Bu neydi şimdi ?

Ben sürekli bakmıyorum ona, arada baktığımda bakışlarını yakalıyorum, o bakıyor sürekli, birisi sana sürekli baksa, o bakışları üstünde hissetmez misin, birisi tarafından incelendiğini, ben onu demek istiyorum, biraz daha dikkatli okuyalım lütfen.

Bilemiyorum artık, ne düşüneceğimi, nasıl düşüneceğimi şaşırdım.

Bakislar bilmem neler bunlar bi sinyal olsada, hal ve hareketler gercegin ta kendisidir. Size davranislarinda hoslanan bi erkek gorebildiniz mi siz? Bence onu dusunmeyi birakin. Ama yinede siz bilirsiniz tabii.

Hoşlanan adam fırsatı bulmuşken, alırdı telefon numarasını. Hem önce bana mesaj at demiş sonra aklından ne geçtiyse artık dükkanı ara demiş.
Sonrada burdan sonrasını kendin git demek abes olmuş.
Bence tanıdık olduğunuz için yapmış tüm bunları.
Demekki senin ondan hoşlandığını anladı ve kendini geri çekti.
Çünkü ben bunları zorla yapan, içinden gelmeyerek konuşan ve eve bırakan adam gördüm açıkcası.
O kadar bayanla muhattap oluyor, sevgilisi mutlaka vardır.
Ve mesajlarınızı görmesin diye de numarasını vermemiştir.
Gerçekçi olmak lazım.

Peki bişey sorucam sana, biraz sonra oraya gidicem, yani kuaföre, söylemiş oldum artık gitmem lazım, nasıl davranıyım peki onunla konuşurken, nasıl konuşayım onunla ?

Peki bişey sorucam sana, biraz sonra oraya gidicem, yani kuaföre, söylemiş oldum artık gitmem lazım, nasıl davranıyım peki onunla konuşurken, nasıl konuşayım onunla ?

bence konuşma yani sadece merhaba de işini gör ve çık. sen konuşmayınca o kafasına taksın niye konuşmuyor falan diye :)

Öyle mi diyorsun canım, düşünmüştüm aslında bende böyle yapmayı, yapalım bakalım, işe yarıcak mı, pek sanmıyorum ama.:26:

sen yapmazsan o aynı harekete devam edebilir. oyuncak değilsin sonucta sana bir iyi davranıp bir soguk davranması gerekmez, bence müşteri gibi gir çık. seni önemseyip önemsemediğini anlamıs olursun en azından :)

Bence bugünkü tavrından her şey belli olacak.

İnşallah güzel gelişmeler olur ama yine de tedbirli ol sen.
Ayrıca lütfen kendin olmaktan çıkma. Rol yapma, ulaşılmazı oynama. Öyle yapan tipler komik duruma düşüyor. Neysen o ol.
"Gerçek sen"den etkilensin. Zaten olacağı varsa ne olursa olsun olacak. Haberlerini bekliyorum.

İnşallah canım yaa, çok sağol güzel dileklerin için, dediklerini yapıcam aynen.

Son düzenleme:
Kızlar gidiyorum birazdan, bi gelişme falan olursa ki inşallah olur, paylaşırım sizlerle, ayy şans dileyin.

Ne gibi bişey olabilir peki sence bahsetmediği durum, peki biraz araştırıcam, sağol tatlım.

yani canım ben sana kendi olayımdan örnekle anlatim

ben önce benden sıkıldı sandım bu ihtimal 1
beni yeterince ciddiye almıyor ya da ona çok uymuyorum sandım bu 2
sonra başka bi kız var sandım bu 3
sonra ailevi problemlerinden kaynaklanıyor sandım bu 4

bu ve buna benzer şeyler olabilr tabii..şıklar çoğaltılabilir bunlar ilk aklıma gelenler..

ama benim olayın sonucunda karşılaştığım bambaşka bir şeydi ki bunu ayrıldığım gün benle son kez helallik istemek için görüştüğümüzde söyledi, bu kadar zaman sakladım vebali bende kalmasın diye...meğer uyuşturucu kullanıyormuş ve beni de kötü etkileyebileceğini düşündüğünden olabildiğince uzak durmaya çalışıyor ve ondan ayrılayım diye bir şeyler yapıyormuş. tabii bu konu çok basit bir olay benim bahsettiklerim yanında sadece ne olacağını belki de hiç aklına getiremezsin o kadar başkadır diye örnek vermek istedim..araştır demem de bu yüzden..daha çok başında çünkü..

Ayy kızlar, dün yazamadım :), bugün hemen paylaşıyorum olanları :), bildiğiniz gibi ben dün kuaföre gittim, bu dükkanın önünde dolaşıp duruyormuş :), beni bekliyordu herhalde, neyse merhaba hoşgeldin dedi, hoşbulduk dedim bende, aramadın yaa gelceğini haber vermedin, bekledim o kadar ararsın diye dedi, bende gerek duymadım aramaya dedim, neyse içeriye girdik kuaföre, dayısıyla falan tanıştırdı beni, hemen aldılar işte beni, fönüm çekilmeye başladı, onunla da sohbet ediyoruz falan, neyse sonra çıktım ben kuaförden buda peşimden geldi, vaktin varsa şu ileride cafe var orda bişeler içelim dedi :), ben önce yok eve gideyim falan dedim, yok yok gitme daha erken, oturalım biraz dedi, bende iyi tamam dedim, gittik neyse cafeye, bişeyler içtik, Allah'ım bir konuşmuşuz bir konuşmuşuz ki bi baktık saat 7.30 olmuş, dalmışız konuşmaya :), neyse sonra kalktım ben gideyim artık dedim, peki sen bilirsin, akşam parkta görüşürüz dedi, bende gelemem belki dedim, gel gel iyi oluyor öyle dedi, tamam bakarız görüşürüz dedim, çıktım cafeden, sonra akşam parkta karşılaştık yine :), ailesi de ordaydı, gene çağırdılar beni yanlarına gittim bende, baya bi konuştuk orda da :), sonra bi ara telefon muhabbeti geçti orda otururken, annesi şey dedi, siz rosemary ile birbirinizin telefon numarasını alsanıza, bişey olduğunda haberleşirsiniz dedi annesi :), bu gene numaramı al sen benim dedi, ben tamam dedim orda geçiştirdim, sonra ben eve gideyim artık geç oldu dedim, oda yine ben bırakırım seni dedi, tabii hiç itiraz etmedim :), çıktık parktan, biraz yürüyelim mi eve gitmeden önce dedi, kabul ettim, yürüdük biraz, pek çok ortak noktamız çıktı bu arada :), sonra ben mahsustan dükkanın numarası kaçtı sildim yanlışlıkla söyler misin tekrar kaydedeyim dedim, oda gene aynı şeyi söyledi bana mesaj atarsın gelcek olduğunda dedi, bende bilmiyorum ki senin numaranı, sen kaydet benim numaramı madem dedim, hemen tamam diyip kaydetti :), ve şimdi de mesajlaşıyoruz. :) şimdilik bu kadar daha bi gelişme olursa paylaşırım. :)

Son düzenleme:
Canım şimdi başkasına özelden msj attım. 10dk bekleme mevzusu olduğundan buraya yazıyorum.
Dayanamam 10 dk.

Ayyy çok güzel ya. :))) Gerçekten de bekleyip biraz olsun seni tanımak, tavırlarını ölçmek istemiş demek ki. :))))
İnşallah güzel olur sonrası da. Verdiğim örnekle çok benzer bir durum oldu cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…