Bu neydi şimdi ?

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Bi çocuk var, yeni tanıştık, bi kez kaç görüştük, konuştuk falan, annemin arkadaşının oğlu oluyor kendisi, az önce de bişe yaşadım ve sizlere danışmak istedim, bizim evimizin yakınında bi park var, hemen hemen her akşam gideriz, ama bugün ben kendim gittim, neyse onun ailesi de oradaydı, parka gelmişler, beni de gördüler, yanlarına çağırdılar, gittim falan, ama bu yoktu, oturduk konuşuyoruz, babası çok sever beni, bişeler ikram etti, içtik falan neyse, sonra çıktı geldi beyefendi arkadaşlarıyla, hiç selam vermeden geçti orda ilerde bi banka oturdu falan, sonra arkadaşları gitti, bizim yanımıza geldi, sürekli bana bakıyor falan, ama hiç konuşmuyor, şimdi diceksiniz ki ailesinin yanında konuşamamıştır, tamam ona bişe demiyorum, neyse sonra ben kalktım gidiyim falan, geç oldu dedim, neyse kalktım gidiyorum bu iyi akşamlar dedi, bende geliyor musun dedim, geliyim eve bırakıyım seni dedi, neyse kalktık biz ailesinin yanından, yürüyoruz, bu hiç konuşmuyor, bende şey dedim artık dayanamadım, yarın gelsem olur mu, randevulu mu çalışıyorsunuz dedim, bu çocuk açıktan işletme okuyor, şimdi ise tatilde çalışıyor dayısının yanında, dayısı bayan kuaförü, yardım ediyor dayısına, neyse bu arayıp da gelsen daha iyi olur, haber verirsen dedi, bende tamam ama numarayı bilmiyorum falan dedim, buda bana mesaj at benim numarama dedi, sonra ben daha ağzımı açmadan bişe diyemeden yok yok dükkanı ara ben çıkarım telefona, konuşuruz dedi, bende mecburen tamam demek zorunda kaldım, neyse eve geldik, burdan kendin gidersin dimi artık dedi lönk diye, hıhı giderim dedim, bişe diyemedim, iyi akşamlar yarın görüşürüz dedi ve gitti, merak ediyorum bu çocuk niye benim numaramı istemedi, yada önce bana mesaj at diyip sonra dükkanı ara ordan konuşuruz dedi, diceksiniz ki faceni eklemedi mi, hayır eklemedi çünkü facemi geçen hafta kapatmıştım, kapattığımı da biliyor, sadece telefonla ulaşabiliriz birbirimize, off bu neydi şimdi, yalnız olduğumuz zaman ki bakışları öldürüyor beni, ama az önceki bu durum çok düşündürdü beni, sizce yeni tanıştığımız için mi böyle davranıyor ?

Son düzenleme:
aklıma ilk gelen ihtimal telefon numarasını vermemesinden dolayı sevgilisinin olması oldu ama umarım öyle değildir canım

aklıma ilk gelen ihtimal telefon numarasını vermemesinden dolayı sevgilisinin olması oldu ama umarım öyle değildir canım

O ihtimal benimde aklıma geldi en başında canım ama izlenimlerime göre yok, yani tabii öyle de gösteriyor olabilir, sevgilisi olsa öyle de bakmazdı ki ama yaa.

Bakışlara büyük anlamlar yüklememek gerektiğini düşünüyorum ben.
Bakışlar davranışlarla anlam kazanır ancak.
Yalnız kalmışsınız. Telefon nosunu verse verirdi yani. Ne var bunda? Demek ki sana karşı bir ilgisi yok. :/
Üstelik evinin önüne kadar bile bırakmamış.

Bu arada iletine aşığım yazmışsın, bu çocuğa mı aşıksın ? :26:

Son düzenleme:

Sen bi yorum paylaşmıştın bi arkadaşın konusunda, kuzeninle ilgili, bende ona benzettim bu durumu, ne biliyim yaa.:26: Gerçi dediğin gibi her bakışa da anlam yüklememek gerekiyor.

Sen bi yorum paylaşmıştın bi arkadaşın konusunda, kuzeninle ilgili, bende ona benzettim bu durumu, ne biliyim yaa.:26: Gerçi dediğin gibi her bakışa da anlam yüklememek gerekiyor.

