- 16 Haziran 2011
- 15.922
- 69.199
- 798
- Konu Sahibi Zor zannat
-
Kadını almak için ters yöne zahmet veriyorsa ve yalan söylüyorsa işler bence karışık olabilir.Siz sorun çıkaracaksınız diye yalan söyleme olayına da hiç hak veremiyorum. Eğer yaptığı şeyi doğru buluyorsa yalan söylemek yerine arkasında dursun, kavga olacaksa, ayrılık olacaksa da olsun.
Bilemiyorum ki, konu sahibi öyle söylemiş. Bir de yalan söyleyebilen bir insan gibi gelmedi. Allah ne verdiyse bodoslama konuşuyor, bir de alıntı yapmaya falan çalışıyor, bir parça saf bir insan imajı çizdi bende.Acaba gerçekten ters yön mü ? İş yeri güzergahıyla bağlantılıdır belki iş arkadaşının oturduğu yer.
Kiminle yemek yendiği veya kimin o gün araca binip indiği değil süre gelen bir şey olucaksa bir ay altı ay neyse bunun söylediğim şekilde olması gerektiğini söylüyorum siz bugün şununla yemek yedim söylşcem mi muhabbeti yapıyosunuzEvde iki araba var, hergün toplamda saatlerce trafik yapıyoruz ayrı ayrı , neden? Çünkü karı koca ekmeğimizin peşindeyiz... Hayat zor. Akşam eve gelince bugün senin arabaya kim bindi , yarın kim binecek sorusuna hiç sıra gelmiyor bu yüzden. Ayrıca sizin sorununuz araba veya kadın değil, bizzat sizin ve eşinizin kafa yapilariniz...bence böyle mutlu ve uyumlu görünüyorsunuz ama değiştirmek için de geç değil.
Deşip durma degilde insanin icinr kurt dustuyse kemirir durur ya bi isler donuyorsa arkamdan diye. Bunun pesine dusup desmesimi suc yoksa merak etmeyip sallamamasi mi? Biz durduk yere yikilan cok yuvalar gorduk adamin yuvasini dagitma gbi bi dusuncesi yoktur ama yalanda biseyleri gizlemekte ihanet sayilirAldatıyor her şey açık değil mi?
Yani sonucu öğrenip ne yapacaksınız? Boşanacak mısınız? Boşanmayacaksanız neden deşip duruyorsunuz olayı?
AnladımÜftade abimiz vardı burda, konulara hep sizin gibi yorum yapardı. O olduğunuzu düşünüyorum çünkü bir kadının bu kafada olmasını aklım almıyor. Kabullenemiyorum
Anlamamanız benim sorunum değil.Netim.Uç örneklerle savaşınızla ilgilenmiyorum.Yazdıklarınızı yeniden okursanız , net bir cevap vermediğinizi de görebilirsiniz.
Anlamamanız benim sorunum değil.Netim.Uç örneklerle savaşınızla ilgilenmiyorum.
Bunun cevabını verdim zatenSize hiç bir uç örnek vermedim. Tekrar yazayım.
İş arkadaşımızın aracına binmek için neden karısıyla/kocasıyla tanışmamız gerekiyor ?
İş arkadaşımızı sadece iş arkadaşı olarak görüp , sosyal hayatımıza dahil etmeme seçeneğimiz de mevcut.
Anlamamanız benim sorunum değil.Netim.Uç örneklerle savaşınızla ilgilenmiyorum.
Size hiç bir uç örnek vermedim. Tekrar yazayım.
İş arkadaşımızın aracına binmek için neden karısıyla/kocasıyla tanışmamız gerekiyor ?
İş arkadaşımızı sadece iş arkadaşı olarak görüp , sosyal hayatımıza dahil etmeme seçeneğimiz de mevcut.
