siz mini köstebek kek için konu açabiliyorsanız elti (insan) içinde açılır bence adı üstünde forum arkadaşım sıkıntılarımızdan bahsediyoruz
doğrularımız yanlışlarımız tartışılıyor rahatsızsanız sizi şöyle alalım
Ben bu keki dert bölümüne açmadım
Siz de bu konuları yazmayın demiyorum ki
Sohbet topikleri var, Allah gerçek bi dert vermesin diyorum
Ama eleştiriye açık değilsiniz maalesef
Ya açığımı aramaya çalışıyorsunuz ya da yol şurada diyorsunuz da
Ben nerede ne kadar gezineceğime kendim karar veririm
Daha fazla yazmamı gerektiren bir şey olduğunu sanmıyorum
Siz birbirinizi ağırlayın
Bahsettiğim kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):) aslında oda çok güzel ben hala seviyorum ama artık çekemiyorum ilk evlendiğim ay çok iyiydik sonradan bir gün içinde bana tavırları değişti...ailede eşimin akrabalarının içinde çok sevilen biri oldum guleryuzlu olmak suç mu Bi kaç kişiyle konuştum eltim 10 yıllık evli garip kırıcı davranışları oluyormuş önceleri benimle iyiydi ama bir anda kötü olduk kimse bana bişey demiyo çünkü bir şey yapmadım ben ona 1 yıldır evine giremiyorum istemiyor defalarca aradım kabul etmedi bize çağırdım gelmedi kaynımla çocuklarla aram iyi çok şükür kendi kendine küstü
Eğer dilerseniz gün boyunca yaptığım olumlu yorumları buraya kopyalayabilirim, size mi soracağım kime nasıl yorum yapacağımı?
herkes kendi gözlüğü ile bakıyor, o sadece olumsuzları görmeyi seçmişse senin yapabileceğin bir şey yok bence.
tam da konu böyle yaptıklarıyla, dedikleriyle insanı kendinden soğutma ya,
allah aşkına şu kocişimle şu kadar yıldır evliyim, böceğimle şu kadardır beraberim terimlerinden vazgeçin....
kocişim, aşkişim, böcüğüm,göbüşüm bebişim nedir ya
hem bir başarımıdır şu kadar yıl evli olmak?
bu kadar olağan bir şey neden mucizevi birey gibi lanse ediliyor.
dünya üzerindeki 6 milyar insanın en az 4 milyarı evlidir zaten. banane kimin ne kadar evli olduğundan
Valla yoruldum hazirun. Hepimiz aynı seyi yazmışız ama bana yazılan nefret dolu yorumlara cevap yazmaktan yoruldum. Hepimizin tarzı farklı.
Bahsettiğim kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):) aslında oda çok güzel ben hala seviyorum ama artık çekemiyorum ilk evlendiğim ay çok iyiydik sonradan bir gün içinde bana tavırları değişti...ailede eşimin akrabalarının içinde çok sevilen biri oldum guleryuzlu olmak suç mu Bi kaç kişiyle konuştum eltim 10 yıllık evli garip kırıcı davranışları oluyormuş önceleri benimle iyiydi ama bir anda kötü olduk kimse bana bişey demiyo çünkü bir şey yapmadım ben ona 1 yıldır evine giremiyorum istemiyor defalarca aradım kabul etmedi bize çağırdım gelmedi kaynımla çocuklarla aram iyi çok şükür kendi kendine küstü
Sizin gibi her daim sevgi pıtırcığı, herkesle iyi olmaya çalışan tiplerden hoşlanmıyor olabilir...
Siz de eltinizin sizi kıskandığını çekemediğini düşünüyorsunuz. Ama evine davet etmiyor, siz davet ettiğinizde gelmiyor diye hayıflanıyorsunuz... Çelişkili bir durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?