Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bana olayda yalan söylenmesi dışında rahatsız olacak bişey var gibi görünmedi.. yine de siz bilirsiniz

Birsey yoksa bile yalan tum guveni yok eder.. guven olmayan bir iliskide saglikli olmuyor

Konuya yazmadım zaten onu. İş arkadaşıyla birlikte işe gidenler kirli işler çeviriyormuş gibi yazan arkadaşa yazdım. Kocası “izin” veriyor diye çok şaşırmış

Konu için de yorumum belli, bir insanı ne kadar sıkar, kontrol altında tutmaya çalışırsanız o kadar dışarı yönelir. Adam zaten beş para etmez herifin tekiymiş, konu sahibi kadınla uğraşmasın boşuna.

Gizlemesin o zaman.
Gizledği için sorun oluyo bu sorular oradan kaynaklanıyo diye düşünüyorum

Siz bu konuda cok pasif kalmissiniz aldatma flortlesme bisey olmus belli ciddi bir tepki veremediginiz icinde sacma sapan davranmaya devam ediyorlar malesef bu konu empati yap kocacim diyilecek kadar basit bir konu degil cunku israrla yalan soylemis saklamis

Gizlemesin o zaman.
Gizledği için sorun oluyo bu sorular oradan kaynaklanıyo diye düşünüyorum
Arkadaşınız eşinden gizlememiş zaten. Eşi “izin” veriyor diye şaşkınlıklara gark olan sizsiniz.

Konu sahibinin eşi gizlemil çünkü gizlemese huzuru kaçacak, kavga falan çıkacak. Bu durumda hemen hemen her insan yapmak istediğini yapıp yalanla üstünü örter, şaşırılacak birşey yok.

Ben de üç erkek öğretmenle ilçeye gidiyordum. Biri evliydi. Diğer üçünüz bekardık. Çok gerici geldi yorumunuz kusura bakmayın. Sanki hiç otobüse minibüse binmiyorsunuz.

Konu zama aşımına uğramış gibi

Önceki açtığınız konularda da yazdık.
Eşiniz sizin ne düşündüğünüzü önemsemiyor.
Servis varken, yol üzeri olmayan iş arkadaşını bırakması normal değil.
Kadına basit demiş ama basitlikte başı çeken eşiniz. Birbirlerine hitapları, yaptıkları hareketler.
Kadınla muhatap olunacak birşey yok ayrıca.
Eşiniz yalan söyleyip, gereksiz samimiyetlere girmeyecek önce.

Kadın da gerçekten birbirlerine dediğiniz hareketleri yapan biriyse, kim bilir ne seviyede konuşur sizinle. Düşünmesi bile kötü.

Son düzenleme:
Kudra, burada bu tarz konu açan üyelerin eşleri, is arkadaşı ya da başka bir erkekle yolculuk yapıp,samimiyet kursa, ne olacak canım diyecek tipler değil büyük oranda.

Karısına gelince onu yapmasın, bunu yapmasın, erkek iş yerinde istediğiyle istediği samimiyeti kursun. Ben epey denk geldim böylelerine. Kadın kendi hayatlarına uymayan tavrı görüp, eşine tepki verince de kıskanç, baskıcı oluyor. Halbuki işin aslı öyle olmayabiliyor.

evde oturan ev kadınları aldatılmayı hakediyor yani öyle mi?

Arkadaşınız eşinden gizlememiş zaten. Eşi “izin” veriyor diye şaşkınlıklara gark olan sizsiniz.
Konu sahibinin eşi gizlemil çünkü gizlemese huzuru kaçacak, kavga falan çıkacak. Bu durumda hemen hemen her insan yapmak istediğini yapıp yalanla üstünü örter, şaşırılacak birşey yok.
İyi gizlemezsek kavga çıkıcak deyip her şeyi yapma hakkına sahip değil kimse ve tabi ki şaşırıcaz ona şaşırma buna şaşırma her şeyi normalleştiremeyiz.
Arkadaşım konusuna gelince şaşırmıyorum, onaylamıyorum sadece ailecek görüşülmeyen kişilerle bu tarz eylemlerin yapılması doğru değil.

Kime göre doğru değil neye göre doğru değil? Siz karar mecii misiniz bu konuda?

Bu tip eylemler ne allah aşkına? Alt tarafı totomuzu arabanın koltuğuna koyup a noktasından b noktasına gidiyoruz. Ne acayip fantezi dünyanız var

Neden sürekli konuyu fanteziye getiriyosunuz???
Özgürlükcüyüm diye kendilerini erkeklerin kuklası yapan, yok canım alınmadım benim için sorun değil deyip dik duruşlu olan kölelerden misiniz?
Bunun hard seksle veya fanteziyle ne alakası var ayrıca olay bu mu sadece?
Siz karar mecii misiniz aksini saldıra saldıra ve konuyu uç noktalara taşıya taşıya insanlara sapık muamelesi yaparak yorumluyosunuz?

Kadınla erkeğin bir arabanın içinde olmasından rahatsız olan insan fantezi kuruyordur çünkü. Başka açıklaması yok bunun.

Köle falan, üftade abi sen misin?

İş arkadaşımızın aracına binmek için neden karısıyla/kocasıyla tanışmamız gerekiyor ?

İş arkadaşımızı sadece iş arkadaşı olarak görüp , sosyal hayatımıza dahil etmeme seçeneğimiz de mevcut.

Arabayla gitme durumu varsa tanışmak içinde bir engel göremiyorum.Bu bir zorundalık değil bana göre olması gereken ve olurken de çabaya, ödün vermeye girmeyen konudur.
Evlilik herkesin başına buyruk hareket ettiği bir kurum değil sonuçta eşi böyle bişey yapıcaksa başta söylemeli uygun zamanda da tanışmalılar sıkı fıkı olsunlar demiyorum ve evimle aile aracını bir tutuyorum.

Kadınla erkeğin bir arabanın içinde olmasından rahatsız olan insan fantezi kuruyordur çünkü. Başka açıklaması yok bunun.

Köle falan, üftade abi sen misin?
Şu musun sen bu musun sen ık vık
Aklını fanteziyle bozmuşsun kadın erkek yanyana ooo seks diyen ben değilim ben işin orasında hiç değilim.
Başka açıklaması çok ama senin anlıyacağını düşünmüyorum.
Konuları seks ve fantezi dünyasında gezdir.
Kadınla erkeğin araba içinde olması değil konu eğer bu açıdan bakarsak bir arabaya da ihtiyaç yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…