• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neydi simdi ?

Ya bahcemiz var musait dedemlerin aslnda hic oyle hayal etmedim ama orayi dusundum suan :)
Aynen öyle yap, mümkün olduğunca masrafları aşağıya çek. Fazladan kalanı da al kenara koy gerekirse. Düğüne çok anlam yükleniyor. Tabi ki özel gününüz içinize sinsin ama millete caka için (sizin için demiyorum, genelimiz böyleyiz) har vurup harman savurma parayı. Önemli olan bir arada bu özel anı kutlamak :)

2 ailede kendi bulundugu yerde dugun istedi mi ,herkes kendi tarafini oduyor ,
Sonucta erkek tarafida bu yuku kaldiramaz
Farkli alternatifler mevcut ,
Sizin tarafta nikah ,erkek tarafinda dugun yapilsin ,sizin davetlileriniz nikaha dairesine gelirler ,
Ya da
Siz kinanizi dugun gibi yapin ,davetlilerinizi cagirin,dugun erkrk tarafinda olsun,
Nisanlanmadan bunlari konusmasi daha iyi ya nisandan sonra bu tip bir konu yuzunden ayrilsaniz ,daha kotu olmaz mi ?

iki dugun yapmak da yeni moda oldu...
bana cok sacma geliyor..
boşa masraf..
ama seçim sizin saygi duyarim..
yalniz iki dugunu erkek tarafinin yapması yakışı kalirmi bilmem yazil gunah erkek tarafina da
yapamicaksaniz tek dugun olsun..ailenize de yazik bosa masraf yaptirmayin maddiyat elvermiyosa

Bizimde 6 saat mesafe var bizim evde nişan olcak 2 düğün yapmıcaz kınayı biz yapcaz salon tutup bizimkiler görmesi açısındanda nikah salonunda nikah kıycaz
Oradakini dusnmuyo kendiside babasi yapacak zaten hazir salon tutacaksak dugun seklnde olmasi mantikli ben kix tarafinin yaptgni simdi ogreniyorum :)

2 ailede kendi bulundugu yerde dugun istedi mi ,herkes kendi tarafini oduyor ,
Sonucta erkek tarafida bu yuku kaldiramaz
Farkli alternatifler mevcut ,
Sizin tarafta nikah ,erkek tarafinda dugun yapilsin ,sizin davetlileriniz nikaha dairesine gelirler ,
Ya da
Siz kinanizi dugun gibi yapin ,davetlilerinizi cagirin,dugun erkrk tarafinda olsun,
Nisanlanmadan bunlari konusmasi daha iyi ya nisandan sonra bu tip bir konu yuzunden ayrilsaniz ,daha kotu olmaz mi ?
Haklisiniz ama bende hep ailemle arkdslarmla bir arada hayal etmistim..sartlari zorlayack olan babasi zaten diger tarafta her sey hazir birlikte karsilanir diye dusnmustm takilardan biraz ayrilsa hallolur..ama kizlarn aileleri karsilamis hep birikim yapmali :)

iki dugun yapmak da yeni moda oldu...
bana cok sacma geliyor..
boşa masraf..
ama seçim sizin saygi duyarim..
yalniz iki dugunu erkek tarafinin yapması yakışı kalirmi bilmem yazil gunah erkek tarafina da
yapamicaksaniz tek dugun olsun..ailenize de yazik bosa masraf yaptirmayin maddiyat elvermiyosa
Dedemlerin bahcesi var cok guzel bir duzluk..kir duginu seklinde organize olablr iste ya da onlarn oradaki birini oyle yapmak lazm

Birincisi tabi ki iki yerde dugun varsa herkes kendi tarafini karsilar
Ikincisi takilan altinlarla dugun plani yapmak ileri vadede sizi her sekilde zor duruma sokar. Eminim sevgiliniz suan sizden çok dumur olmustur altinlari daha takilmadan bozdurup dugune harcadi diye.

Oradakini dusnmuyo kendiside babasi yapacak zaten hazir salon tutacaksak dugun seklnde olmasi mantikli ben kix tarafinin yaptgni simdi ogreniyorum :)
Aynı şehirde olsaydık kına için kız tarafı tutcaktı kına gecesi sonra düğünü erkek tarafı yapcaktı ama uzak mesafede sıkıntı bi kısım akrabalar gelmez benimde gelmeyecek 6saat o yüzden kına gecesi düğün gbi saycaz artık

Bu yaz bir akrabamızın kızı evlendi ,damadın ailesi 8 saat mesafede yaşıyorlarmış,kına kız tarafının olduğu ilde yapıldı ertesi günde nikahları kıyıldı gelinlikle görmüş olduk kendisini. Takısını takıp tebrik ettik,bir kaç gün sonrada damadın memleketinde düğün oldu,bu şekilde de olabiliyor.

2 düğün yapılmak isteniyorsa herkes kendi tarafında olanı karşılaması mantıklı. Erkek tarafına 2 düğün masrafını yıkmak insafsızlık...

Aynı şehirde olsaydık kına için kız tarafı tutcaktı kına gecesi sonra düğünü erkek tarafı yapcaktı ama uzak mesafede sıkıntı bi kısım akrabalar gelmez benimde gelmeyecek 6saat o yüzden kına gecesi düğün gbi saycaz artık
Ayni durum iste ben zannediyorm ki onuda birlikte yapiyolar kiz tarafida yapiyormus..

2 düğün yapmayın.. düğünü orda yapın nikahı kendi olduğunuz yerde.. biz öyle yaptık..
yazık günah 2 düğüne can mı dayanır..

Bu yaz bir akrabamızın kızı evlendi ,damadın ailesi 8 saat mesafede yaşıyorlarmış,kına kız tarafının olduğu ilde yapıldı ertesi günde nikahları kıyıldı gelinlikle görmüş olduk kendisini. Takısını takıp tebrik ettik,bir kaç gün sonrada damadın memleketinde düğün oldu,bu şekilde de olabiliyor.
Kinada salondami oldu ?

2 düğün yapmayın.. düğünü orda yapın nikahı kendi olduğunuz yerde.. biz öyle yaptık..
yazık günah 2 düğüne can mı dayanır..
Kinayi dugun gbi yapmk mantikli iste benimde hayal ettiklerim var :(

Dedemlerin bahcesi var cok guzel bir duzluk..kir duginu seklinde organize olablr iste ya da onlarn oradaki birini oyle yapmak lazm
imkaniniz varsa ne guzel tabi ki degerlendirebiliyorsaniz degerlendirin
Allah huzur mutluluk saglik sihhat ve saglikli hayirli bi bebek versin yuvaniza

Kinayi dugun gbi yapmk mantikli iste benimde hayal ettiklerim var :KK43:

hımm e kına yapacaksanız olur tabi öylede..
ben kına yapmadım düğünde istemedim de kv düğünsüz olmaz dedi diye yapıldı.. yoksa millet eğlenecek diye bir dünya para harcamak saçmalık..

Kizlaaar sizi cok seviyorum ya :KK200::KK200::KK200: ne zaman basim sıkssa destek aliyorum bu gece bir seyi daha yanls dusundugumu anladim simdi durumu toparlayayim iyiki varsiniz:KK49:

Dugunu kim karsiliyorsa onun istedigi yerde yapilir. Kiz tarafi da illa bizim burada olsun diyorsa masrafi karsilasin bir de o yapsin. Sizin taraftaki dugunu karsilamak zorunda degiller ki.

Back
X