- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Hediye zaten artık almam anneler gününü kutlayıp kutlamamak konusunda kararsızım sanırım bir mesajla yada aramayla kutlayacağımHicte ayip etmezsiniz almayin haketmiyolar arkadasim..
Ben kayinvalideme altin kolye almistim birgun boynunda gormedim.
Yeni evliyken bohca göturdugumde pike takimi almistim demezmi kaynının ceyizine koyarimoyle bisey gormiyim sakin dedim vermedi ama kullanmiyoda. Bende birdaha hediye almadim almiyorumda
Valla tıpkısının aynısı bir konu vardı başrolde yine baharat takimi ve böyle ilginç bi kvBilmem ben yeni açtım :)
Ara bak bugun kayinvalidemin dogum gunuydu aradim telefonda kutladim bende. sende arayarak kutlaHediye zaten artık almam anneler gününü kutlayıp kutlamamak konusunda kararsızım sanırım bir mesajla yada aramayla kutlayacağım
Vallahi ben değilim ama benimkinden bir tane daha varmış yalnız değilmişimValla tıpkısının aynısı bir konu vardı başrolde yine baharat takimi ve böyle ilginç bi kv
Bu söylenene katılıyorum. Eşiniz isterse hediye alsınNormalde hep kutladığımız bir şey ise kıskanmış gibi yapıp tavır yapmayın. Sizi düşürür bu davranış. Yüzeysel bir kutlama yeterli. Öyle hediye vs gerek yok.
Bilmem eşimle bu konuyu konuşmadım,yeni evliyim henüz sekiz ay kadar olduKaç yıllık evlisiniz? Bir de alt ttarafı şekerlik almış eşiniz niye ortada bir şey yokken niye kabul ediyorsun diye kızıyor ki sevgilisi imis işte. Ne yapsın kafasina mı atsaydı sekerligi
Kiz insan altin kolye alir mivalla ben onu almam ceyizde de pike takimi kurmadim sahsen pike takimi bile pahali kendime yaparim niye kullanmiyor acaba kaynanan merak ettik acaba sen oyle dedin doye kizmis mi kullanmayacam diye yada oda baskasina mi vermis belki haberi yoktur kiz kullagina citlat bak niye sermiyorsun de ona benceHicte ayip etmezsiniz almayin haketmiyolar arkadasim..
Ben kayinvalideme altin kolye almistim birgun boynunda gormedim.
Yeni evliyken bohca göturdugumde pike takimi almistim demezmi kaynının ceyizine koyarimoyle bisey gormiyim sakin dedim vermedi ama kullanmiyoda. Bende birdaha hediye almadim almiyorumda
Yani kutla hakliyken haksiz druma dusurme ararsin kendi acindan prim verme yada hediyeyi alip ver ama baskasina verme diye de tembihle ki yaptigi ciksin ortaya ne yepki verir acabaVallahi ben değilim ama benimkinden bir tane daha varmış yalnız değilmişim
Aldığı hediyenin peşine düşmesin şimdiKiz insan altin kolye alir mivalla ben onu almam ceyizde de pike takimi kurmadim sahsen pike takimi bile pahali kendime yaparim niye kullanmiyor acaba kaynanan merak ettik acaba sen oyle dedin doye kizmis mi kullanmayacam diye yada oda baskasina mi vermis belki haberi yoktur kiz kullagina citlat bak niye sermiyorsun de ona bence
kıyamıyordur belkı..Kiz insan altin kolye alir mivalla ben onu almam ceyizde de pike takimi kurmadim sahsen pike takimi bile pahali kendime yaparim niye kullanmiyor acaba kaynanan merak ettik acaba sen oyle dedin doye kizmis mi kullanmayacam diye yada oda baskasina mi vermis belki haberi yoktur kiz kullagina citlat bak niye sermiyorsun de ona bence
Yeni evliydim dogum gunuydu yine altin kolye aldik esimle ozaman kolyeler cok pahali degildiKiz insan altin kolye alir mivalla ben onu almam ceyizde de pike takimi kurmadim sahsen pike takimi bile pahali kendime yaparim niye kullanmiyor acaba kaynanan merak ettik acaba sen oyle dedin doye kizmis mi kullanmayacam diye yada oda baskasina mi vermis belki haberi yoktur kiz kullagina citlat bak niye sermiyorsun de ona bence
Ayyy yazik valla takmiyorsa geri versin size bence saka amacli soyle bigun belki geri verirYeni evliydim dogum gunuydu yine altin kolye aldik esimle ozaman kolyeler cok pahali degildibigun takilarini gosterirken bi kutu cikardi icine atmis hep karismis birbirine girmis yazik cok uzulmustum.
Pike takiminida o bana yapti diye annem alalim guzel bi hediyemiz olsun demisti. Pike duruyo vermemis kimseye kaynimin dugununde serelim dedim cikarttik bazanin altindan serdik☺ ama kullanmiyo gundelige kiyamiyo heralde
İşte bakın mesela onu özel bir kutuya da koyabilirdi karışmış diyorsunuz ben istiyorum ki hediyeye değer verilsin ne bileyim öyle işteYeni evliydim dogum gunuydu yine altin kolye aldik esimle ozaman kolyeler cok pahali degildibigun takilarini gosterirken bi kutu cikardi icine atmis hep karismis birbirine girmis yazik cok uzulmustum.
Pike takiminida o bana yapti diye annem alalim guzel bi hediyemiz olsun demisti. Pike duruyo vermemis kimseye kaynimin dugununde serelim dedim cikarttik bazanin altindan serdik☺ ama kullanmiyo gundelige kiyamiyo heralde
Versin bozdurur yerimAyyy yazik valla takmiyorsa geri versin size bence saka amacli soyle bigun belki geri verirduruyorsa guzel tabi bazilari gunluk kullanmaya kiyamiyor dogrudur
Bende oyle isterim ama herkes yapmiyor bunuİşte bakın mesela onu özel bir kutuya da koyabilirdi karışmış diyorsunuz ben istiyorum ki hediyeye değer verilsin ne bileyim öyle işte
Kiz zaten simdi altin alinmazVersin bozdurur yerimaman hic tenezzul etmem ben dusunmus almisim isterse cöpe atsin dahada almadim işte kendi kaybetti
Kiz gelin bile ona altin kolye almis sanki yeni evlenen oymuş gibi deger bilmeyene degerinden fazla deger vermeyeceksin sende gordun artik senin kararinİşte bakın mesela onu özel bir kutuya da koyabilirdi karışmış diyorsunuz ben istiyorum ki hediyeye değer verilsin ne bileyim öyle işte
Oda bana küpe almisti dogum gunumde ben küpeyi takmayinca soruyo hep ben ona sormuyorm amaKiz zaten simdi altin alinmazvalla ben derim eger almissam takmiyorsan geri ver diye ama saka mizacli soylerim verir belki ama ben almam asla o bana alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?