eltimi kıskanıyorum konusuna misilleme yapmak için mi açtınız merak ettim
Bahsettiğim kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):) aslında oda çok güzel ben hala seviyorum ama artık çekemiyorum ilk evlendiğim ay çok iyiydik sonradan bir gün içinde bana tavırları değişti...ailede eşimin akrabalarının içinde çok sevilen biri oldum guleryuzlu olmak suç mu Bi kaç kişiyle konuştum eltim 10 yıllık evli garip kırıcı davranışları oluyormuş önceleri benimle iyiydi ama bir anda kötü olduk kimse bana bişey demiyo çünkü bir şey yapmadım ben ona 1 yıldır evine giremiyorum istemiyor defalarca aradım kabul etmedi bize çağırdım gelmedi kaynımla çocuklarla aram iyi çok şükür kendi kendine küstü
neden böyle yapıyım ilk defa derdimi paylaştım kesinlikle hayır....o konuyu okuyunca kendi durumumu yazmak istedim...
hayır konuşmayı çok denedim yanlış bir hareket yaptığımı düşünmüyorum çünkü hep aradım konuşmak istedim ters cevaplar aldım eşimde artık ara bile demiyor çünkü üstüme düşenin fazlasını yaptım..akrabalardan konuştuklarımda bende suç bulamıyo çünkü ne zaman hasta olsa aradım açmadı telefonu kapadı mesajlar attım bayramlar da kandillerde...ve en son görümcemle ve eşimle aramı bozmak istedi görümcemi evine davet etmedi artık çoğu kişiyle gitgide arası bozuluyor ben üzülüyorum gerçekten şuan ne yapabilirim bunu düzeltebilirim diye
Aramışsınız kabul etmemiş, demek ki sizinle görüşmek istemiyor. Demek ki siz sandığınız kadar pozitif değilsiniz, bir hata yapmışsınız ve kırılmış. Bu ısrar neden?
kendini çok fazla övüyorsun, belki yaydığın enerji tam tersi etki yapıyordur. ve ukalaca geliyordur.. bu sadece bir olasılık tabi ama yine de mümkün bir olasılık.
Övmüyorum gerçekten sadece durumu açtım kendimi anlatabilmek için suçum olduğunu düşünmüyorum sadece buraya yazıp içimi dökmek istedim ve gerçekten bu bana iyi geldi...okuyanlar övgü gibi hissedebilir sende hissedebilirsin buna bişey diyemem bu ortadaki apaçık bir durum neyse ben onu hiç elti gibi görmedim arkadaş abla gibi ama o istemedi
Tamam ben gittikçe yanlış anlaşılıyorum ama son kez bir şey söylemek istiyorum ben bu durumdan yemin ederim hiç haz almadım tek eltim var ve onunla aram iyi olsun istedim ama olmadı ısrar neden demişsiniz kendimi rabbime karşı suçlu hissetmek istemedim bir Müslümanın bir Müslümana 3 günden fazla kus durması günahtır hadislerde ayetlerde böyle söylüyor rabbim yukarda benim içimi biliyo bu zamana kadar kimseyle kus durmadım küsmedim bu durum beni çok üzdü bu yüzden...yanlış anlaşılmasın özür dilerim yanlış anlaşıldıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?