Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde 2 düğün yaptık 2 düğündede salonları vabalar ödedi benim babam kendi memleketindekini onun babası kendi memleketindekini ama düğünlerde takılan sadece paraları verdik babalara altınlar bizde kaldı paralarda cok birşey kapamadı zaten :)Kizlar nisan arefesindeyiz aileler tanisacak..5 saatlik mesafede uzagiz. 2 dugun olacak.konusurken ablamin 2 dugun olmustu birini babam yapmisti dedi.ben suan ozelde ogretmenim gelirim belli.. babam emekli..garipsedim bende dedim ki birini kir gibi yapar bizim taraftakini birlikte yapariz dedim zaten takilarla oderiz salonu nolck dedim.bu gece yine ayni soru annene sordun mu o nasil oluyomus dedi annemde salonmu tutamicaz tutariz dedi ama bir garipsedim..kotu hissettim daha nisan yok ortada bunu konusmak hesap yapmak mantikli mi ? Ya da bu davranis ?? Cift dugun yapanlar nasil yaptiniz
cift dugun kadar gereksiz ve masrafli birsey yok ya. ben kin yaptim memleketimde burada dugun mis gibi de oldu. bi arkadasim nisanini dugun gibi davetli yapti yin baska bir arkadasim da kinasini dugun gibi sadece kadinlara kina yapti. bir de bunu dusun.Kizlar nisan arefesindeyiz aileler tanisacak..5 saatlik mesafede uzagiz. 2 dugun olacak.konusurken ablamin 2 dugun olmustu birini babam yapmisti dedi.ben suan ozelde ogretmenim gelirim belli.. babam emekli..garipsedim bende dedim ki birini kir gibi yapar bizim taraftakini birlikte yapariz dedim zaten takilarla oderiz salonu nolck dedim.bu gece yine ayni soru annene sordun mu o nasil oluyomus dedi annemde salonmu tutamicaz tutariz dedi ama bir garipsedim..kotu hissettim daha nisan yok ortada bunu konusmak hesap yapmak mantikli mi ? Ya da bu davranis ?? Cift dugun yapanlar nasil yaptiniz
2 düğün yapmayınKizlar nisan arefesindeyiz aileler tanisacak..5 saatlik mesafede uzagiz. 2 dugun olacak.konusurken ablamin 2 dugun olmustu birini babam yapmisti dedi.ben suan ozelde ogretmenim gelirim belli.. babam emekli..garipsedim bende dedim ki birini kir gibi yapar bizim taraftakini birlikte yapariz dedim zaten takilarla oderiz salonu nolck dedim.bu gece yine ayni soru annene sordun mu o nasil oluyomus dedi annemde salonmu tutamicaz tutariz dedi ama bir garipsedim..kotu hissettim daha nisan yok ortada bunu konusmak hesap yapmak mantikli mi ? Ya da bu davranis ?? Cift dugun yapanlar nasil yaptiniz
Yapar tabiki niye yapmasın arzu ederse kendi memleketinde yapar bunu da èrkek tarafından beklemek doğru değil.Ben kiz tarafinin dugun yaptigini gormedim herkes ustune duseni yapar zaten inanin bilmedfm icin soruyorm