Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işte anladınız beni .insanlardan kendimi soyutlama konusunuda bundan çıkarim yaparak dedim yani biriyle arkadaş olursun normal he ona sonradan farklı duygularda besleyebilirsin oda normal ama gidipte etrafs yaymak hiç hoş değilTahmini işin doğrusunu söylüyorum:
Büyük ihtimalle diğer kişi görüştüğünüzü veya tanış olduğunuzu söyledi
O da oradan biliyor
Sonradan sevgili olduğumuzu diyorum sanki şakası da bunu kanıtlar nitelikte olmuş zaten
Adama uyuz oldumEspri yaptı çünkü ben böyle sorunca muhtemelen onun böyle birşey söyleyeceğini düşündüğümü sandı :) vakti zamaninda yaydimi işte bende onu merak ediyorum zaten herksten herşey beklerim bazen asıldığı oldu bana ama ben yüz vermediğim için uzatmadı
Rica ederimNihayet biri anladı beni tamda düşündüklerimi yazmişsiniz tesekkür ederim
Çoğu anlamadi hayır böyle anlatmam gayet net anlatırim aslında anlaşilir ama demek anlaşılir olmamişburda ne yazdığını bir tek ben mi anlamadım. o ona bunu dedi. bu buna bunu dedi. ama denilen hiçbir şey ortada yok. siz derdinizi günlük hayatta da böyle mi anlatıyorsunuz? ya da anlatamıyorsunuz
Madde 1: eski sevgilim gelerek gereksiz yere bir konu attı ortaya arkadaş olarak görüştüğüm kişinin lafıni açti he sevgilimde olabilirdi o kişi oda ayri mevzu onu ilgilendirmez :)ya ben konuyu okudum zar zor anladım
ama şu varmı ki ayrı konu gidiyor bunu anlamdım
insanların sürekli birilerinin arkasından konuşulması konu sahibinin bu yuzden kimseyle konuşmak istememesi
Diğer konu sevgili var eski hasta olmuş ise gelmiş birine bir şey demiş mi o manalı birşeyler demiş konu sahibi sevgili aramisin vb..
Bu var iki ayrı konu ALLAH ım yanlis yere yanlış yorum yapicam şimdi beynim yandi![]()
Madde 1: eski sevgilim gelerek gereksiz yere bir konu attı ortaya arkadaş olarak görüştüğüm kişinin lafıni açti he sevgilimde olabilirdi o kişi oda ayri mevzu onu ilgilendirmez :)
Madde 2: ne alaka bu konu çünkü o kişiyle arkadaş olduğumuzu bilmiyor ben söylemedim yani
Madde 3: ben eski sevgilime a kişisiyle arkadaş olduğumuzu söylemedigime göre a kişisimi bahsetti diye ona msj attım .Neden mesaj attım çünkü bu kişi bana zamaninda asıldi ama ben istemedim ,o sebepten gidip orda burdami konuşuyor diye mesaj attim
Madde 4: bu sebeplerden ötürü kendimi soyutladim insanlardan sebepte şu ki birisiyle arkadaş olsam dahi bir şekilde farkli insanlar tarafindan hmm sen bununlami görüşüyorsun oluyor.Bilmem anlatabildimmi? Saygılar... :))
Kendinize dert arıyor gibisiniz. O arkadaş laf arar gibi konuşuyorsa bile bunu eski sevgiliye söylemeye gerek yok. Hissedersiniz zaten amacın ne olduğunu. Sırf meraktan "bak arkadaşın bana böyle dedi. Demek ki beni merak ediyorsun" tarzında sohbet ilerletmek gereksiz olmuş.Kızlar meraba,kafama birkaçgündür birsey takıldı benim görüştüğüm birisi vardı 2 sene olmuştur sanırım o ayrılmak istedi bitti her neyse .Geçenlerde işi varmış işyerime geldi oturdu bende o sırada işlemini yapıyorum onların işyerinden biriside (arkadaşça konuştuğum) belirteyim bunu yani sürekli konusmayız ama iş icabı genelde muhatap oluyoruz hasta olmuş bana tuttu dediki( o kişi a kişisi olsun işte :) ) duydunmu böyle böyle olmuş bende nerden duyayim bilmiyorum dedim hmm felan dedi o kadar bozuldumki laf arar gibi sordu yani böyle kıskanır bir ifade ile değil laf arayan tipler olurya onun gibi bende hemen o a kişisine msj attım dedimki geçmiş olsun nasılsın felan sonrasinda dedimki arkadaşın bana böyle böyle dedi ne alaka oda ben nebileyim dedi neden öyle bir soru sordu .Hee dedi anladım ben gittim orda burda ben senle sevgili olduğumu söyledim ondandır dedi güldü :)) ben emin ol gidip orda burda senle konuştuğumu söylemem dedide e ne diycekki konussa bile evet seni konuştum diyemez yani benim sinir olduğum burda burasi zaten küçük yer ay yani ben hiçkimseye selamdamı vermiycem o kadar canm sıkıldıki zaten herkesle kestim konuşmayı işyerimde bile kimseyle muhatap olmuyorum iyce bunaldım kızlar ya ben artik daha nasıl olmalıyımki anlamiyorumki kendimi bir dedikodunun içinde bulmayim![]()
Hayır öyle düşünmüyorum yine söylüyorum gereksiz bir mevzu çünkü eski sevgilim onla arkadaş olduğumuzu bilmemesi lazım ben söylemedim e ben söylemedigime göre arkadaşım dediğim kişi dedi .Neden rezil olayim boş boş konuşmasin orda burdaSiz biraz öküz altında buzağı arayan tiplerdensiniz galiba. Birde gidip ergen gibi diğer çocuğa sorup kendinizi rezil etmişsiniz.
