• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neydi simdi ?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Kizlar nisan arefesindeyiz aileler tanisacak..5 saatlik mesafede uzagiz. 2 dugun olacak.konusurken ablamin 2 dugun olmustu birini babam yapmisti dedi.ben suan ozelde ogretmenim gelirim belli.. babam emekli..garipsedim bende dedim ki birini kir gibi yapar bizim taraftakini birlikte yapariz dedim zaten takilarla oderiz salonu nolck dedim.bu gece yine ayni soru annene sordun mu o nasil oluyomus dedi annemde salonmu tutamicaz tutariz dedi ama bir garipsedim..kotu hissettim daha nisan yok ortada bunu konusmak hesap yapmak mantikli mi ? Ya da bu davranis ?? Cift dugun yapanlar nasil yaptiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Simdiden acelen ne deseydin. Yani şimdiden bu hesapları yapması bir tuhaf geldi bana gerçi ailesi demiş zannedersem yani öyle görünüyor.

Simdiden acelen ne deseydin. Yani şimdiden bu hesapları yapması bir tuhaf geldi bana gerçi ailesi demiş zannedersem yani öyle görünüyor.
Bende oyle dedim bunlari konsmk sacma dedim borctan cok korkuyo inan bisey alsin kensine taksit yapa yapa bir hal olur odeyememk borclanmak sirf o yuzden araba almiyo herkes kredi ceker bu bekliyo..ona baglasamda garipsedim

Nişan yapılmadan konuşulması daha doğru değil mi?
Konuşmak istemiyorsanız aileler konuşsunlar deyip çekilin.
Siz kendi dugununu kendi yapan bayana rastladinizmi kina olcak ya dio babam yapmisti ablama diyo ..

madem maddi durum belli bir düğün yapın.. parayı kendinize ayırın. boşuna külfet çekmeyin.

Nişan yapmayın o zaman nişana harcayacağınız masrafı sizin oradaki yapılacak düğüne yapın iki düğünü erkek tarafına yükleme hem erkek tarafına ağır gelir hemde adaletsiz olur kanımca tabi erkek tarafı maddi açıdan iyiyse bilemem

madem maddi durum belli bir düğün yapın.. parayı kendinize ayırın. boşuna külfet çekmeyin.
Ama akrabalarm bana yakin kalkip kimse oraya gelmez burada banada bir dunya sey takilck hatta takilan salonu karsilick bunun hesabinin yapilmasi garip hissettirdi biz hic para konularini konusmazdik..yani mesela nisanda ne takiliyo nisanda da mi bisi takiliyo sordukca kotu oluyorum cimri mi bu adam diyorm fazlami alinganim

Sizin memlekette kına olsun, diğer tarafta düğün.
Siz kınanızda gelinlik de giyerseniz gelinlikle görmüş de olurlar sizi davetliler..
Ve bu kına mekanı size ait olur.
İyi hoş da şimdiden aileler tanışmamışken bunları sormak, hem de sık boğaz ederek sormak saçmalık. Bi gelsinler istesinler nişan olsun bakalım. Aileler konuşur adetleri, maddiyatları...
Saçma...

İki düğün yaptık, herkes kendi tarafını karşıladı.
Sizinki maddi durum da onlarınki değil mi?

Nişan yapmayın o zaman nişana harcayacağınız masrafı sizin oradaki yapılacak düğüne yapın iki düğünü erkek tarafına yükleme hem erkek tarafına ağır gelir hemde adaletsiz olur kanımca tabi erkek tarafı maddi açıdan iyiyse bilemem
Nisan evde soz gibi olacak zaten..ya dedgm gibi takilanlar karsilar konusulmasi kirdi beni biraz..fazlami hasssas davrniyorm

Ben kiz tarafinin dugun yaptigini gormedim herkes ustune duseni yapar zaten inanin bilmedfm icin soruyorm
guzelim simdiki nesil bir garip islerine gelince her seyi bilirler islerine gelmeyince bilmezler 2 dugun olacaksa herkes kendi tarafini karsilar ve herkes uzerine duseni yapar maddi durum kotuyde kina yapilir dugun yapilmaz krediyle borcla evlenmek yerine biraz makul olsaniz ayrica altinlari satmak felan simdiden bakin bunlari dusunuyorsunuz karsinizdakinin dusunmesini garipsiyorsunuz ama siz cekiskiye dusuyorsunuz

Kizlar nisan arefesindeyiz aileler tanisacak..5 saatlik mesafede uzagiz. 2 dugun olacak.konusurken ablamin 2 dugun olmustu birini babam yapmisti dedi.ben suan ozelde ogretmenim gelirim belli.. babam emekli..garipsedim bende dedim ki birini kir gibi yapar bizim taraftakini birlikte yapariz dedim zaten takilarla oderiz salonu nolck dedim.bu gece yine ayni soru annene sordun mu o nasil oluyomus dedi annemde salonmu tutamicaz tutariz dedi ama bir garipsedim..kotu hissettim daha nisan yok ortada bunu konusmak hesap yapmak mantikli mi ? Ya da bu davranis ?? Cift dugun yapanlar nasil yaptiniz
İki düğün yapmasanız olmaz mı kına yaparsınız sadece bizim bir düğün zor oldu valla

Ama akrabalarm bana yakin kalkip kimse oraya gelmez burada banada bir dunya sey takilck hatta takilan salonu karsilick bunun hesabinin yapilmasi garip hissettirdi biz hic para konularini konusmazdik..yani mesela nisanda ne takiliyo nisanda da mi bisi takiliyo sordukca kotu oluyorum cimri mi bu adam diyorm fazlami alinganim
alıngan olabilirsiniz tabii. kendi düşüncemi söyleyeyim. Düğüne harcadığımız paraya hala yanarım. O yüzden bana inanılmaz külfet geliyor.
Ben olsaydım, nikahı bi tarafta; düğünü bi tarafta yapardım. Takacak olan nikahta taksın.

Sizin memlekette kına olsun, diğer tarafta düğün.
Siz kınanızda gelinlik de giyerseniz gelinlikle görmüş de olurlar sizi davetliler..
Ve bu kına mekanı size ait olur.
İyi hoş da şimdiden aileler tanışmamışken bunları sormak, hem de sık boğaz ederek sormak saçmalık. Bi gelsinler istesinler nişan olsun bakalım. Aileler konuşur adetleri, maddiyatları...
Saçma...
Her seyi soruyo takilan takiyi alisverisi ki ben alisvers istemem nisan bohcasi istemem diyen biriyim..yani herkes ustune duseni yaparda 2 kez sorulmasi dese ki yapariz falan..annem be diyecek salonmu tutamicaz dedi kadin komik oldu

İki düğün yaptık, herkes kendi tarafını karşıladı.
Sizinki maddi durum da onlarınki değil mi?
Bu durumu bilmiyodum bana ailem yardim etck onlar yapck dedi burdakinide birlikte yaparz diye dusunmustum..

Back
X