Hmm evet. Ama o çocuk uzun uzun bakıp inceledikten sonra harekete geçmişti.
Fırsatını bulduğu an kuzenime yaklaştı ve peşinde koştu.

Senin durumunda çocuğun elinde bir fırsat var ama değerlendirmemiş. :26:

Yine de olumlu düşünelim o zaman. Çünkü aklıma başka bir olay geldi şimdi.
Bir gün bir adama bir işiyle ilgili ulaşmaya çalışan bir arkadaşım vardı. Bulunduğu ofisi arayıp, adamla görüşmek istiyordu kız, o şekilde iletişim kuruluyordu. Kız hoşlanıyordu bundan. Adam da bakıyormuş falan. Bir keresinde arkadaşıma telefonda adam "beni ararsın yine" demiş iş konusunda. Kız "yine aynı numaradan mı" diye sormuş, hani cep nosunu verse iyi olur düşüncesi ile. Ama adam "evet ofisten ara" diyor. Aradan bir iki hafta geçtikten sonra kız yine arıyor ve bu kez adam numarasını istiyor arkadaşımın iletişim kurmak için. İstese yine ofisi ara diyebilirdi ama demedi. Yani önce bir kafasında tarttı, kızın davranışlarını inceledi belki ve hoşuna gidince "tamam, artık numarasını aliim, kendi numaramı da veriim" diye düşündü ve olaylar gelişti.

Belki bu da önce gözlem yapıyordur. Daha sonra yanaşacaktır. Ne düşündüğünü bilemeyiz. Ben de ilgisi yok lafımı geri aliim. Belli olmaz. Az daha beklemek lazım sanırım.

Ay canım inşallah dediğin gibidir, öyle olur, anlattığın içime bi umut ışığı doğdurdu, bende düşünüyorum acaba yeni tanıştığımız için mi böyle davranıyor diye, inşallah sen haklı çıkarsın, eğer senin dediğin gibi olursa ilk sana özelden mesaj atıcam.

biraz bekleyip gözlemlemeleri mantıklı bir düşünce
kesin öyledir tatlımm

Şu anda sana karşı bir ilgi değil kaçma var gibi geldi,zamanla ilgisini çekebilirsin belki,hareketlerine gıcık oldum çocuk gibi davranmış uçarı,kararsız biri galiba,kız arkadaşı olabilir..

böyle ortamdan ortama değişen erkekleri çözmek de ayrı iş yaa..hiç sevmem..
yani ailesi olabilir ondan da kaynaklı olabilir elbette ama sanki bir şey varmış da sana bahsetmemiş gibi hissettim ben..
çünkü senle konuşması çok hevesli bir hal göstergesi değil şu yaptıkları..sanki kafası başka yerdeymiş gibi..ya da ne bileyim senin hakkında kafasını kurcalayan bir durum olabilir belki?

tabii ilgisini zamanla yitiriyor olması gibi ir ihtimal de var..değişik değişik erkekler var..seneler önce buna benzer bir durumla karşılaştım altından bambaşka şeyler çıktı..biraz gözlemle davranışlarını mümkünse araştır derim.. çok farklı şeyler çıkabilir altından, tabi ilk akla gelen başka bir kızın hoşlandığın kişinin aklını kurcalıyor oluşu..

ve telefon numarası işi seni biraz daha gözlemlemek için de olabilir ki aklıma şu geldi, acaba birisi senin hakkında bir şey dedi de ondan mı daha çekimser yaklaşıyor sana?

Ne gibi bişey olabilir peki sence bahsetmediği durum, peki biraz araştırıcam, sağol tatlım.

Ya çekingendir fazlasıyla,seninle ilgilendiğini bariz belli edip sonra da rezil olmaktan korkuyor olabilir.Ondan böyle bir ayağı ileride bir ayağı geride davranıyor olabilir.Ya da belki de senin ilgilendiğini farketti kendi çok ilgilenmiyor.Ya da kız arkadaşı var bence biraz daha konuşup muhatap olmadıkça anlmazsın şimdiden kaç seçenek var bile davranışlarıyla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…