Bu ama insanın sürekli başına gelen bi olay olamaz benceEvet işte anladınız beni .insanlardan kendimi soyutlama konusunuda bundan çıkarim yaparak dedim yani biriyle arkadaş olursun normal he ona sonradan farklı duygularda besleyebilirsin oda normal ama gidipte etrafs yaymak hiç hoş değil
Tekrar soruyorum cevap vermediniz sanırım verdiyseniz de ben görmedim. Bu kişiyle arkadaş olmanız çok gizli bir mevzu mu? Gözlerden uzakta gizli gizli mi arkadaşlık yürütüyorsunuz? Çünkü iki insanın arkadaş olduğunu diğer insanlar bilirler normal şartlarda. Ya da biriyle arkadaş olduğunu söylemek yanlış, ayıp, günah değildir. Arkadaş olduğumuzu nerden biliyor sorusu o yüzden oturmuyor kimsenin kafasında.Hayır öyle düşünmüyorum yine söylüyorum gereksiz bir mevzu çünkü eski sevgilim onla arkadaş olduğumuzu bilmemesi lazım ben söylemedim e ben söylemedigime göre arkadaşım dediğim kişi dedi .Neden rezil olayim boş boş konuşmasin orda burda
Yine tek bir nokta yok.Çoğu anlamadi hayır böyle anlatmam gayet net anlatırim aslında anlaşilir ama demek anlaşılir olmamişnoktalamalarada dikkat etmeye çalıştım olmamiş demek kusura bakmayın artık :))
Ben gizli tutuyorum çünkü ben bununla arkadaşım desemm ooo ne laflar çıkar çevremi bildiğim için diyorum.Bir de şu yanlış anlaşıldı sanırım sanki dünya benim etrafımda dönüyormuş gibi bir izlenim vermişim gibide hayır tabiki o tarz bir insan değilimTekrar soruyorum cevap vermediniz sanırım verdiyseniz de ben görmedim. Bu kişiyle arkadaş olmanız çok gizli bir mevzu mu? Gözlerden uzakta gizli gizli mi arkadaşlık yürütüyorsunuz? Çünkü iki insanın arkadaş olduğunu diğer insanlar bilirler normal şartlarda. Ya da biriyle arkadaş olduğunu söylemek yanlış, ayıp, günah değildir. Arkadaş olduğumuzu nerden biliyor sorusu o yüzden oturmuyor kimsenin kafasında.
Eşimin güzel bir tespiti var, der ki; insanlar dünyanın kendi totolarının etrafında dönmediğini idrak ettikleri zaman huzuru ve mutluluğu bulurlar.
Geliyor malesef.Çevremi değişcem pandemiden dolayi bekliyorum bakalımBu ama insanın sürekli başına gelen bi olay olamaz bence
Eğer hep size denk geliyorsa çevrenizi bir gözden geçirin en iyisi
ergen vari muhabbetKızlar meraba,kafama birkaçgündür birsey takıldı benim görüştüğüm birisi vardı 2 sene olmuştur sanırım o ayrılmak istedi bitti her neyse .Geçenlerde işi varmış işyerime geldi oturdu bende o sırada işlemini yapıyorum onların işyerinden biriside (arkadaşça konuştuğum) belirteyim bunu yani sürekli konusmayız ama iş icabı genelde muhatap oluyoruz hasta olmuş bana tuttu dediki( o kişi a kişisi olsun işte :) ) duydunmu böyle böyle olmuş bende nerden duyayim bilmiyorum dedim hmm felan dedi o kadar bozuldumki laf arar gibi sordu yani böyle kıskanır bir ifade ile değil laf arayan tipler olurya onun gibi bende hemen o a kişisine msj attım dedimki geçmiş olsun nasılsın felan sonrasinda dedimki arkadaşın bana böyle böyle dedi ne alaka oda ben nebileyim dedi neden öyle bir soru sordu .Hee dedi anladım ben gittim orda burda ben senle sevgili olduğumu söyledim ondandır dedi güldü :)) ben emin ol gidip orda burda senle konuştuğumu söylemem dedide e ne diycekki konussa bile evet seni konuştum diyemez yani benim sinir olduğum burda burasi zaten küçük yer ay yani ben hiçkimseye selamdamı vermiycem o kadar canm sıkıldıki zaten herkesle kestim konuşmayı işyerimde bile kimseyle muhatap olmuyorum iyce bunaldım kızlar ya ben artik daha nasıl olmalıyımki anlamiyorumki kendimi bir dedikodunun içinde bulmayim![]()