Ben de aynısın düşündüm. Sürekli ben güleryüzlüyüm, konuşkanım herkes beni sever.
Çok itici.
Herkesle konuşmak da doğru değil, Sürekli dedikodusu yapılmış kadının.
Belki bu dedikodu yumağının içine girmek istemiyordur.
Ya da Sosyal değildir.
Bir tek kötü bişeyi de söylenmedi bunun dışında. Herkesle görüşmek istememesi dışında yani.
1 tane olumlu mesajını görmedim herzaman insanları iğneleme derdindesin bazı insanlar kıskançlığından karşısındaki birşey yapmasada tavır yapıyorlar kadın durduğu yerde kimseyle kötü olmak istemiyor ısrarı bu yüzden bilmeyerek kırdıysada eltisi böyle davranmak yerine sorununu söyleyebilir bence konu sahibinn eltisi konu sahibini çekemiyor
Tamam ben gittikçe yanlış anlaşılıyorum ama son kez bir şey söylemek istiyorum ben bu durumdan yemin ederim hiç haz almadım tek eltim var ve onunla aram iyi olsun istedim ama olmadı ısrar neden demişsiniz kendimi rabbime karşı suçlu hissetmek istemedim bir Müslümanın bir Müslümana 3 günden fazla kus durması günahtır hadislerde ayetlerde böyle söylüyor rabbim yukarda benim içimi biliyo bu zamana kadar kimseyle kus durmadım küsmedim bu durum beni çok üzdü bu yüzden...yanlış anlaşılmasın özür dilerim yanlış anlaşıldıysam
Ben buraya eltim beni kıskanıyo ya da ben eltimi kıskanıyorum diye konu açanı anlamıyorum
Bir derdim var bölümüyle ne alakası var ?
Bence derdi olmayan eltiye, görümceye filan sarıyo
Konuşacak kimse bulamadığından buraya yazıyo
İki de yandaş yorum aldı mı oh mismoduna geçiyo
Eşinle mutlu olmayı bırak tüm sülaleyle mutluymuşsun ne güzel
E elti de gülün dikeni olsun, boş ver yani
Bunu düşünüp te konu açmaya kadar vardırman enteresan
neden böyle yapıyım ilk defa derdimi paylaştım kesinlikle hayır....o konuyu okuyunca kendi durumumu yazmak istedim...
hayır konuşmayı çok denedim yanlış bir hareket yaptığımı düşünmüyorum çünkü hep aradım konuşmak istedim ters cevaplar aldım eşimde artık ara bile demiyor çünkü üstüme düşenin fazlasını yaptım..akrabalardan konuştuklarımda bende suç bulamıyo çünkü ne zaman hasta olsa aradım açmadı telefonu kapadı mesajlar attım bayramlar da kandillerde...ve en son görümcemle ve eşimle aramı bozmak istedi görümcemi evine davet etmedi artık çoğu kişiyle gitgide arası bozuluyor ben üzülüyorum gerçekten şuan ne yapabilirim bunu düzeltebilirim diye
haklısın çekirge açtığın konulara baktım da senin derdin kaynanayla elti sorun değil :)
Hiç güleceğim yoktu
Benim bir konum var o da mini köstebek kek
Muhalefet olmak adına zahmette bulunmuşsunuz ama onu da yanlış görmüşsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?