desinler kimse sizin hoslanmadıgınız hareketlerde bulunamaz.. (El şakası, gereksiz yakınlaşmalar vs..) Tavrınızı belli edin bi şekilde ama daha yenıysenız kimseye bi şikayette bulunmayın derim ben..

rahatsız olmuşsun,hoşuna gıtmeyen birşey var ama dalga konusu olmuşsun canım..ama bakma sen tabıkı mesafe olacak..! hele yenıyken gözünun içine bakıp maden arama gıbı gereksız samımıyete gerek yok elbette.!el kol şakası, dokunma, gereksiz şakalar,gereksız samımeyt helekı ben istemıyorsam özel alanıma mudahaledır. çocuklarda(oda ınsan ya hani saptırılar falan mazAllah) varda bu alan kadınlarda nıye yok hayret edıyorum ya bazılarına..

Anlayan birileri olmus beni sonunda.Konumun basligi da bu nedir diye zaten.Dedigim gibi geri kafalilik degil asla kabul etmiyorum.Benim demek istedigim benim hoslanmadigim biseyler var ve terslememe muhattap olmama ragmen hala ayni hareketlere devam etmesi.Tabiki tersliycem ne yapmam gerekiyor .Söyle bir gözünüzün önüne getirin is yerinde iki alakasiz insan kadin adamin gözünü üflüyor falan.Ben derim acikcasi bu ne diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…