Ya çekingendir fazlasıyla,seninle ilgilendiğini bariz belli edip sonra da rezil olmaktan korkuyor olabilir.Ondan böyle bir ayağı ileride bir ayağı geride davranıyor olabilir.Ya da belki de senin ilgilendiğini farketti kendi çok ilgilenmiyor.Ya da kız arkadaşı var bence biraz daha konuşup muhatap olmadıkça anlmazsın şimdiden kaç seçenek var bile davranışlarıyla ilgili.
Peki canım, ben ona nasıl davranayım, nasıl konuşayım onun yanındayken ?
Bilmiyorum ki maalesef hiç anlamıyorum o işlerden ,ben çocukta kendimi gördüm de çekingenlik konusunda tavrından , ondan öyle dedimBelki de şimdilik arkadaşça gibi yaklaşıp sen de bakışlarınla ya da samimi sıcaklığınla belli edersin ama böyle mesaj atmalar sıkça filan gibi şeylerle değil de yanındayken daha çok.Onun kendisiyle ilgili sorular sorabilirsin mesela anlatmaya başladıkça daha yakın hissedebilir kendini sana.
Tamam sen ilk adımı atma zaten ama seni kendisine yaklaştırmasına izin ver belki o zaman cesaretlenir. İlk adımı atarsan kaçar bence çekingense zaten :26:
Belki arkadaşça muhabbetler iyi olur,çok üstüne düşmeden alıcı gibi değil de daha samimice bilemedim nasıl anlatsam
Daha nasıl izin vericem anlamadım ki, yeterince izin veriyorum canım zaten, ilgilendiğimi az çok belli etmeye çalışıyorum.
Anladımm hayırlısı olsun tatlım, olacaksa zaten olur hemBelki de biraz zaman geçerse daha yakın hissedersiniz birbirinize o zaman açılır , çok kendine dert etme bence :)
bu cocugun adı Mert mi ?
Hayır canım değil, bi kere yazman yeterliydi, anladık yani, mert değil adı.
canım telden girdiğim icin fazladan göndermiş benm elimde olan bişey degil. Sorma sebebim de şu, hikaye cok tanıdık geldi. Anlattıgın cocuk açısından yani. bir arkadaşım var dayısının kuaföründe calısıyor. kendisi birkac hafta sözlendi bir kızla. Ama kızlardan elini ayagını cekemedi bi türlü... Seni ekledim yasadıgın yere bakmak istedim, aynı yerde yaşıyoruz. Bu da tutunca dedim ki anlattıgı cocuk acaba benim arkadasım mı.. O yüzden sormustum kusura bakma :)
Anladım canım, yok değil. :)
cnmm sevgilisi olabilir sana ümit ermek istemeyebilir biye abarttın ki bukadar çok museviyorsunda ayrıca her bakan aşık diye bir kaide yok lise çağında falansın galiba yaşın kaç
o zaman cok sevindim. arkadasların dedgi gibi bencede cocuk seni deniyor olabilir, ama eve bırakırken burdan sonrasını kendin gidersin dimi demesine anlam veremedımailene yakalanma korkusundan demis olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?