aklıma ilk gelen ihtimal telefon numarasını vermemesinden dolayı sevgilisinin olması oldu ama umarım öyle değildir canım
Bakışlara büyük anlamlar yüklememek gerektiğini düşünüyorum ben.
Bakışlar davranışlarla anlam kazanır ancak.
Yalnız kalmışsınız. Telefon nosunu verse verirdi yani. Ne var bunda? Demek ki sana karşı bir ilgisi yok. :/
Üstelik evinin önüne kadar bile bırakmamış.
Bu arada iletine aşığım yazmışsın, bu çocuğa mı aşıksın ? :26:
Sen bi yorum paylaşmıştın bi arkadaşın konusunda, kuzeninle ilgili, bende ona benzettim bu durumu, ne biliyim yaa.:26: Gerçi dediğin gibi her bakışa da anlam yüklememek gerekiyor.
Hmm evet. Ama o çocuk uzun uzun bakıp inceledikten sonra harekete geçmişti.
Fırsatını bulduğu an kuzenime yaklaştı ve peşinde koştu.
Senin durumunda çocuğun elinde bir fırsat var ama değerlendirmemiş. :26:
Yine de olumlu düşünelim o zaman. Çünkü aklıma başka bir olay geldi şimdi.
Bir gün bir adama bir işiyle ilgili ulaşmaya çalışan bir arkadaşım vardı. Bulunduğu ofisi arayıp, adamla görüşmek istiyordu kız, o şekilde iletişim kuruluyordu. Kız hoşlanıyordu bundan. Adam da bakıyormuş falan. Bir keresinde arkadaşıma telefonda adam "beni ararsın yine" demiş iş konusunda. Kız "yine aynı numaradan mı" diye sormuş, hani cep nosunu verse iyi olur düşüncesi ile. Ama adam "evet ofisten ara" diyor. Aradan bir iki hafta geçtikten sonra kız yine arıyor ve bu kez adam numarasını istiyor arkadaşımın iletişim kurmak için. İstese yine ofisi ara diyebilirdi ama demedi. Yani önce bir kafasında tarttı, kızın davranışlarını inceledi belki ve hoşuna gidince "tamam, artık numarasını aliim, kendi numaramı da veriim" diye düşündü ve olaylar gelişti.
Belki bu da önce gözlem yapıyordur. Daha sonra yanaşacaktır. Ne düşündüğünü bilemeyiz. Ben de ilgisi yok lafımı geri aliim. Belli olmaz. Az daha beklemek lazım sanırım.
biraz bekleyip gözlemlemeleri mantıklı bir düşünce
kesin öyledir tatlımm
İnşallah canım inşallah yaa, umarım öyle olur yoksa çok üzülürüm.
öyledir öylee
onlarında bir düşünceleri var demekki
ne kadar güzel herseye hemen atlamıyor bazıları demekkii
diger erkekler gibi
Şu anda sana karşı bir ilgi değil kaçma var gibi geldi,zamanla ilgisini çekebilirsin belki,hareketlerine gıcık oldum çocuk gibi davranmış uçarı,kararsız biri galiba,kız arkadaşı olabilir..
Ben onun size iyi akşamlar deyip sizinde ona geliyormusun demenize takıldım.
böyle ortamdan ortama değişen erkekleri çözmek de ayrı iş yaa..hiç sevmem..
yani ailesi olabilir ondan da kaynaklı olabilir elbette ama sanki bir şey varmış da sana bahsetmemiş gibi hissettim ben..
çünkü senle konuşması çok hevesli bir hal göstergesi değil şu yaptıkları..sanki kafası başka yerdeymiş gibi..ya da ne bileyim senin hakkında kafasını kurcalayan bir durum olabilir belki?
tabii ilgisini zamanla yitiriyor olması gibi ir ihtimal de var..değişik değişik erkekler var..seneler önce buna benzer bir durumla karşılaştım altından bambaşka şeyler çıktı..biraz gözlemle davranışlarını mümkünse araştır derim.. çok farklı şeyler çıkabilir altından, tabi ilk akla gelen başka bir kızın hoşlandığın kişinin aklını kurcalıyor oluşu..
ve telefon numarası işi seni biraz daha gözlemlemek için de olabilir ki aklıma şu geldi, acaba birisi senin hakkında bir şey dedi de ondan mı daha çekimser yaklaşıyor sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?