- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
- Konu Sahibi mein_traume
-
Yeni başlayan bi romantik komedi dizi gibi :)))sonu mutlulukla biten ,takipteyim
ay ne güzel ya okurken gulumsedim. Hayırlısı olsun.
ne hoş bi konu. inşallah güzel şeyler olur sizin için. bence temkinli davrandıktan sonra negatif bakmamak lazım böyle tanışmalara :)
Hepinize çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum mesajlarınızı okuyunca
Dün 21 gibi yine yazdı, sohbet ettik biraz. Bugün günaydın yazar diye bekledim ama yazmadı, bilmiyorum ne olacak sonu, bekleyip göreceğim.
hep karsi taraftan bir beklenti icindesiniz. siz yazin ne olacak.Hepinize çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum mesajlarınızı okuyunca
Dün 21 gibi yine yazdı, sohbet ettik biraz. Bugün günaydın yazar diye bekledim ama yazmadı, bilmiyorum ne olacak sonu, bekleyip göreceğim.
Konu sahibi bişey yazmamışsın neler oldu acaba
Biraz da siz ilgi alaka gösterin :)
hep karsi taraftan bir beklenti icindesiniz. siz yazin ne olacak.
Yaaaa çok üzüldüm hayırlısı inşallahMalaesef bir daha yazmadı. En son o gece yazmıştı, o gün içinde 3-4 kez yazdığı için umutlanmıştım açıkcası. Yanlış anlamışım demek ki.
Nasılsın diye sorabilirsin. O kadar numara verip konuşup sonra ay ben yazamam demek komik yani kusura bakmayın. Çiğnemeden ekmek bile yutulmaz çaba ver beğendiysen
Yaaaa çok üzüldüm hayırlısı inşallah
Allahım ne dengesizler var yaYazarken ben niye çekiniyorum ki bu kadar diye düşündüm, buldum sanırım nedenini. Yapı olarak çekingenim ama üniversitede bir çocuktan hoşlanmıştım, o da benden hoşlandığını her şekilde belli ediyordu. Beni sürekli arıyordu, hep beraberdik, etrafımdaki herkes benden hoşlandığını söylüyordu. Sevgilisi olup olmadığını arkadaşlarım laf arasında sordular yok dedi, meğer sevgilisi varmış. Bir gün mesaj attığımda yanında sevgilisi varmış, bana bir daha mesaj atma dedi. Hoşlandığını o kadar belli ettikten sonra sanki ben onu rahatsız ediyormuşum gibi davrandı. O yüzden sanırım yine aynı durumla karşılaşmaktan korkuyorum.
Allahım ne dengesizler var ya
Yaaa lütfen mesaj atın.Çok hoş bir tanışma olmuş gerçekten.Heyecanla takipteyim
Bir dangalak yüzünden hayatının geri kalanını niye riske atıyosunki? Tamam bu adamında garantisi yok ama tanımadan nerden bileceksin. Bende eşimle tanıştığımda önyargılıydım sadece biraz denemek lazım çünkü kaybedeceğin birşey yok. İnan arayıp sormayan sadece yazdığında cevaplayan insana kimse yazmak konuşmak istemez.Yazarken ben niye çekiniyorum ki bu kadar diye düşündüm, buldum sanırım nedenini. Yapı olarak çekingenim ama üniversitede bir çocuktan hoşlanmıştım, o da benden hoşlandığını her şekilde belli ediyordu. Beni sürekli arıyordu, hep beraberdik, etrafımdaki herkes benden hoşlandığını söylüyordu. Sevgilisi olup olmadığını arkadaşlarım laf arasında sordular yok dedi, meğer sevgilisi varmış. Bir gün mesaj attığımda yanında sevgilisi varmış, bana bir daha mesaj atma dedi. Hoşlandığını o kadar belli ettikten sonra sanki ben onu rahatsız ediyormuşum gibi davrandı. O yüzden sanırım yine aynı durumla karşılaşmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?