• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neydi şimdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Kızlar meraba,kafama birkaçgündür birsey takıldı benim görüştüğüm birisi vardı 2 sene olmuştur sanırım o ayrılmak istedi bitti her neyse .Geçenlerde işi varmış işyerime geldi oturdu bende o sırada işlemini yapıyorum onların işyerinden biriside (arkadaşça konuştuğum) belirteyim bunu yani sürekli konusmayız ama iş icabı genelde muhatap oluyoruz hasta olmuş bana tuttu dediki( o kişi a kişisi olsun işte :) ) duydunmu böyle böyle olmuş bende nerden duyayim bilmiyorum dedim hmm felan dedi o kadar bozuldumki laf arar gibi sordu yani böyle kıskanır bir ifade ile değil laf arayan tipler olurya onun gibi bende hemen o a kişisine msj attım dedimki geçmiş olsun nasılsın felan sonrasinda dedimki arkadaşın bana böyle böyle dedi ne alaka oda ben nebileyim dedi neden öyle bir soru sordu .Hee dedi anladım ben gittim orda burda ben senle sevgili olduğumu söyledim ondandır dedi güldü :)) ben emin ol gidip orda burda senle konuştuğumu söylemem dedide e ne diycekki konussa bile evet seni konuştum diyemez yani benim sinir olduğum burda burasi zaten küçük yer ay yani ben hiçkimseye selamdamı vermiycem o kadar canm sıkıldıki zaten herkesle kestim konuşmayı işyerimde bile kimseyle muhatap olmuyorum iyce bunaldım kızlar ya ben artik daha nasıl olmalıyımki anlamiyorumki kendimi bir dedikodunun içinde bulmayim :(

Kızlar meraba,kafama birkaçgündür birsey takıldı benim görüştüğüm birisi vardı 2 sene olmuştur sanırım o ayrılmak istedi bitti her neyse .Geçenlerde işi varmış işyerime geldi oturdu bende o sırada işlemini yapıyorum onların işyerinden biriside (arkadaşça konuştuğum) belirteyim bunu yani sürekli konusmayız ama iş icabı genelde muhatap oluyoruz hasta olmuş bana tuttu dediki( o kişi a kişisi olsun işte :) ) duydunmu böyle böyle olmuş bende nerden duyayim bilmiyorum dedim hmm felan dedi o kadar bozuldumki laf arar gibi sordu yani böyle kıskanır bir ifade ile değil laf arayan tipler olurya onun gibi bende hemen o a kişisine msj attım dedimki geçmiş olsun nasılsın felan sonrasinda dedimki arkadaşın bana böyle böyle dedi ne alaka oda ben nebileyim dedi neden öyle bir soru sordu .Hee dedi anladım ben gittim orda burda ben senle sevgili olduğumu söyledim ondandır dedi güldü :)) ben emin ol gidip orda burda senle konuştuğumu söylemem dedide e ne diycekki konussa bile evet seni konuştum diyemez yani benim sinir olduğum burda burasi zaten küçük yer ay yani ben hiçkimseye selamdamı vermiycem o kadar canm sıkıldıki zaten herkesle kestim konuşmayı işyerimde bile kimseyle muhatap olmuyorum iyce bunaldım kızlar ya ben artik daha nasıl olmalıyımki anlamiyorumki kendimi bir dedikodunun içinde bulmayim :(
Ben de anlamadım hiç

Kızlar meraba,kafama birkaçgündür birsey takıldı benim görüştüğüm birisi vardı 2 sene olmuştur sanırım o ayrılmak istedi bitti her neyse .Geçenlerde işi varmış işyerime geldi oturdu bende o sırada işlemini yapıyorum onların işyerinden biriside (arkadaşça konuştuğum) belirteyim bunu yani sürekli konusmayız ama iş icabı genelde muhatap oluyoruz hasta olmuş bana tuttu dediki( o kişi a kişisi olsun işte :) ) duydunmu böyle böyle olmuş bende nerden duyayim bilmiyorum dedim hmm felan dedi o kadar bozuldumki laf arar gibi sordu yani böyle kıskanır bir ifade ile değil laf arayan tipler olurya onun gibi bende hemen o a kişisine msj attım dedimki geçmiş olsun nasılsın felan sonrasinda dedimki arkadaşın bana böyle böyle dedi ne alaka oda ben nebileyim dedi neden öyle bir soru sordu .Hee dedi anladım ben gittim orda burda ben senle sevgili olduğumu söyledim ondandır dedi güldü :)) ben emin ol gidip orda burda senle konuştuğumu söylemem dedide e ne diycekki konussa bile evet seni konuştum diyemez yani benim sinir olduğum burda burasi zaten küçük yer ay yani ben hiçkimseye selamdamı vermiycem o kadar canm sıkıldıki zaten herkesle kestim konuşmayı işyerimde bile kimseyle muhatap olmuyorum iyce bunaldım kızlar ya ben artik daha nasıl olmalıyımki anlamiyorumki kendimi bir dedikodunun içinde bulmayim :KK43:
Neden sinir oldunuz anlamadım bence gayet doğal bir soru.

