Bu nedir?

Iste benimde ilk sordugum bu.Bu adami nasil uyarmaliyim.Azarladim o hareketi yapinca aradan bir zaman gecti tekrar gelmis iste omzuma dokunup benumle hic alakasi olmayan bisey soruyor.

Sikayet derken kendi birimiyle ilgilensin kendi isine baksin manasinda.Gelip sacmasapan bizim yaptigimiz ise burnunu sokuyor en azindan gelmez bizim tarafa manasinda diye.Yoksa bu adam nasil anlatsam öyle anlayacak bir tip degil yani.

Yeni olduğunuz için inanırlar mı bilemedim. Kimsenin kimseye güveni yok.

ya yok insaniz gozumuze birseyde kacabilir..ama baksana adam boynumada bak filan demis sonrasinda..bildigin adam temiz niyetli biri degil yani
Hımm şimdi sen söyleyince gördüm. Gün geçmiyor ki bir sapık haberi duymayalım. Daha geçen gün şerefsizin birinin bilgisayarında 13 yaşındaki baldızının resimleri bulundu. Herşey olabilir

Cok sükür anlayan birileri var beni.Dedigim gibi kac yasinda insanim cok calisma ortamlarinda bulundum hicbir sekilde hicbir erkekten böyle rahatsiz olmadim.Hani ne bileyim adamin orda olmadi bile bana batiyor o gelince niye bilmiyorum tedirgin oluyorum

Fiziksel temastan bende nefret ederim hatta bazen hiç sebep yokken bile hoşlanmadığım konuşmak dahi istemediğim insanlar vardır. Bir an önce gardını al bu adama karşı ve demin de dediğim gibi biraz gözlemle. Gerçekten herkese ispat edebileceğin bir davranışı olduğunda da şikayet etmekten çekinme

Hımm şimdi sen söyleyince gördüm. Gün geçmiyor ki bir sapık haberi duymayalım. Daha geçen gün şerefsizin birinin bilgisayarında 13 yaşındaki baldızının resimleri bulundu. Herşey olabilir
aynen kimin ne oldugu ya da niyeti belli mi? yillardir is hayatindayiz cok sukur, neyin normal olup olmadigini az bucuk kavrayabiliyoruz.

Rahatsiz olmussun bir kere. Onu gormezden gel arkadasim. Dedigim gibi omuz temas vs devam ederse ciddi bir sekilde " x bey, ben bu tarz bana temas etmenizden hoslanmiyorum, lutfen duracagimiz yeri bilelim" de. Adamsa anlar zaten.

Rahatsiz olmussun bir kere. Onu gormezden gel arkadasim. Dedigim gibi omuz temas vs devam ederse ciddi bir sekilde " x bey, ben bu tarz bana temas etmenizden hoslanmiyorum, lutfen duracagimiz yeri bilelim" de. Adamsa anlar zaten.
Bakalim Allahtan baska bir arkadas ta duydu ben kizarken o sahit .O da sok oldu.Ikimizde bu gittikten sonra bayagi bir güldük sinirden.

Adamdan aldığınız negatif elektriği bilmediğimiz için burada ne söylesek boş. Ama adam belli ki gevşek bir tip. Çalışma ortamı da buna müsaitti belki. Şimdiye kadar kimseden öyle bir tepki almadıysa size de o şekilde davranmış olabilir. Bunun için sinirden elinizin titremesi ya da şefinize gidip tacizci gibi şikayet etmeniz yersiz olur. Manyak gözüyle bakabilirler size. Siz zaten terslemişsiniz yeterince. Adam da durması gerektiği yeri algılamıştır herhalde, eşek değil ya.

aynen kimin ne oldugu ya da niyeti belli mi? yillardir is hayatindayiz cok sukur, neyin normal olup olmadigini az bucuk kavrayabiliyoruz.
Tabiki onu demek istiyorum kac yasinda insanlariz .Az cok bir insan oturmasindan kalkmasindan konusmasindan belli eder kendini.

İşe yeni başladiğimda bir şoför iki eliyle omuzlarimdan tuttu. Tabi ben şok geçirdim. Ama muhtemelen beni başkası sanmıştı. Yine de ben mesafemi koydum bir daha hiç oyle birsey yasamadik. Goze bak demesi anormal gelmedi bana

Umarim .

Zaten kulagima geliyordu hakkinda biseyler bilirsiniz klasik isyeri muhabbeleri diye aldirmadim.
Hatta bu ilk geldiginde kim diye sormustum sefimiz iyi güzelde biraz gevsek bir tip demisti sessizden.O hic cikmiyor aklimdan.O yüzden zaten birdaha böyle sacmalayacak olursa tabiki gerekeni yaparim

Taciz diyelim neye göre adlandiriliyor bende merak ettim.
Taciz veya değil önemli olan sizin bu durumdan rahatsız olmanız. Ama şefe kadar gitmeye gerek yok..İzlersiniz münasebetsiz tavırları devam ediyor o zaman bir caresine bakarsınız.

Bilemedim kusura bakma o kadar sacma yorumlar geldiki.Beyinsiz adam zaten gözünü gectim hala boynumun oralara bak bisey var galiba falan diyor.Kac yasinda adam yahu bilmiyormu bunun abes oldugunu.
Abartin abartin her yorumda biraz daha ekleyin. Az once gozdu baktiniz elestirildiniz simdi boyuna gecti. Bakalim birazdan nereye gececek.

Ooo zaten gevşek bir tip diyerek adamın ne mal olduğunu bildiklerini çıtlatmışlar. Sen sert duruşunu korursan bir yanlışa daha cesaret edemez. Yani umarım

Taciz veya değil önemli olan sizin bu durumdan rahatsız olmanız. Ama şefe kadar gitmeye gerek yok..İzlersiniz münasebetsiz tavırları devam ediyor o zaman bir caresine bakarsınız.
Yok ben zaten taciz demedim rahatsiz oldugumu belirttim.Sagolsun arkadaslar alay ettiler bir güzel .Bende o yüzden sordum taciz nedir diye. Dediginiz gibi bakicaz artik

Ooo zaten gevşek bir tip diyerek adamın ne mal olduğunu bildiklerini çıtlatmışlar. Sen sert duruşunu korursan bir yanlışa daha cesaret edemez. Yani umarım
Aynen hatta ben sefin böyle bisey söyledigi icin cok sasirmistim.Bilirsiniz kolay lolay elemanlarin yaninda konusmazlar böyle seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…