- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Hayır ilgisini kaybettikten sonra oluşmadı ki hislerim sadece utandigimdan biraz sessiz kaldım tam karar verdim yazmaya bu sefer o bu şekilde davrandıKaçan balık büyük olur sendromuna yakalanmışsınız.
adama ilginiz, ilgisini çektikten sonra sarsılan egonuzdan mütevellit.
Geçmiş olsun.
Atalara ben hep kulak veririm ne demişler "fazla naz aşık uyandırırIşte bu daha kötü hoşlattirdi kendini bana sonra sevme olcak şey mi
Annemler duymadan nasıl ağlayabilirimAtalara ben hep kulak veririm ne demişler "fazla naz aşık uyandırır"
Sen ciddi misin kıyamam, ağlanacak bir durum yok ki. Yaz hemen sor sebebini. 1 ay boyunca ilgisini belli etmiş sonuçta şimdi senin de hislerin var, sor ona.Annemler duymadan nasıl ağlayabilirim
Ahhahahaha ne bekliyordunuz ki adam sizden sinyal alamayınca peşinizi bırakmış işte. Kimse kimsenin nazını çekmiyor artık böyle şeyler dizilerde kaldı üzüldüm. Bence sizde duygularınızı yok etmeye bakın belli ki adam umursamıyor artık.Usanmissa O zaman beni gerçekten sevmiyordur
Öyle olsa bile çekilmez. Bir oyle bir böyle insanla uğraşmak yorucuInşAllah öyledir
Bu mesaj şaka di mi? Bence yarım yeşil ışık yaksan da koşa koşa gelir. Ağlama sakın.Annemler duymadan nasıl ağlayabilirim
Malesef değil farketmeden hislerim artmış ona karşı şimdi boyle olunca çok üzülüyorumBu mesaj şaka di mi? Bence yarım yeşil ışık yaksan da koşa koşa gelir. Ağlama sakın.
Valla yaNe demis unlu bir sair; "Bi öylesin bi böyle neyin var bana söyle"
Bir şey hissetmek öyle sonsuza kadar süren ve karşılıksız olunca büyüyen bir şey değil. Hiç karşılık almayınca beklemeye devam etmek bana biraz aptallık gibi geliyorBir şeyler hissetseniz bile mi ?
Mesaj aticam ama hala tam emin değilim atıyorum bakBana herkesle konuşup sizinle konuşmaması ,özellikle storylere bakmaması sizinle ilgilenmiyormuş gibi davrandığı izlenimi uyandırdı. Bence hala hoşlanıyor.
Neden derseniz;
“Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.”
Atarsanız da önce bir nasılsın iyi misin hiç konuşamıyoruzdan girin derim olaya. Direkt bir şey mi oldu, neden beni yok sayıyorsun tarzı gitmeyin.Mesaj aticam ama hala tam emin değilim atıyorum bak
Şey Dicem istemeden kırdım mi seni bir soğukluk hissediyorumAtarsanız da önce bir nasılsın iyi misin hiç konuşamıyoruzdan girin derim olaya. Direkt bir şey mi oldu, neden beni yok sayıyorsun tarzı gitmeyin.
Hayır işte bence onu yapmayın diyorum. Normal arkadaşça başlayın, bir konudan laf açın. Bu tür duygusallıktan anlamazŞey Dicem istemeden kırdım mi seni bir soğukluk hissediyorum
Nasıl sence soduxiciix
Hayırlı kandiller mi diyim ne diyim bilmiyom ki bak yazdım cevap vermedi hala sifhdickxHayır işte bence onu yapmayın diyorum. Normal arkadaşça başlayın, bir konudan laf açın. Bu tür duygusallıktan anlamaz
Demek istediğim şuydu önce aradaki arkadaşlığı tekrar kurup, ortamı sıcaklaştırıp sonra duygularını açabilirsinizdi. Ama ne yazacağınızı bilemem.Hayırlı kandiller mi diyim ne diyim bilmiyom ki bak yazdım cevap vermedi hala sifhdickx
Ne yazdın merak ettim sgjlşvHayırlı kandiller mi diyim ne diyim bilmiyom ki bak yazdım cevap vermedi hala sifhdickx
Hüseyin yazdım o da efendim dicek kesin bak 11 dakika oldu hala bakmadı kesin yukardan gördü varyaNe yazdın merak ettim sgjlşv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?