- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
- Konu Sahibi mein_traume
-
Yani bir günde numara alışverişi ve sürekli aynı ortamda değilsiniz telefonla bir arkadaşlık veya sevgililik bana sağlıklı gelmedi.Değişik gelen nedir size? İlk başta bana da çok tuhaf geldi ama tesadüfün bu kadarı hoşuma gitti, mesaj atması, oradayken sen misafirsin diye şehir merkezine giderken yol paramı vermesi (zorla geri verdim) vs. hoşuma gitti.
Sonuç ne olur bilemiyorum ama tabi, en kötü arkadaş oluruz :)
Yani bir günde numara alışverişi ve sürekli aynı ortamda değilsiniz telefonla bir arkadaşlık veya sevgililik bana sağlıklı gelmedi.
Bunu nereden çıkardınız ki? Evlenicem mi yazmışım? Espri denen şeyden umarım haberini olur :))
Konuyu açarken tutarsız diye kızıyordum ama şu an öyle oldu gibi geldi bana da, keşke bende bir şeyler sorsaydım, akıl edemedim, bunaltmayayım dedim, gitti gül gibi çocuk
O an numaramı almasa alabileceği başka bir an yoktu, ya alacaktı ya bir daha karşılaşmayacaktık.
O espirimiydi simdi? Pek sanmam. Neyse polemige girmek istemiyorum. Istediginizi yapmakta elbette özgürsünüz.
Dur hele kiz :) Biraz dur, yazmazsa yazarsin naber diye.
☺ ee bu ne hız maşallah ☺ telefon numarasi vermeler ailenız hakkında soru sormak sizde maşallah hepsini yanitlamalar 40 yıllık arkadaş gibi ☺ merak ediyorum o an tc no istese yada hadi evlenelim dese onada tamam dicekmiydiniz resmen kitlenmissiniz herseye kuzum kuzu cevap vermissiniz☺
Şunu okuyunca aklıma al yazmalımdaki sevgi neydi, sevgi emekti sahnesi geldi. Merakla takip ediyorum seni!
Yook vallahi saydirmiyorum ne haddime ve hem banane hayat sizin yaşam sizin kimin yokki güvenmeye ihtiyacı birine, şu yaşadığınız süreç çok şirin çok tatlı süreç büyüsü bozulmaz inşallah, ama siz temkinli olun herzaman ve cok kapılmayın lütfen. . Takipteyim sizin konunuzu Merak ediyorum nasıl ilerlicek bu süreç ne olucaksa ne yasanicaksa hakkınizda hayırlısı olsun ...Şu an evlenelim dese olur diyebilirimŞaka şaka, siz de saydırmayın nolur Ama sevgili olalım derse denemek isterim çünkü bende güven duygusu uyandırdı. Güvenmeye gerçekten ihtiyacım var.
Yook vallahi saydirmiyorum ne haddime ve hem banane hayat sizin yaşam sizin kimin yokki güvenmeye ihtiyacı birine, şu yaşadığınız süreç çok şirin çok tatlı süreç büyüsü bozulmaz inşallah, ama siz temkinli olun herzaman ve cok kapılmayın lütfen. . Takipteyim sizin konunuzu Merak ediyorum nasıl ilerlicek bu süreç ne olucaksa ne yasanicaksa hakkınizda hayırlısı olsun ...
Şu hayatta tesadüf diye bişeyin olduğuna inanmayanlardanım. Herşeyin bi sebebi var bence
Orda karşılaşmanızın sebebi de belki bundan sonra birbiriniz hayatlarına dokunacağındandır..
İçinizden geldiği gibi davranın, insanın kolay kolay içinin ısındığı biri çıkmıyor :)
Siz niye selam vermediniz .Bu kadar zormu yada selam verince ne okacak .Şak diye yüzük mü gecirecekler .
Adam evli olsa ne olur sadece tanismis konusmus .
Ne tatlı olmuş başlangıç, hayırlısı olsun insallah içim ısındı gece gece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?