Bunun cevabını verdim zaten
Ben nerede şununla surda yemek yedim dedim ve hangi yorumumda uç noktadan örnek verdim? Okuduğumu anlıyorum diyorsunuz da ondan soruyorum? Lütfen gösterir misiniz?Kiminle yemek yendiği veya kimin o gün araca binip indiği değil süre gelen bir şey olucaksa bir ay altı ay neyse bunun söylediğim şekilde olması gerektiğini söylüyorum siz bugün şununla yemek yedim söylşcem mi muhabbeti yapıyosunuz
Çok uç noktadan örnek verip savunuya geçiyosunuz.
Okuduğunuzu anlamak içinde geç değil
ben pandemi başından beri kimseyi götürmedim arabamla.benim arabam cennetlik ayoll bakire hattaArabanı hamamapardon oto yıkamacıya götürüp 40 hortum su tutturup yıkatmalısın bence
ben kadın iş arkadaşlarının çoğunun kocasını sevgilisini tanımam eşimin.ailecek görüşmediklerimizle neden tanışayım ki ne gerek var?Size hiç bir uç örnek vermedim. Tekrar yazayım.
ben kadın iş arkadaşlarının çoğunun kocasını sevgilisini tanımam eşimin.ailecek görüşmediklerimizle neden tanışayım ki ne gerek var?
Pardon karıştırmışım bildirimleriSizin verdiğiniz cevabınızı okudum. Uç örnekler verdiğime dair iddianız sebebiyle yorumumu tekrar ettim.
Kimin yorumunu uç örnek olarak görüyorsanız onu alıntılayın.
ben pandemi başından beri kimseyi götürmedim arabamla.benim arabam cennetlik ayoll bakire hattaeşiminkiyse yol geçen hanı gibi.inen binen belli değildir.o ne oluyor acep?
yurtdışına da giderler kadın erkek çalışanlar.ne kadınların kocalarının aklına ne de benim aklıma kötü bir şey gelir.topluca yemek resimlerine gezdikleri yerlere hiç karışmam.evlendik diye köle edinmedik ya.yapacak adam her koşulda yapar.netten bulur bir cafeye gider bulur bulur da bulur yanii.kadın da öyle.bak kadınların olduğu platformdayım hergün.bu benim seçimim.canım isteseydi ekşi sözlükte de olurdum erkekli kadınlı başka platformlarda da ama burayı seviyorum.Ticari araçEşinizin aracı dolmuş , minibüs kategorisine geçmiş artık
Kankasıysa sizinle tanıştırması gerekir. Tanışmadıysanız tanıştır bizi eve gelsin deyip eve gelince ölçüp tartarsiniz. Hoşunuza gitmezse direkt muhatabına düşüncelerinizi de söylersiniz. Gidince de kadından neden hoşlanmadığızı söylersiniz ve görüşmesini en azından samimiyeti azaltmasını istersiniz. Neticede iş arkadaşı aynı ortamda birden bu kadınla görüşme dersen olmaz. Ama kendin tanırsan hem şüphelerin doğru mu değil mi onu test edersin hem de eşine söylenip durmak yerine direkt kadınla muhatap olursun.Öncesi migdemi bulandiriyor bunca kavgadan sonra ciddi mesafe koymasini istiyorum kanka kankacim demesi hala ayni samimiyette oldugunu gösterir
Kankasıysa sizinle tanıştırması gerekir. Tanışmadıysanız tanıştır bizi eve gelsin deyip eve gelince ölçüp tartarsiniz. Hoşunuza gitmezse direkt muhatabına düşüncelerinizi de söylersiniz. Gidince de kadından neden hoşlanmadığızı söylersiniz ve görüşmesini en azından samimiyeti azaltmasını istersiniz. Neticede iş arkadaşı aynı ortamda birden bu kadınla görüşme dersen olmaz. Ama kendin tanırsan hem şüphelerin doğru mu değil mi onu test edersin hem de eşine söylenip durmak yerine direkt kadınla muhatap olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?