Bu neydi şimdi ?

Peki canım, ben ona nasıl davranayım, nasıl konuşayım onun yanındayken ?

Peki canım, ben ona nasıl davranayım, nasıl konuşayım onun yanındayken ?

Bilmiyorum ki maalesef hiç anlamıyorum o işlerden ,ben çocukta kendimi gördüm de çekingenlik konusunda tavrından , ondan öyle dedim Belki de şimdilik arkadaşça gibi yaklaşıp sen de bakışlarınla ya da samimi sıcaklığınla belli edersin ama böyle mesaj atmalar sıkça filan gibi şeylerle değil de yanındayken daha çok.Onun kendisiyle ilgili sorular sorabilirsin mesela anlatmaya başladıkça daha yakın hissedebilir kendini sana.

Çekingen olduğunu bende düşündüm biraz, zaten pek fazla öyle konuşan birisi değil, sorarsan cevap veriyor, arada sana soruyor falan, ben öyle yapamam yaa, ilk adımı ben atmak istemiyorum canım, mesela biraz sonra ben dayısının kuaförüne gidicem, önce aramam lazım, elim ayağıma dolaştı şimdiden, nasıl davranıcam onun yanında, nasıl konuşucam diye düşünüp duruyorum.

Tamam sen ilk adımı atma zaten ama seni kendisine yaklaştırmasına izin ver belki o zaman cesaretlenir. İlk adımı atarsan kaçar bence çekingense zaten :26:
Belki arkadaşça muhabbetler iyi olur,çok üstüne düşmeden alıcı gibi değil de daha samimice bilemedim nasıl anlatsam

Daha nasıl izin vericem anlamadım ki, yeterince izin veriyorum canım zaten, ilgilendiğimi az çok belli etmeye çalışıyorum.

Daha nasıl izin vericem anlamadım ki, yeterince izin veriyorum canım zaten, ilgilendiğimi az çok belli etmeye çalışıyorum.

Anladımm hayırlısı olsun tatlım, olacaksa zaten olur hem Belki de biraz zaman geçerse daha yakın hissedersiniz birbirinize o zaman açılır , çok kendine dert etme bence :)

Anladımm hayırlısı olsun tatlım, olacaksa zaten olur hem Belki de biraz zaman geçerse daha yakın hissedersiniz birbirinize o zaman açılır , çok kendine dert etme bence :)

Ay inşallah tatlım yaa, çok sağol :), bakalım zaman neler göstericek, bekleyip görücez.

Hayır canım değil, bi kere yazman yeterliydi, anladık yani, mert değil adı.

canım telden girdiğim icin fazladan göndermiş benm elimde olan bişey degil. Sorma sebebim de şu, hikaye cok tanıdık geldi. Anlattıgın cocuk açısından yani. bir arkadaşım var dayısının kuaföründe calısıyor. kendisi birkac hafta önce sözlendi bir kızla. Ama kızlardan elini ayagını cekemedi bi türlü... Seni ekledim yasadıgın yere bakmak istedim, aynı yerde yaşıyoruz. Bu da tutunca dedim ki anlattıgı cocuk acaba benim arkadasım mı.. O yüzden sormustum kusura bakma :)

Son düzenleme:

Anladım canım, yok değil. :)

cnmm sevgilisi olabilir sana ümit ermek istemeyebilir biye abarttın ki bukadar çok museviyorsunda ayrıca her bakan aşık diye bir kaide yok lise çağında falansın galiba yaşın kaç

cnmm sevgilisi olabilir sana ümit ermek istemeyebilir biye abarttın ki bukadar çok museviyorsunda ayrıca her bakan aşık diye bir kaide yok lise çağında falansın galiba yaşın kaç

Abarttığımı düşünmüyorum, burada herkes bişeyler paylaşıyor, bende paylaşmak istedim, hem daha ne çok abartılı konular var, neyse, hayır o kadar çok sevmiyorum, hoşlanıyorum sadece, canım bende zaten bakıyor diye bana aşık demedim, öyle bi iddiam yok, her bakan aşık olucak diye bişey yok zaten, sadece merak ettim niye böyle davranıyor diye, o yüzden paylaştım, lise çağında değilim, 21 yaşındayım, senin hiç başına gelmedi sanırım, o yüzden böyle diyorsun.

o zaman cok sevindim. arkadasların dedgi gibi bencede cocuk seni deniyor olabilir, ama eve bırakırken burdan sonrasını kendin gidersin dimi demesine anlam veremedım ailene yakalanma korkusundan demis olabilir mi?

Sağol tatlım :), inşallah öyledir deniyordur, ona bende hiç bi anlam veremedim canım zaten, olabilir çünkü tam bizim evin önünden 5 dakikalık mesafeye gelince öyle dedi.

Bana sizinle pek ilgileniyormus gibi gelmedi. Hatta kusura bakmayin ama kendi kendinize gelin guvey oluyormussunuz gibi geldi. Kibarligina "birakayim istersen" demis sonrada siz sorunca gelmek zorunda kalmis. Onu da yari yolda birakip "burdan gidersin" demis. Ilgilenen adam bunlari yapmaz. Bakislara cok anlam yuklemeyin. Siz ona bakmazsaniz onun size baktigini gormezsiniz dimi? Belki o da siz ona bakiyorsunuz surekli diye size bakiyordur.

senin hoşlandığının farkında olabilir ve aile dostluğunuz olduğu için biraz cekiniyo yanii ciddi düşünmüyodur senle de ölesine bir ilişki yaşaması imkansız cunku herkez birbirini tanııyor olabilir yada senden hoşlanmıyor ama tanıdık olduğu için yakın davranmak zorunda kalıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…