Evet zaten zoruma giden bu kızı ne kadar incelemiş beyaz tenli falan dedi onu hayal ettiTabiki normal değil ne kadar pis bir şekilde baktiysa artık vücud ölçüsünü çıkarmış
Eger onunla konuşmaya devam edersen seninde sapiktan farkın kalmaz sakin devam ettirme ya birde senin ablan yani insanda az ahlak olur nasıl o gözle bakar bildiğin sapıkEvet zaten zoruma giden bu kızı ne kadar incelemiş beyaz tenli falan dedi onu hayal etti
Normal değil. Hatta sizin hala bunu sorgulamanız da hiç normal değil.
Hiç beklemiyordum çok üzgünüm keşke beni aldatsaydıArkanıza bakmadan kaçtınız umarım. Katıksız sapık çünkü
Baslıgın 'bu normal mı' olması.. Of.Arkanıza bakmadan kaçtınız umarım. Katıksız sapık çünkü
Ona göre normal olma olasılığı olması bile beni benden aldıBaslıgın 'bu normal mı' olması.. Of.
Hayır böyle insanlar mı var bu o insanın kendinden geçtiği sıra aklı başından gittiğinde söylediği şeyler olabilir mi cinsel hayatım yokBaslıgın 'bu normal mı' olması.. Of.
Maalesef okumuş erkeklerde de bastirilmis sapikliklar olabiliyor. Bence bu insanlik meselesikorkunc birisi 1 senenize yazik oldu
bir daha egitimli meslegi iyi insanlardan sasmayin
meslegi iyi erkeklerin sapiklik orani daha dusuk
Ya canım burnumda zaten ben kabul edemem midem bulandı demişim ama var mıdır böyle şeyler diye böyle bi başlık yazdımOna göre normal olma olasılığı olması bile beni benden aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?