Bu neydi ki şimdi?

Yani bir günde numara alışverişi ve sürekli aynı ortamda değilsiniz telefonla bir arkadaşlık veya sevgililik bana sağlıklı gelmedi.

Yani bir günde numara alışverişi ve sürekli aynı ortamda değilsiniz telefonla bir arkadaşlık veya sevgililik bana sağlıklı gelmedi.

Sevgili olur muyuz hiç bilmiyorum, belki aynı okuldan mezunuz sohbetimiz uydu diye almıştır numaramı sadece, zamanla belli olur ne olacağı.

O an numaramı almasa alabileceği başka bir an yoktu, ya alacaktı ya bir daha karşılaşmayacaktık.

Arkadaş olsak dahi telefonda olmaz tabi ki, çok yakın oturuyoruz, öyle bir niyeti olursa muhtemelen kahve içelim falan der.

O espirimiydi simdi? Pek sanmam. Neyse polemige girmek istemiyorum. Istediginizi yapmakta elbette özgürsünüz.

Yok espri değildi, karar verdim evlenicem, çocuğa da söyledim düğün salonu bakmaya başladı, bende yarın gelinlik bakmaya başlayacağım. İyi ki polemiğe girmek istemiyorsunuz, girmek isteseniz taş üstüne taş kalmayacak buralarda.

☺ ee bu ne hız maşallah ☺ telefon numarasi vermeler ailenız hakkında soru sormak sizde maşallah hepsini yanitlamalar 40 yıllık arkadaş gibi ☺ merak ediyorum o an tc no istese yada hadi evlenelim dese onada tamam dicekmiydiniz resmen kitlenmissiniz herseye kuzum kuzu cevap vermissiniz☺

Dur hele kiz :) Biraz dur, yazmazsa yazarsin naber diye.

Yok şükür yazdı ya, ben konuyu açtım iki dakika sonra o yazdı, canım hissetmiş sanırım ne kadar üzüldüğümü

Eve gelmiş, temizlik yapmış, yemek yapmış, yiyecekmiş, bende afiyet olsun dedim, sağol canım yazmış Bir ooops oldum ama bir şey demedim, hep böyle sert çıkıyorum kaçıyor gül gibi çocuklar bir durup gözlemlicem bu sefer.

Biraz sosyal medyada araştırdım, fen lisesi mezunu, klasik bizim okulun mühendis çocuklarından, bunlar çok sosyal olmuyorlar, o yüzden daha güvenilir geliyor bana, zaten 3 yıldır yurtdışında ücra bir ülkede çalışmış yeni gelmiş buraya sevgilisi falan olduğunu sanmıyorum hiç.

Şu an evlenelim dese olur diyebilirim
Şaka şaka, siz de saydırmayın nolur
Ama sevgili olalım derse denemek isterim çünkü bende güven duygusu uyandırdı. Güvenmeye gerçekten ihtiyacım var.

Şunu okuyunca aklıma al yazmalımdaki sevgi neydi, sevgi emekti sahnesi geldi. Merakla takip ediyorum seni!

Utandım şimdi O kadar da değil ama bence bu tesadüf değildi. Çünkü her yer boşken gelip yanıma oturdu, dikkatimi çekmek içinde müsade istedi, ben beni beğendiği için yanıma geldiğini düşünüyorum. Sonrasında aynı okuldan çıkmamız güzel bir tesadüf oldu, bu kadar ortak payda da buluşmasak bu kadar güzel sohbet edemezdik devamında tabi.

Şu an evlenelim dese olur diyebilirim
Şaka şaka, siz de saydırmayın nolur
Ama sevgili olalım derse denemek isterim çünkü bende güven duygusu uyandırdı. Güvenmeye gerçekten ihtiyacım var.
Yook vallahi saydirmiyorum ne haddime ve hem banane hayat sizin yaşam sizin kimin yokki güvenmeye ihtiyacı birine, şu yaşadığınız süreç çok şirin çok tatlı süreç büyüsü bozulmaz inşallah, ama siz temkinli olun herzaman ve cok kapılmayın lütfen. . Takipteyim sizin konunuzu Merak ediyorum nasıl ilerlicek bu süreç ne olucaksa ne yasanicaksa hakkınizda hayırlısı olsun ...

Siz niye selam vermediniz .Bu kadar zormu yada selam verince ne okacak .Şak diye yüzük mü gecirecekler .
Adam evli olsa ne olur sadece tanismis konusmus .

Şu hayatta tesadüf diye bişeyin olduğuna inanmayanlardanım. Herşeyin bi sebebi var bence
Orda karşılaşmanızın sebebi de belki bundan sonra birbiriniz hayatlarına dokunacağındandır..
İçinizden geldiği gibi davranın, insanın kolay kolay içinin ısındığı biri çıkmıyor :)

Teşekkür ederim. Şurada heyecanımı paylaştım diye, siz gelin güvey olmuşsunuz, adam sizden kaçar vs moralimi yazan dengesiz üyeler oldu, maalesef bazı insanlar negatif bakış açılarını herkese buluşturmak istiyorlar.

Benim de içimde çok tatlı bir heyecan var, bence onun da var hissediyorum, o günkü halinden tavrından da öyle anladım İlerisi ne olur bilinmez tabi, bekleyip görücem ama kolay kolay etkilenen biri değilim o yüzden bu his bile hoşuma gidiyor.

Benim güvenmeye biraz fazla ihtiyacım olabilir. Hep çok hareketli tipleri seçtim, öyle insanları seviyorum çünkü, yerinde duramayan, kıpır kıpır ve hep aldatıldım maalesef. Aslında onlara da güvenmiştim ama güvenilmeyecek tiplermiş.

Bu çocuk öyle değil daha asosyal, aslında ilgimi çeken bir tip değil ama güven veren bir tip, bir de böyle deneyeyim nasip olursa bakalım :) Bu sefer de tutturamazsam bırakıcam bu işleri zaten

Şu sözünüze ne kadar inandığıma anlatamam. Bir insanla tanıştığım zaman (iyi ya da kötü) onun bana vereceği bir ders olduğu için ya da onun bana ya da benim ona ihtiyacım olduğu için tanıştığımı düşünürüm ve ilerleyen zaman bana bunu ispatlar.

Özellikle benim içim çok zor ısınır birisine çok çok zor. Bu çocuğa bir anda ısındı, aslında tipim bile değil ama masum halleri etkiledi sanırım beni. Şu an acayip mesaj atasım var tutuyorum kendimi, inşallah o atar :)

Siz niye selam vermediniz .Bu kadar zormu yada selam verince ne okacak .Şak diye yüzük mü gecirecekler .
Adam evli olsa ne olur sadece tanismis konusmus .

Vermek istedim, kapıdan arka arkaya geçtik, tam vermek için ona yürüdüm, kapıda ötmüşüm ama farkında değilim ona doğru ilerledim, güvenlikler arkamdan hanfendi hanfendi diye bağıra bağıra durdurdu
O arada gitti o da.

Evli değil. Sevgilisi de olamaz bence yurtdışında çalışıyormuş uzun süredir yeni gelmiş buraya.

Yeni başlayan bi romantik komedi dizi gibi :)))sonu mutlulukla biten ,takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…