Bana sizinle pek ilgileniyormus gibi gelmedi. Hatta kusura bakmayin ama kendi kendinize gelin guvey oluyormussunuz gibi geldi. Kibarligina "birakayim istersen" demis sonrada siz sorunca gelmek zorunda kalmis. Onu da yari yolda birakip "burdan gidersin" demis. Ilgilenen adam bunlari yapmaz. Bakislara cok anlam yuklemeyin. Siz ona bakmazsaniz onun size baktigini gormezsiniz dimi? Belki o da siz ona bakiyorsunuz surekli diye size bakiyordur.
senin hoşlandığının farkında olabilir ve aile dostluğunuz olduğu için biraz cekiniyo yanii ciddi düşünmüyodur senle de ölesine bir ilişki yaşaması imkansız cunku herkez birbirini tanııyor olabilir yada senden hoşlanmıyor ama tanıdık olduğu için yakın davranmak zorunda kalıyor olabilir
Hoşlanan adam fırsatı bulmuşken, alırdı telefon numarasını. Hem önce bana mesaj at demiş sonra aklından ne geçtiyse artık dükkanı ara demiş.
Sonrada burdan sonrasını kendin git demek abes olmuş.
Bence tanıdık olduğunuz için yapmış tüm bunları.
Demekki senin ondan hoşlandığını anladı ve kendini geri çekti.
Çünkü ben bunları zorla yapan, içinden gelmeyerek konuşan ve eve bırakan adam gördüm açıkcası.
O kadar bayanla muhattap oluyor, sevgilisi mutlaka vardır.
Ve mesajlarınızı görmesin diye de numarasını vermemiştir.
Gerçekçi olmak lazım.
Peki bişey sorucam sana, biraz sonra oraya gidicem, yani kuaföre, söylemiş oldum artık gitmem lazım, nasıl davranıyım peki onunla konuşurken, nasıl konuşayım onunla ?
bence konuşma yani sadece merhaba de işini gör ve çık. sen konuşmayınca o kafasına taksın niye konuşmuyor falan diye :)
Öyle mi diyorsun canım, düşünmüştüm aslında bende böyle yapmayı, yapalım bakalım, işe yarıcak mı, pek sanmıyorum ama.:26:
umursamaz davranırsan belki kendisi konuşmaya çalışır belli mi olur
Bence bugünkü tavrından her şey belli olacak.
İnşallah güzel gelişmeler olur ama yine de tedbirli ol sen.
Ayrıca lütfen kendin olmaktan çıkma. Rol yapma, ulaşılmazı oynama. Öyle yapan tipler komik duruma düşüyor. Neysen o ol.
"Gerçek sen"den etkilensin. Zaten olacağı varsa ne olursa olsun olacak. Haberlerini bekliyorum.
Kızlar gidiyorum birazdan, bi gelişme falan olursa ki inşallah olur, paylaşırım sizlerle, ayy şans dileyin.
Ne gibi bişey olabilir peki sence bahsetmediği durum, peki biraz araştırıcam, sağol tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?