Ortak bir tanıdık ve karşı tarafın hasta olduğunu söylüyor zaman zaman hepimizin başına gelir x hasta haberin var mı annesi yada babası vefat etmiş gibi yada x evlenmiş haberin var mı.

Ortak arkadaslarımız hasta oldugunda karsılıklı ikili sohbet ederken gayri ihtiyari sorarız bu soruyu.
Duydun mu hasta olmus.
Duydun mu annesı vefat etmıs gibi
Normal sorular bunlar.
Evet ama ben onla ayrıldıktan sonra arkadaş kalmadımki hatta hiç konuşmadım yolda karşilaşsam selam vermedim yani hiç muhabbetimiz yok o nerden biliyorki ben kimle arkadaşım kimle değilim

Evet ama ben onla ayrıldıktan sonra arkadaş kalmadımki hatta hiç konuşmadım yolda karşilaşsam selam vermedim yani hiç muhabbetimiz yok o nerden biliyorki ben kimle arkadaşım kimle değilim
Olabilir belki duymussundur. Belki karsılasmıssındır. İlla senin hakkında konustukları anlamına gelmiyor bu.
Bence kendı kendını huzursuz etme.

görüştüğüm birisi vardı 2 sene olmuştur sanırım o ayrılmak istedi bitti her neyse
Sevgiliymissiniz "görüstügüm birisi" diye tabir ediyorsunuz milletten once siz kendinize sanki bunu yanlıs görüyorsunuz.
Sevgili olsaniz neden ayip olacak?
Yaslar 12-13filan mi? İnsanlar neden tuhaf karsılayacak anlamadim🤷🏻‍♀️

çok karışık yazmışın
sen niye konuşmuyorsun kimseyle sevgilinle ayrıldın diye millete tavır gibi yapmak daha dikkat çeker konuşan ne ddiyecekler ki sevgilim vardı ayrıldık herkes kendi hayatına baksın kimbilir herkes ne yaşıyor

Sevgiliymissiniz "görüstügüm birisi" diye tabir ediyorsunuz milletten once siz kendinize sanki bunu yanlıs görüyorsunuz.
Sevgili olsaniz neden ayip olacak?
Yaslar 12-13filan mi? İnsanlar neden tuhaf karsılayacak anlamadim🤷🏻‍♀️
Olaya sizin gibi bakmadım sevgili ayıpda demedim siz demişsiniz öyle yazmak istemişim demekki bi anlam vermedim yani

çok karışık yazmışın
sen niye konuşmuyorsun kimseyle sevgilinle ayrıldın diye millete tavır gibi yapmak daha dikkat çeker konuşan ne ddiyecekler ki sevgilim vardı ayrıldık herkes kendi hayatına baksın kimbilir herkes ne yaşıyor
Anlaşılmadı pek sanırım yazdıklarim :( yani şöyle söyleyeyim size ben aslında yapım gereği sıcakkanlı bir insanım insanlarla iletişimide severdim ama benim yapımın böyle olmasi çok laf söz oldu sanki ne yapıyorsam bende geri çektim kendimi

Konuyu karışık yazmissin net anlasilmiyor.

Anlaşılmadı pek sanırım yazdıklarim :( yani şöyle söyleyeyim size ben aslında yapım gereği sıcakkanlı bir insanım insanlarla iletişimide severdim ama benim yapımın böyle olmasi çok laf söz oldu sanki ne yapıyorsam bende geri çektim kendimi
Insanlar icin yaşamayı birakmakla başla işe

Tekrar okudum
Eğer yanlış anladığım yer varsa düzeltirsiniz

3 kişi birbirini tanıyorsa içlerinden biri hasta olduğunda diğer ikisinin sohbetinde o kişinin hasta olduğunu söylemek bana çok sıradan geldi
Bunu niye kıskanmak veya laf aramak gibi algıladınız ki?
Ayrıca biliyorum da diyebilirdiniz
Bu size ne kaybettirirdi?
Hasta olan kişiye arkadaşın niye öyle dedi demek çok saçma geldi bana
Bir nevi size haber vermiş işte
Sonuçta o ikisi aynı yerde çalışıyor ve birbirlerinden haberdar olmaları sizden daha olağan

Yalnız karşı taraf senle sevgiliyim dedim etrafa demiş sanırım
Sadece selam verdiğiniz biriyse bu işte normal olmayan durum
Ne tepki verdiniz size öyle deyince ?

Anladığım kadarıyla adam onu sorsa ne olacak asz niye bu kadar ciddiye aldinız ki herkes sizimi dert ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X