Kızlar meraba,kafama birkaçgündür birsey takıldı benim görüştüğüm birisi vardı 2 sene olmuştur sanırım o ayrılmak istedi bitti her neyse .Geçenlerde işi varmış işyerime geldi oturdu bende o sırada işlemini yapıyorum onların işyerinden biriside (arkadaşça konuştuğum) belirteyim bunu yani sürekli konusmayız ama iş icabı genelde muhatap oluyoruz hasta olmuş bana tuttu dediki( o kişi a kişisi olsun işte :) ) duydunmu böyle böyle olmuş bende nerden duyayim bilmiyorum dedim hmm felan dedi o kadar bozuldumki laf arar gibi sordu yani böyle kıskanır bir ifade ile değil laf arayan tipler olurya onun gibi bende hemen o a kişisine msj attım dedimki geçmiş olsun nasılsın felan sonrasinda dedimki arkadaşın bana böyle böyle dedi ne alaka oda ben nebileyim dedi neden öyle bir soru sordu .Hee dedi anladım ben gittim orda burda ben senle sevgili olduğumu söyledim ondandır dedi güldü :)) ben emin ol gidip orda burda senle konuştuğumu söylemem dedide e ne diycekki konussa bile evet seni konuştum diyemez yani benim sinir olduğum burda burasi zaten küçük yer ay yani ben hiçkimseye selamdamı vermiycem o kadar canm sıkıldıki zaten herkesle kestim konuşmayı işyerimde bile kimseyle muhatap olmuyorum iyce bunaldım kızlar ya ben artik daha nasıl olmalıyımki anlamiyorumki kendimi bir dedikodunun içinde bulmayim