Bu Neydi Şimdi ?

Evet biraz acemiyim sanırım. Çok iyi anlaşıyorduk.Çok pişman oldum. Şimdi çalıştığı departmanı değiştirip daha rahat yere mi alsam en azından jest olur.Özür gibi bilemedim de be yapsam?

Evet biraz acemiyim sanırım. Çok iyi anlaşıyorduk.Çok pişman oldum. Şimdi çalıştığı departmanı değiştirip daha rahat yere mi alsam en azından jest olur.Özür gibi bilemedim de be yapsam?

Hayır hiç bir şey yapmayın bence artık bitmiş. O gelirse bir şans verirsiniz ama şu an üzerine düşmekle iyice soğutacaksınız.

Hayır hiç bir şey yapmayın bence artık bitmiş. O gelirse bir şans verirsiniz ama şu an üzerine düşmekle iyice soğutacaksınız.
Peki mesela şöyle desem. Bu bölümde çok yoruluyorsundur. İstersen daha güzel rahat bir yere alayım seni gibi bir şey desem. Özür gibi

is hayatiyla ozel hayatınızı karistirmayin lutfen bu olucak birsey mi sizce buyuk bir hata yaptim bak senin üstünüm zaten al sana jest yerini degistirdim mi diceksiniz bu dogru degil zaten beyefendi artik sizinle ilgilenmez sizda israrci olmayin zira bu kadar buyuk bir pot kirdiktan sonra olmasi cok zor

İyice saçmalayın lütfen, bu düşünceniz de aynı konuşmanız gibi pes dedirtecek düzeyde.
Bölüm değiştirmek ne alaka, kendi utancınızdan dolayı değiştirmek isteyip bahaneler aramayın.
Bırakın olay böyle kalsın.
27 yaşında olgun yetişkin kadınlar gibi davranım, olmayabilir fakat iş hayatı profesyonellik ister.

Peki mesela şöyle desem. Bu bölümde çok yoruluyorsundur. İstersen daha güzel rahat bir yere alayım seni gibi bir şey desem. Özür gibi

yaaa arkadaşım bu laf söylenirmi allah aşkına

ayağının altında ezdikçe eziyorsun farkkında değilmisin

Yetnedi iyice asfalta yapistirayim diyorsunuz. sakin ben senin ustunum al bu da sana yaptigim güzellik hadi barisalim der gibi.

Tamamdır arkadaşlar. Mesaj atmayacağım eğer o atarsa burada paylaşırım. Yönlendiren iyi kötü fikir verenlere teşekkür ederim.

En kaba tabir benim olacak heralde. Ben ettim mumu sen dik demişsin resmen. Adami bozmayi birak bildiğin hurda etmissin. Direk çekim belgesini vermissin eline.

yaaa arkadaşım bu laf söylenirmi allah aşkına

ayağının altında ezdikçe eziyorsun farkkında değilmisin
Ben konu sahibinin ilişki yürütebilecek bi insan olmadığını ikinci facia düşüncesinden sonra kesinleştirdim.
Allah aşkına olan olmuş artık adamı rahat bıraksın.
Zaten bölüm değiştirmek gibi saçma bı düşünceyi adama anlatırsa, adam iyice notunu verip kendine başka bı iş arayacaktır.
Belli dün ki faciadan sonra başka bi iş arayışına girmiş dahi olabilir.

ahh be bacı ahh be bacııı... nettin sen =)) özür dilemelisin mecbur ama tabii ben o erkeğin yerinde olsam bir kez daha düşünürdüm seninle ilişki kararımı... zaten çoğu erkek karşı taraftan az kazanıyorsa ezik hissederken kendini, bunun dile getirilmesi oldukça kırıcı olmuş olmalı... bence hanenize bir eksi puan yazmıştır.

yaa napayım hep sen ödedikçe kendimi ezik hissediyorum, ben de böyle centilmenliklere de böyle ezilmeye de alışkın değilim. ayrıca sana çok ciddi zarar verdiğimi düşünerek seni daha basit uyarmak istedim ama sen gene kendini feda etmeyi tercih ettin. ben artık sana daha da fazla zarar vermemek için bunları söylemek istedim. hayat müşterek, beraber kazanıp beraber harcıcaz. senn benim diye bişey yok. biz dışarı çıktığımız sürece bunların lafı olmamalı sen ben fark etmemeli...

şeklinde uzun bir dil dökme bence faydalı olabilir. erkek gibi basit bir yapıyı ikna etmek çok zor olmasa gerek... =))

Arkadaşların dediği gibi özür diledim. Elimde telefon bekliyorum,mesaj atsa bir şey dese ikna etmeye çalışacağım bakalım.

Ooohhhhooo cok ayip etmissiniz, insanin aldigi maas yüzüne vurulur mu? Üstelik cocuk sana hesap ödetmem utanirim dedikten sonra kusura bakmayin ama bayagi bi dangalakmissiniz, cocuk sogumustur sizden, insan biraz da lafini bilemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…