bu normal mi ne yapmam lazım bilmiyorum

Ben bu keki dert bölümüne açmadım

Siz de bu konuları yazmayın demiyorum ki
Sohbet topikleri var, Allah gerçek bi dert vermesin diyorum

Ama eleştiriye açık değilsiniz maalesef
Ya açığımı aramaya çalışıyorsunuz ya da yol şurada diyorsunuz da
Ben nerede ne kadar gezineceğime kendim karar veririm

Daha fazla yazmamı gerektiren bir şey olduğunu sanmıyorum
Siz birbirinizi ağırlayın

arkadaşım ne yazdığını hatırlamıyorsun ki (en alt satırı bi gözden geçirirsin birde mesaj başındaki ilk satırı) çelişki var ...

Ben buraya eltim beni kıskanıyo ya da ben eltimi kıskanıyorum diye konu açanı anlamıyorum

Bir derdim var bölümüyle ne alakası var ?
Bence derdi olmayan eltiye, görümceye filan sarıyo
Konuşacak kimse bulamadığından buraya yazıyo
İki de yandaş yorum aldı mı oh mis moduna geçiyo

Eşinle mutlu olmayı bırak tüm sülaleyle mutluymuşsun ne güzel
E elti de gülün dikeni olsun, boş ver yani
Bunu düşünüp te konu açmaya kadar vardırman enteresan

tatlım bence hiç takılma kafana taktığına değmez bırak o nasıl davranıyorsa davransın sen kendin olmaya devam et.. tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış..

herkes kendi gözlüğü ile bakıyor, o sadece olumsuzları görmeyi seçmişse senin yapabileceğin bir şey yok bence.

Valla yoruldum hazirun. Hepimiz aynı seyi yazmışız ama bana yazılan nefret dolu yorumlara cevap yazmaktan yoruldum. Hepimizin tarzı farklı.

Tavşan dağa küsmüş hesabı olmuş sizinkisi birazcık.
Boşver ne düşünüyorsun ki iş olacağına varır zamanla belki tekrar konuşur.
Düğünler, cenazeler olunca mecbur bir araya geliniyor o küs kişilerle.

vallahi kendimden tiksindim ne saçma nefesimde nedir allah cezasımı vermeyesice

Valla yoruldum hazirun. Hepimiz aynı seyi yazmışız ama bana yazılan nefret dolu yorumlara cevap yazmaktan yoruldum. Hepimizin tarzı farklı.

Valla nedense bende seni hiç olumsuz biri olarak göremiyorum elmayra abla.:44:
Herkes görmek istediği şekilde görüyor gerçekten de.
Farkettin mi bilmiyorum, sen doğruları yazınca "olumsuz" olarak görüyorlar seni.
Oysaki azıcık canımm , cicim desen, azıcık smile koysan belkide senden iyisi olmayacak.
Ki seni tanıdğım kadarıyla yapmacıklığa gelemeyen bir insansın.
Bu yüzden de tarzını değiştireceğini sanmıyorum.

Sizin gibi her daim sevgi pıtırcığı, herkesle iyi olmaya çalışan tiplerden hoşlanmıyor olabilir...

Siz de eltinizin sizi kıskandığını çekemediğini düşünüyorsunuz. Ama evine davet etmiyor, siz davet ettiğinizde gelmiyor diye hayıflanıyorsunuz... Çelişkili bir durum...

Son düzenleme:

Arkadaşım, noktalama işaretlerini kullanmamışsın, konunu okurken ilk dikkatimi bu çekti. (. , ?) kullanmak bu kadar mı zor?

Eltinize gelince, açık açık konuşun kendisi ile derim. Belki farkında olmadan kırmış olabilir misiniz acaba?
Yada sizi yanlış anlamış da olabilir. En kısa zamanda iki elti karşılıklı konuşun bence. Üstelik abla gibi görmüşsünüz madem, bir kardeşi gibi yanaşıp sorununu anlamaya çalışın.

Umarım hallolur aranızdaki bu soğukluk..

yani benim eltim olsa ve evime gelmese, birşeye kırılmış olabileceğini düşünürüm ama kıskanıldığım aklıma gelmez kaldı ki sürekli onu düşünüp neden gelmiyor, neden evine almıyor demek kıskanılmak değil, kıskanma problemidir kim kaçıyor-kim kovalıyor

İnsanlar birbirini sevmek zorunda değil,ama saygı göstermek zorunda
Belki sizden pozitif enerji almamıştır,görüşmek zorunda değil asla.
Görüşmek istemediğini bildiğiniz halde neden ısrarla evinize çağrıyosunuz?

Dediginiz kadar masum bir insanmisiniz bilmem. Belki de kendini goremeyip surekli baskasini suclayan milyonlarca insandan birisiniz. Bir de eltiyi dinlesek acaba niye gorusmuyorum derdi... Bu tur hikayelerin iki tarafi vardir, ve bir tarafin kendini tamamen sucsuz bularak anlattigi hikayeler bana inandirici gelmiyor.

Bir de su var. Herkes tarafindan sevilmek, pozitif bulunmak zorunda degilsiniz. Demek ki sizi de sevmeyen, itici bulan varmis. Sorun sizde ya da eltide, orasini bilemeyiz de.. Bence fazla zorlamayin.

eltin eşinin ailesi tarafından dışlandığını hissediyordur.sonuçta 10 senelik evli ve bütün ilgi sizde olunca kırılmıştır.belki evlendi evleneli size gösterilen ilgilinin çeyreğini ona göstermemişlerdir.kendinizi çok övüyorsunuz eşinizi ailesinin tarafından sevildiğiniz içinmi seviniyorsunuz eltinizinden 1 adım daha önde olduğunuz içinmi seviniyorsunuz bu işte tartışılır.eğer dediğiniz gibi sizinle herhangi bir sorunu yoksa herhangi bir tartışmanız büyük ihtimal eltiniz arka planda kaldığı için yorulmuştur daha fazla üzülmemek için sizdende görüşmüyordur.

Son düzenleme:
Şu yaşıma geldim, bir an bile "insanlar beni kıskanıyor" diyecek özgüvene sahip olamadım.

Bence eltinizi sandığınızdan daha fazla önemsiyorsunuz.
Önemsemeyin size olan küslüğünü. Nasılsa pozitif ve sevgi dolu bir insanın çevresi her daim kalabalık olur.
O çevrede eltiniz olmayıversin, dert etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…