- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
InşAllah öyledirCool takılmaya çalışıyo velet.
Usanmissa O zaman beni gerçekten sevmiyordurFazla naz aşık insan bu kadar kısa süre de usanır mi
OlabilirUsanmissa O zaman beni gerçekten sevmiyordur
Ama öyle olmuyor ki nasıl kurcalamayayım?Sizde görmezden gelin. Yok gibi davranın. Eğer bu tavınızın üstüne konuşmak isterse konuşursunuz. Yok bu şekilde devam ederse bence hiç kurcalamayın daha fazla.
Işte bu daha kötü hoşlattirdi kendini bana sonra sevme olcak şey miOlabilir
O hep öyle olur yaa bende çözemedim bence sıkılıyolar bizden bi süre sonra yani naza çekme falan sanmıyorum sende hafiften uza boş ver amaaaannnnAblalarim üniden bir arkadaş var bana yürüdü bir ara en son dediği şey hep devletten bekleme sen de yap bir şeyler dedi neyse ben kendimi naza çektim pek o gözle bakmıyordum Işte bizim grubumuz falan var önceden ben bir şey yazsam anında cevap verir benle sohbet kurmaya çalışır attigim storylere falan anında bakardı şimdi grupta herkesle konuşuyor ama bana gelince sanki ben orada yokmuşum gibi davranıyor storylerime bakmıyor beni görmüyor ben ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamışken onun bana bu hareketleri yapması kalbimi çok kırıyor artık bir şey hissetmiyor mu sizce bana?
(Şimdi belki diceksiniz ki üni arkadaşlarına NIYE sormuyorsun onlara ondan bahsettikten sonra sanki bana karşı boyle olmaya başladı ki çok güvenmiyorum da öyle işte)
Yo ona hislerimin olduğunu belli etmedim ilgi vs hicbir şey göstermedimSiz ilgi duymaya başlayınca hevesi kaçmış olabilir ya da kaçan kovalanır mantığıyla hareket ediyordur
Keşke bosversem olmuyor kiO hep öyle olur yaa bende çözemedim bence sıkılıyolar bizden bi süre sonra yani naza çekme falan sanmıyorum sende hafiften uza boş ver amaaaannnn
Olabilir neden olmasın ki..Işte bu daha kötü hoşlattirdi kendini bana sonra sevme olcak şey mi
Sonsuza kadar dediginiz bir aylik bir mevzu bir ayda vazgecilir mi ? Ve belirttimde yazımda en başta hissetmiyordum sonradan ona karşı hislerim oluşmaya başladı ben ona açılmayı düşünürken o bana bu şekilde davranmaya başladıE istemiyormuşsunuz siz zaten. Size bakıyor bakmıyor niye dert ediyorsunuz ki şimdi? İlgisini isteyen birini bulmuştur ona yöneltiyordur artık. Sonsuza kadar sizin keyfinizi beklemeyecekti herhalde.
Hiçbir ilgi göstermediyseniz şu an o vazgeçti diye de isyan etmeye hakkınız kalmıyor ki..Yo ona hislerimin olduğunu belli etmedim ilgi vs hicbir şey göstermedim
Evet başka biri olabilir belki deOlabilir neden olmasın ki..
Peşinizden çok koşturduysanız usanıp vazgeçebilir. Zaman kaybı olarak görebilir. Başka biri o sırada ilgi gösterdiyse o tarafa kaymış olabilir. Yani olabilecek birçok durum var.
Usanmissa O zaman beni gerçekten sevmiyordur
Ona karşı bu saatten sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum yazsam mi hiç bilmiyorumHiçbir ilgi göstermediyseniz şu an o vazgeçti diye de isyan etmeye hakkınız kalmıyor ki..
Çocuk belki de platonik olarak peşinde koşuyorum diye düşünüp geri çekilmiştir ki kendimi onun yerine koyunca ben de öyle yapardım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?